<  
>  

Flakstad kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Flakstad er en kommune i Lofoten i Nordland og består av Flakstadøy og den nordlige delen av Moskenesøya. Kommunens næringsliv er dominert av fiske. Fiskeflåten består hovedsakelig av mindre båter, og Lofotfisket er det dominerende fisket. Største fiskevær er Napp. Det er flere fiskeoppdrettsanlegg i kommunen. Driften i jordbruket er hovedsakelig basert på kombinasjonsbruk med sauehold foruten noen større bruk med storfehold. Det finnes dessuten en del industri i kommunen, nært knyttet til fisket. Det kan nevnes slipp i Skjelfjord, mekanisk verksted i Sund og fiskeribedrifter på Fredvang, Mølnarodden, Sund, Ramberg og Napp. Solbjørnvatnet nordvest på Moskenesøya er regulert, og i Solbjørnelva ligger kommunens eneste kraftverk. Befolkning 1 433 (2008)
Fakta om Flakstad kommune
Vi ser etter
Ledig Stilling
29.09.2023
Flakstad
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Flakstad kommune

Om stillingenFlakstad kommunehar ledig 100% vikariat som fagleder for rus og psykiatri. Vikariatet har en varighet på 6 måneder med
29.09.2023 Flakstad
Om stillingenFlakstad Kommune har ledig 100 % vikariat som fagleder ved botiltak for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Varighet: Snarlig tiltredelse og
08.10.2023 Flakstad

Rekrutteringskalender

  • SEP 29
    2023
    1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere