Folldal kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Folldal er en kommune i Østerdalen i Hedmark. Den grenser i nord til Oppdal og Tynset, i øst mot Alvdal, i sør mot Stor-Elvdal, Sør-Fron og Sel, og i vest mot Dovre. Folldal kommune har landets høyest beliggende kommunesenter (712,5 meter over havet) og preges av storslått natur med fjell og vakre seterdaler. Bygda ligger ved foten av Rondane og Snøhetta. Gruvedrift har hatt avgjørende betydning for Folldals utvikling fra 1700-tallet og fram til i dag. Driften ble lagt ned i 1993. Folldal kommune har et allsidig næringsliv der landbruk fortsatt utgjør en stor andel av sysselsettingen. Rike fjellbeiter og gode seterbilveier gjør at seterbruket har stor betydning. Av øvrig næringsliv kan nevnes mekanisk industri, trebearbeiding, servicenæringer, ulik produksjonsvirksomhet, et avansert IT-miljø innen programmering samt litt turisme. Befolkning 1 663 (2008)
Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere