<  
>  

Bodø kunstforening

NGO - Ikke-statlige organisasjoner, Kultur / Kunst / Øvrige kreative fag

Bodø kunstforenings formål er å fremme interessen for kunst, samt å øke kunstforståelsen ved å være en aktiv formidler. Bodø Kunstforening fyller 70 år i 2016 og er også eier og arrangør for Den Nordnorske Kunstutstilling. Utstillinge, også kalt Nordnorsken, er landets eldste vandreutstilling og turneres gjennoom de tre nordligst fylkesne som ei av de fem årlige landsdelsutstillingene. Bodø kunstforening er fykeshovedstadens eneste ikke-kommersielle visningssted foor kunst med 10-12 utstillinger årlig. Vi gjennomfører egene aktiviteter og ulike samarbeid med andre aktører.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Bodø kunstforening

Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater. Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss. Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Bodø kunstforening

Adresse

Bodø Kunstforening

Postboks 561, 8001 Bodø