Folldal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Folldal er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Den grenser i nord til Oppdal og Tynset, i øst mot Alvdal, i sør mot Stor-Elvdal, Sør-Fron og Sel, og i vest mot Dovre. Folldal kommune har landets høyest beliggende kommunesenter (712,5 meter over havet) og preges av storslått natur med fjell og vakre seterdaler. Bygda ligger ved foten av Rondane og Snøhetta. Gruvedrift har hatt avgjørende betydning for Folldals utvikling fra 1700-tallet og fram til i dag. Driften ble lagt ned i 1993. Folldal kommune har et allsidig næringsliv der landbruk fortsatt utgjør en stor andel av sysselsettingen. Rike fjellbeiter og gode seterbilveier gjør at seterbruket har stor betydning. Av øvrig næringsliv kan nevnes mekanisk industri, trebearbeiding, servicenæringer, ulik produksjonsvirksomhet, et avansert IT-miljø innen programmering samt litt turisme. Befolkning 1 663 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Folldal kommune

Vi søker fleksible medarbeidere med autorisasjon. Endringsvilje, kreativitet og nysgjerrighet på nye løsninger er egenskaper vi ønsker å tilføre vår organisasjon. De som ansettes må beherske norsk skriftlig og muntlig. Det kreves politiattest ikke eldre enn 3 mnd.Faste stillinger2 faste stillinger, 100 % vernepleier/sykepleier for tiden ved sykehjemmet eller i hjemmetjenesten er ledig fra d.d.Vikariat100% vernepleier/sykepleier for tiden ved sykehjemmet eller i hjemmetjenesten, er ledig i perioden 01.11.19 - 31.10.20,med mulighet for fast ansettelseStillingene innebærer primært helse og omsorgsoppgaver, og blant annetVeiledningsansvar til andre yrkesgrupperDokumentasjonTverrfaglig samarbeidTredelt turnus med for tiden arbeid 5 av 12 helger.Søkere kan også bli vurdert til andre stillinger, både faste og vikariater som måtte bli under tilsettingsprosessen. Oppgi om du er interessert i å vurdere det. Ved mangel på kvalifiserte søkere kan evt. andre faggrupper ansettes i vikariat.Krav til kompetanseFullført 3-årig sykepleie/vernepleieutdanning (off.godkjent) med autorisasjonRelevant erfaring er ønskeligPersonlige egenskaperTjenesten vektlegger god etisk praksis, både i arbeid med brukere og i samarbeid med kollegaerFaglig dyktighet og fleksibilitet i forhold til oppgaverLike å arbeide i team, men allikevel ha evne til å arbeide selvstendig og til å ta ansvar for egne vurderingerHa motivasjon og evne til å tilegne seg nye kunnskaper og ønske om å utvikle gode tjenesterKrav til språkkunnskaperDet stilles krav om minimum Norskprøve 2 for minoritetsspråklige søkere. Dette kravet kan fravikes dersom søker kan dokumentere god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.Vi tilbyrGode arbeidsforhold, hyggelige kollegaerEn arbeidsplass som har fokus på "frisknærvær"Lønn etter avtaleTariffestede pensjons- og forsikringsordningerVed rekruttering av fast sykepleier, har kommunen et rekrutteringstilskudd på kr. 100.000,- som utbetales over 2 år.Alle henvendelser behandles konfidensielt frem til søknadsfristens utløp. Deretter vil det utarbeides en offentlig søkerliste. Søkere som ønsker søknaden sin unntatt offentlighet må grunngi dette særskilt i søknaden. I henhold til offentlighetsloven kan opplysninger om søkeren bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om å ikke bli oppført på søkerlisten, jmf. Offentleglova § 25, annet ledd. Adresse: Gruvvegen 7,2580 Folldal
22.10.2019 Folldal

Rekrutteringskalender

  • OKT 22
    2019
    3 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere