<  
>  

Tinn Montessoriskole

Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Tinn Montessoriskole

Tinn Montessoriskole har ledig stilling som spesialpedagog/sosialpedagogisk rådgiver. Stillingen vil også innebære noe administrativt arbeid på system nivå.Vi søker derfor deg som har en bred faglig kompetanse på området, med interesse og erfaring innen arbeid med barn/unge. Du må ha høyskoleutdanning, minimum bachelornivå innenfor pedagogikk og/eller helse- og sosialfag. Videreutdanning innenfor området spesialpedagogikk, psykososialt arbeid med barn/unge eller montessoripedagogikk må påregnes dersom du mangler dette.Tinn Montessoriskole er en skole i stadig utvikling og vi trenger medarbeidere som er engasjer og som ønsker å bidra positivt i utviklingsarbeidet. Dette krever at du er fleksibel i forhold til arbeids- og ansvarsoppgaver, at du har et genuint ønske om å skape en best mulig skole sammen med dine kollegaer.Stillingen vil innebære undervisningstid knyttet til elever på 1.-10.trinn, primært elever med spesielle behov. Videre vil det være fastsatt tid til sosialpedagogsik rådgivning og administrativt arbeid. Fordelingen mellom oppgavene vil variere i forhold til skolens behov.Tinn Montessoriskole startet opp august 2012 og ligger i naturskjønne omgivelser i Ådalen i Tinn kommune. Vi har i dag 53 elever fordelt på 1.- 10. trinn. Skolen tilbyr aldersblandede grupper og er opptatt av tilrettelegging for den enkelte elev. Våre elever får en praktisk og konkret tilnærming til læring gjennom bruk av montessorimateriell i et tilrettelagt læringsmiljø.Ønsket kompetanse:Høyskoleutdanning innenfor pedagogikk og/eller helse- og sosialfag.MontessoripedagogPersonlige egenskaper:Genuin interesse for barn/ungeInteresse og kunnskap om montessoripedagogikkSe den enkelte elevs behovJobbe selvstendig og i teamEvne til samarbeid og planarbeidHa gode formidlingsevnerGode relasjonsferdigheterVi tilbyr:Engasjerte kolleger i et godt arbeidsmiljø.En aktiv foreldregruppe som bidrar til skolens utvikling på best mulig måte.Ordnede lønns- og arbeidsforholdAnsettelse fra 1. august 2019Spennende og varierende skolehverdagTiltredelse etter avtale, seinest 1. august 2019.Har du spørsmål om stillingen kan du ta kontakt med rektor Mona Lurås på mobil 94171497 eller epost post@tinnmontessori.noSøknad og CV sendes til Tinn Montessoriskole, Ådalen 626, 3650 Tinn Austbygd eller på epost til post@tinnmontessori.no ved å klikke på “Søk på stilling” knappen på høyre side.Attester ettersendes på forespørsel fra oss.Søknadsfrist 20. februar 2019 Adresse: 3650 Tinn Austbygd94171497
20.02.2091 Tinn

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Fakta om Tinn Montessoriskole

Adresse

. 3650 TINN AUSTBYGD