<  
>  

American Express Global Business Travel

Reiseliv / Turisme / Event

American Express Global Business Travel leverer totaladministrasjon av reiser og møter – for bedrifter av alle størrelser og i alle bransjer – gjennom den beste bestillingsteknologien, smarte analyser, verdensomspennende, strategiske partnerskap og eksepsjonell sikkerhet.

Kundene våre nyter godt av vår innkjøpskraft og får tilgang til fremforhandlede priser og våre nyskapninger som øker samsvar, forenkler rapportering og bidrar til å fjerne stresset fra forretningsreiser. I sum utgjør dette høyere avkastning av investeringer i forretningsreiser og møter – og en bedre bunnlinje.

Vår tilstedeværelse i nesten 140 land og på seks kontinenter betyr at vi befinner oss i nærheten og er klare til å bistå – uansett hvor våre kunder driver virksomheten sin. Det er derfor bedrifter over hele verden, inkludert 37 av de 100 største reiseforbrukerne i USA, tiltror American Express Global Business Travel sin aller viktigste ressurs – nemlig sine ansatte.

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos American Express Global Business Travel

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Bildegalleri

Kontaktperson

Parisa Shafie

Fakta om American Express Global Business Travel

Adresse

Mariboes gate 13, 0183 Oslo