<  
>  

Se og Lær AS

Digitale tjenester / E-handel, Utdanning / undervisning

Hva er Se og Lær
Vi i Se og Lær ønsker å forandre hvordan man lærer i Norge. Hele konseptet vårt handler om å gi alle mulighten til å lære når og hvor de selv ønsker det på norsk. Ikke minst ønsker vi å gi alle der ute masse god kunnskap og  muligheten til lage et godt kurs og i tillegg tjene penger på det. Det er våre supre kursholdere som gjør Se og Lær spennende og innholdsrikt.

Hvorfor ble det Se og Lær 
Det hele staret med at reklamefotograf Peder Songedal var sponset av Apple og Canon. Canon planla å lage en DVD, hvor Peder kurset kamerakjøpere over hele Norden. Et onlinekurs ble planlagt, men planene ble endret og plutselig satt Peder der med en plan for et fotokurs og ikke noe mer. Peder klarte likevel ikke å legge ideen om å dele sin fotoglede på hylla og sammen med Sture H. Vareide jobbet han videre med et mål om å lage onlinefotokurs. 

Med god bruk av Google, datalinjen fra videregående, gode venner og masse prøving og feiling skapte Peder Se og Lær sin nettside. Sture har lang erfaring som pedagog og er lærer på Rønningen folkehøyskole innen video og foto. Han hadde da grunnlaget som trengtes,for å gi Se og Lær sine kurs den gode og morsomme læringsopplevelse.  

Med bruk av video, tekst, øvinger og tester har mer en 900 personer siden 2012,  lært å ta bedre bilder og dele sin fotoglede videre til andre. Se og Lær sine fotokurs har vært en suksesshistorie.

Klikk her for å se alle våre kurs!
 

Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs 
Etter mange forespørsler fra andre som gikk med et onlinekurs i magen,  startet Peder å bygge om Se og Lær til å bli en markedsplass. Ting begynte å skje og vi kom i kontakt med noen supre kursholdere i tillegg til at de tipset oss om nye kursholdere. Med god hjelp fra Rønningen folkehøyskole, kursholder og mange andre begynte flere kurs å ta form.

Etter en nydelig sommer i videostudioet med produksjon av 25 kurs,  var det den 10. september 2014  klart for at Jørund Rytman fra stortingets næringskomite kunne åpne Se og Lær- en markedsplass for onlinekurs.  

Målet med Se og Lær 
Vi har to mål med Se og Lær. Det første og viktigste er å gi alle muligheten til å lære på norsk uavhengig av hvor de er eller når de har muligheten til å ta kurs.  Kursene skal være laget på en måte der det er enkelt å lære selv når du sitter alene i stua di, eller i et åpent landskap med 160 andre mennesker (som Peder gjør). 

Det andre er å gi dyktige kursholdere over hele Norge muligheten til å dele sin kunskap via onlinekurs. Vi vil dele vår kunnskap om onlinelæring slik at de kan lage best mulig onlinekurs. Og hvis vi virkelig er heldige, så kan vi bidra til at en kursholder tjener det ekstra som gjør at han eller hun kan skape en arbeidsplass og utvikle seg videre.

 Det finnes få ting som gjør oss så glade som tilbakemeldinger fra deltakere, det kan være ting vi bør gjøre bedre eller aller helst litt skryt.
 

Lykke til hilsen

Peder og Sture

 

Fakta om Se og Lær AS
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!

Ledige stillinger hos Se og Lær AS

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og
Fortløpende
Jobbmuligheter i Se og Lær AS
Jobbmuligheter i Se og Lær AS

Se og Lær søker nå etter interns.

Bildegalleri

Kontaktperson

Adresse

Se og Lær AS

IT Fornebu - Simula Research Laboratory – Grunder Garasjen
Martin Linges vei 25
1364 Fornebu