<  
>  

Forsand kommune

Statlig / Offentlig / Kommunal sektor
Forsand er en kommune i Ryfylke i Rogaland. Den grenser i nord mot Hjelmeland og Strand, i vest mot Sandnes over Høgsfjorden, i sør mot Gjesdal og i øst mot Aust-Agder fylke med kommunegrenser med Bykle og Sirdal kommune. Reiselivsnæringen er i sterk fremvekst basert på den internasjonalt kjente Lysefjorden med Preikestolen og Kjerag som fyrtårn. Basehopping fra Kjerag blir markedsført over hele kloden og tiltrekker stadig flere reisende til Lysefjordområdet. Forsand er fra naturen sin side en ressursrik kommune, der sandindustrien og vannkraftproduksjonen sammen med jordbruket har vært bærebjelkene for kommunen sitt næringsliv gjennom det siste hundreåret. Forsand kommune har ellers et variert næringsliv med programvareproduksjon innen databransjen, trevareproduksjon, mekanisk industri, samt en rekke mindre servicebedrifter innen bygg, anlegg, elektro, rør, handel m.m. Befolkning 1 125 (2008)
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Bedriftsprofil
Her kan du lese om jobbmuligheter og
ledige stillinger
Jobbmuligheter i Forsand kommune
Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede
Førskulelærarar, lærarar, sjukepleiarar, helsefagarbeidarar og barne- og ungdomsarbeidarar.

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Adresse

post@forsand.kommune.no Forsand kommune 4110 FORSAND