Glov Reklame as

Reklame, Salg / Markedsføring

Glov Reklame er et ledende og veletablert firma spesialisert i arbeid med arenareklame, salg av reklameplasser og bussreklame.

Glov Reklame har eksistert i mer enn 50 år og har et meget stort internasjonalt og nasjonalt kontaktnett med mange langsiktige og gode samarbeidspartnere.

Vi arbeider primært med arenareklame i forbindelse med større TV overførte idrettsarrangementer i Norge og Tv sende sportsbegivenheter fra utlandet.

Glov Reklame har også lang erfaring og kunnskap med gjennomføring av permanent reklame på stadioner, idrettshaller, på travbaner og på andre sportsarenaer i Norge. I tillegg arbeider vi med trafikkreklame hvor vi blant annet tilbyr leie av bussbaksider/superbacks på en rekke ruter i Østlandsregionen.

Les mer
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger

Ledige stillinger hos Glov Reklame as

Fleksibel og Selvstendig selger søkes
Fortløpende
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Fakta om Glov Reklame as

Adresse

Tåsenveien 110, 0880 Oslo