<  
>  

101 Creative Studios AS

Digitale tjenester / E-handel, Reklame

101 Creative studios er et  ledende design og webbyrå med forankring båre i Norge og California, Vårt tjeneste-/produktsortiment strekker seg fra utvikling av software, design av embalasje til online markedsføring og eventer. Vi satser tungt internasjonalt med et godt fundament i Norge. Vi er totalt syv faste ansatt, med kompetanse i kjærneområdene: Web-/grafisk design programvareutvikling og salg. 101 Creative Studios er et selskap i sterk vekst, og søk derfor medarbeidere som vil være med på å styrke selskapet. 

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i 101 Creative Studios AS
Jobbmuligheter i 101 Creative Studios AS

Vi søker etter medarbeidere som skiller seg ut fra mengden, 101 creative studios er en arena hvor vi både har individet og teamet i fokus, vi gir rom for kreativitet, innovasjon og utfoldelse. Vi er alltid på utskikk etter personer som kan være med å løfte selskapet, og bidra med noe nytt å spennende. En fellesnevner for alle våre ansatte, er at man må være selvgående, engasjert og ha et mål om å lykkes. VI har ingen krav om formell utdannelse, men ser heller på hvilke ferdigheter og kvaliteter du har som person. Hvorfor har nettop du potensiale til å bli med i vårt team?

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

101 Creative Studios satser særlig på ungdom, har du et talent? da er vi arenaen for deg til å utvikle deg videre. Du vil få muligheten til være med i et kreativt team, med god kompetanse. Dersom du fortsatt går på skole, har vi åpne praksisplasser, imponerer du, så vil det være mulighet for deltidsarbeid ved siden av skole og senere fast ansettelse.

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Kjærnesveien 131, 1407 Vinterbro

Inkognitogaten 33A, 0256 Oslo