Bekk Consulting AS

(Konsulenttjenester: IT, Management consulting)

BEKK er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder. 

Les mer: www.bekk.no

 

Les mer om Bekk Consulting AS
,,
Management Consulting. Technology consulting. Interactive consulting.

Livet i BEKK

Jobbmuligheter i Bekk Consulting AS

Vi ser etter deg som har engasjementet, kompetansen og erfaringen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder.

BEKK er et selskap som lykkes på grunn av dyktige mennesker. Hos oss utvikler man seg raskt ved å få tillit og ansvar fra første dag, og vi sørger for at de ansatte trives ved å gi dem spennende og morsomme utfordringer. Vi setter kvalitet høyt, og samarbeid med kunde i dedikerte team er sentralt i alle våre prosjekter. Vi kan tilby et spennende og sterkt fagmiljø med unge mennesker.

Mer spesifikt ser vi etter deg som:

  • Har høyere utdanning med gode resultater innen relevante fagfelt
  • Vil jobbe i et miljø der faglig tyngde og utvikling er sentralt
  • Trives med å arbeide i team og ønsker å jobbe som konsulent
  • Vil jobbe i et miljø hvor delingskultur står sterkt

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Bekk Consulting AS ansetter hvert år et antall nyutdannede med utdannelse på masternivå. De vi ansetter vil møte et profesjonelt og tverrfaglig konsulentmiljø preget av liten turnover og et svært godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og andre attraktive ordninger for unge i etableringsfasen. Vi har et aktivt sosialt miljø og et bredt velferdstilbud som bl.a. omfatter firmahytter, firmaturer og mange bedriftsidrettsaktiviteter.

Nyutdannede ansettes i konsulentstillinger i vår teknologiavdeling (Technology), i vår designavdeling (Interactive) eller i vår rådgivningsavdeling (Bekk Management Consulting).

Les mer her: www.bekk.no/#Jobb

Les mer om jobbmuligheter i Bekk Consulting AS

Ledige stillinger hos Bekk Consulting AS

  • BEKK er et spennende, faglig sterkt miljø av unge mennesker som vi er svært stolte av. Vi setter kvalitet høyt, og samarbeid med kunden i team er sentralt i alle våre prosjekter.
    Fortløpende Oslo, Trondheim

Internship

Sommerjobb for teknologer

Til våre kontorer i Oslo og Trondheim søker vi studenter som kan delta på våre utviklingsprosjekter om sommeren. Vi ser etter studenter fra datateknikk, kommunikasjonsteknologi eller informatikk ved NTNU, informatikk ved UiO eller kandidater fra tilsvarende studieretninger ved andre universiteter og høgskoler. Søkerne må ha en sterk interesse for teknologi og gode resultater fra studiene. Kandidater som fullfører nest siste studieår den aktuelle sommeren vil bli prioritert. Arbeidet vil være prosjektbasert og knyttet til systemutvikling og -integrasjon ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim. Arbeidsperioden vil vare fra juni til august. Nøyaktig periode tilpasses til eksamensdatoer, studiestart og prosjektenes konkrete behov. Det vil være mulig å ta ferie i denne perioden.  
Antall interns
30 (Varierer og vurderes ut i fra behov)
Sted
Oslo, Trondheim

Internship

Sommerjobb for interaksjonsdesignere

Studerer du interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign eller liknende? Har du lyst til å gjøre teori om til praksis? Vi leter etter kreative studenter som ønsker å jobbe som interaksjonsdesignere i et av våre prosjekter ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim   Typiske arbeidsoppgaver vil være: Behovsanalyse Idé- og konseptutvikling Interaksjonsdesign Brukertesting og evaluering   Vi legger vekt på: Gode kommunikasjonsegenskaper og faglig engasjement Erfaring med design av skjermbaserte tjenester God kunnskap om brukersentrert metode God formsans Forståelse for webteknologi   Periode Arbeidsperioden vil vare fra juni til august. Nøyaktig periode tilpasses eksamensdatoer, studiestart og prosjektenes konkrete behov.
Antall interns
8 (Varierer og vurderes ut i fra behov)
Sted
Oslo, Trondheim

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse

Bekk Consulting AS
Postboks 134, Sentrum
0102 Oslo

Besøksadresse:
Akershusstranda 21
Skur 39, Vippetangen
0150 Oslo