Bekk Consulting AS

(Konsulenttjenester: IT, Management consulting)

BEKK er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder. 

Les mer: www.bekk.no

 

Les mer om Bekk Consulting AS
Fakta
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
201-500
Grunnlagt
2000
,,
Management Consulting. Technology consulting. Interactive consulting.

Livet i BEKK

Jobbmuligheter i Bekk Consulting AS

Vi ser etter deg som har engasjementet, kompetansen og erfaringen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder.

BEKK er et selskap som lykkes på grunn av dyktige mennesker. Hos oss utvikler man seg raskt ved å få tillit og ansvar fra første dag, og vi sørger for at de ansatte trives ved å gi dem spennende og morsomme utfordringer. Vi setter kvalitet høyt, og samarbeid med kunde i dedikerte team er sentralt i alle våre prosjekter. Vi kan tilby et spennende og sterkt fagmiljø med unge mennesker.

Mer spesifikt ser vi etter deg som:

  • Har høyere utdanning med gode resultater innen relevante fagfelt
  • Vil jobbe i et miljø der faglig tyngde og utvikling er sentralt
  • Trives med å arbeide i team og ønsker å jobbe som konsulent
  • Vil jobbe i et miljø hvor delingskultur står sterkt

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Bekk Consulting AS ansetter hvert år et antall nyutdannede med utdannelse på masternivå. De vi ansetter vil møte et profesjonelt og tverrfaglig konsulentmiljø preget av liten turnover og et svært godt arbeidsmiljø.

Vi tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, og andre attraktive ordninger for unge i etableringsfasen. Vi har et aktivt sosialt miljø og et bredt velferdstilbud som bl.a. omfatter firmahytter, firmaturer og mange bedriftsidrettsaktiviteter.

Nyutdannede ansettes i konsulentstillinger i vår teknologiavdeling (Technology), i vår designavdeling (Interactive) eller i vår rådgivningsavdeling (Bekk Management Consulting).

Les mer her: www.bekk.no/#Jobb

Les mer om jobbmuligheter i Bekk Consulting AS

Ledige stillinger hos Bekk Consulting AS

Bruk av teknologi for å nå forretningsmål Gjennom strategisk, taktisk og operativ rådgivning hjelper vi våre kunder med å nå sine forretningsmål. Dette gjør vi ved å jobbe tett med kundene våre og å bistå i utformingen av strategier (f.eks. IT-strategi, sky-strategi, sourcing-strategi), forbedre samspill mellom forretning og IT, samt styrke IT-området i virksomheter gjennom endringer i organisering, leveransemodeller, utviklingsprosesser, arkitektur og arkitekturstyring. Vi gir råd knyttet til teknologi, forretning og organisasjon, og utfører oppdrag med konkrete leveranser som gir tydelige anbefalinger. Vi er opptatt av å produsere leveranser som våre kunder kan omsette i praksis, og at våre råd er forankret i kundens forretningsverdier og forretningsstrategier. Nå ser vi etter IT-rådgivere IT-rådgivning er et tjenesteområde i utvikling, og du vil få være med å forme vårt tilbud innen IT-rådgivning fremover. Vi ser etter deg som ønsker å utvikle kundene våre videre gjennom innovasjon, samspill mellom forretning og IT, og som drives av å komme opp med gode ideer sammen med kundene våre. Du har et faglig fundament fra systemutvikling, forståelse for forretningsutvikling og ser de praktiske konsekvensene av rådene du gir. Våre rådgivere jobber i mindre tverrfaglige team og drar nytte av BEKKs samlede kompetanse (design, strategi og teknologi). De er fageksperter på teknologi og organisasjon, har lang praktisk erfaring med systemutvikling i større virksomheter og evner å veksle fortløpende mellom strategiske og operasjonelle perspektiver. Vi ser etter personer med faglig engasjement, integritet, høy kompetanse innen teknologi og lang erfaring med systemutvikling enten som utvikler, arkitekt eller prosjektleder (8+ års erfaring med utviklings- og teknologiprosjekter); personer som vil være betrodde rådgivere for våre kunder. Vi jobber med kunder som tør å tenke nytt Vi samarbeider med noen av Norges største og mest spennende selskaper, både offentlige og private, og hjelper dem med innovasjon, effektivisering og tilpasningsdyktighet i et globalt marked. Et faglig og sosialt miljø Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. BEKK har et stort fokus på kompetanseutvikling, gjennom personlig utviklingssamtaler, fagdager, konferanser, kurs og våre 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk. Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement! Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til jobb@bekk.no Kontakt oss også gjerne for et uformelt innledende møte/uformell prat. Send en søknad med CV og relevante vitnemål og attester til: jobb@bekk.no Vegard HartmannLeder IT-rådgivning 982 19 319vegard.hartmann@bekk.no
18.08.2017
Nå ser vi etter erfarne prosjektledere Vi ser etter deg som liker å arbeide med systemutvikling, som er smidig i tilnærmingen og som fungerer som en motiverende teamleder. En som har erfaring med kontinuerlige leveranser, devops, sky og prosessforbedring. Det er en fordel om du også har erfaring som konsulent. Du bør ha utdannelse innen informatikk, teknologi, interaksjons- og produktdesign eller økonomi. Som prosjektleder blir du en del av et dedikert team som er lidenskapelig opptatt av å levere gode og varige løsninger for kundene våre. Vi jobber med kunder som tør å tenke nytt Vi samarbeider med noen av Norges største og mest spennende selskaper, både offentlige og private, og hjelper dem med innovasjon, effektivisering og tilpasningsdyktighet i et globalt marked. Et faglig og sosialt miljø Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. BEKK har et stort fokus på kompetanseutvikling, gjennom fagdager, konferanser, kurs, våre 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig og personlig utviklingssamtaler. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk. Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, erfaring og engasjement! Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til jobb@bekk.no. Kontakt oss også gjerne for en uformell prat. Send oss en kortfattet søknad med CV, karakterutskrift og portefølje til jobb@bekk.no Reidar SandeProsjektledelse og IT-rådgivning 982 19 403reidar.sande@bekk.no
18.08.2017
Nå ser vi etter teamledere Vi ser etter deg som har 3-5 års erfaring fra arbeid i systemutviklingsprosjekter, enten du i dag er systemutvikler, interaksjonsdesigner eller produkteier. Det er et pluss om du også har erfaring som konsulent. Vi ser etter interesse, engasjement og motivasjon til å tre inn i en teamlederrolle. Våre teamledere er opptatt av teamutvikling, vi er smidige i tankegangen, vi ønsker å utvikle organisasjoner og vi har erfaring fra kontinuerlige leveranser, devops og sky. I tillegg er vi typisk utdannet innen informatikk, teknologi, interaksjons- og produktdesign eller økonomi. Som teamleder vil du inngå i BEKKs utviklingsprogram for prosjektledere som inneholder lederutvikling, smidig metodikk (Kanban, Scrum, Lean etc.), tradisjonell prosjektledelse (estimering, planlegging, rapportering etc.). Du får også tilbud om fast mentor. Du vil bli en del av et dedikert team som er lidenskapelig opptatt av å levere gode og varige løsninger for kundene våre. Vi jobber med kunder som tør å tenke nytt Vi samarbeider med noen av Norges største og mest spennende selskaper, både offentlige og private, og hjelper dem med innovasjon, effektivisering og tilpasningsdyktighet i et globalt marked. Et faglig og sosialt miljø Vi er en gjeng som ønsker å se hverandre lykkes, og vi støtter aktivt opp om dette. BEKK har et stort fokus på kompetanseutvikling, gjennom fagdager, konferanser, kurs, våre 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig og personlig utviklingssamtaler. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk. Vi håper du vil forsterke vårt miljø ytterligere med din kunnskap, engasjement og erfaring! Kontakt oss også gjerne for en uformell prat. Søknad med CV, vitnemål og attester sendes til jobb@bekk.no. Reidar SandeProsjektledelse og IT-rådgivning 982 19 403reidar.sande@bekk.no
18.08.2017
Du må kunne vise til gode resultater, ha høyere utdanning innen interaksjonsdesign, produktdesign, industriell design eller tilsvarende, og ha minst 2 års arbeidserfaring etter utdanningen. Du kan gjerne ha en utradisjonell sammensetning av fag og erfaring. Akkurat nå er vi 37 interaksjonsdesignere, og alle er forskjellige. Her er noen av dem: Produktstrategen Kan digitalisering til fingrespissene og hjelper kunden med å forstå hva slags løsninger som vil fungere i deres marked. Drar opp helhetlige konsepter som ivaretar både brukerens behov, og virksomhetens merkevare og forretningsmodell. Er en racer på whiteboard, får raskt ut testbare ideer, og jobber kontinuerlig for å forbedre dem. Prosesspersonen Takler store systemer godt og har verktøykassen som trengs for å løse problemer på skjerm, men også tilhørende organisasjonsutfordringer. Er en racer på forankring, god på å fasilitere, flink til å lytte men også god til å få ut skisser som kunder og kolleger kan bli enige om. Brenner for å gjøre tjenestene vi alle bruker bedre. Skjermdesigneren Skaper ro i rekkene, orden i prosjektet, og løsninger det er lett å finne frem i. Er en kløpper på søkeopplevelsen og har sterke meninger om hamburgermenyen, filtrering og filterboblen. Vet hvor faget vårt kommer fra, ser hvor det er på vei, og begeistrer dagens brukere med elegante mikrointeraksjoner og effektive oppmerksomhetsknep. Kan du kjenne deg igjen i en av disse? Eller kanskje en kombinasjon? Vi vil gjerne snakke med deg! Som interaksjonsdesigner i BEKK vil du få ansvar for brukeropplevelse og interaksjonsdesign i utfordrende og tverrfaglige prosjekter. Hvorfor BEKK? Hos BEKK finner du: - Et av Norges største og sterkeste fagmiljøer innen design og brukeropplevelse - Sosialt og inkluderende arbeidsmiljø preget av høy trivsel og stabilitet - Dyktige og engasjerte kolleger som spiller hverandre gode og deler hva de kan - Et systematisk opplegg for kompetansebygging, med spissede faggrupper - Særdeles gode utviklingsmuligheter - Gode lønns-, forsikrings- og pensjonsordninger - Et rikt utvalg av sosiale goder Send kortfattet søknadsbrev, portfolio, CV og vitnemål/karakterutskrift til jobb@bekk.no. Søknader blir vurdert fortløpende. Lars Kristian FlemDesign og digital produktutvikling 959 39 829lars.kristian.flem@bekk.no
18.08.2017 Oslo
Vi vil snakke med deg som: - trives i konsulentrollen og med å arbeide i team - har svært gode kunnskaper om klientsideteknologier som HTML, CSS, JavaScript og relevante rammeverk - har minst 2-3 års erfaring fra utvikling av brukergrensesnitt - har erfaring fra problemstillinger knyttet til nettleserkompabilitet på ulike plattformer - behersker webutvikling med Java, .NET, PHP, Python eller Ruby - har interesse for utvikling av apps til iOS- , Android- og Windows Phone-plattformene Det teller naturligvis positivt dersom du har erfaring fra: - Publiseringsløsninger som f.eks EPiServer, Enonic, Umbraco eller WordPress - Open Source-prosjekter - Smidig og testdrevet utvikling Send en søknad med CV og relevante vitnemål og attester til jobb@bekk.no Kjersti Barstad StrandInteraksjonsdesigner 480 09 805kjersti.barstad.strand@bekk.no
18.08.2017
BEKK søker studenter som vil delta på våre prosjekter sommeren 2018. En relevant sommerjobb er gull verdt for deg som ønsker relevant erfaring, og muligheten til å sette teori i praksis. Jobb med erfarne BEKK-konsulenter på aktuelle prosjekter, lær masse og vis oss hva du kan - kanskje leder det til en jobb etter studiene! Hvem er du? Du studerer datateknikk, kommunikasjonsteknologi eller informatikk, eller du har en annen teknologisk bakgrunn, med et ønske om å få erfaring som utvikler. Interessen for teknologi er en motiverende drivkraft. Kanskje driver du på med noen spennende prosjekter på si? Fortell oss gjerne om det i søknaden. Hva skal du gjøre? De første dagene blir du kurset i relevante teknologier og får en introduksjon til konsulentrollen. Resten av sommeren jobber du i team sammen med andre sommerstudenter og BEKK-konsulenter på et av våre prosjekter, der du blir fulgt opp tett av både fadder og teamleder fra BEKK. Hver uke samles alle sommerstudentene for litt faglig og sosialt påfyll, så man blir godt kjent med de andre studentene. Vi er opptatt av at du skal trives, få god oppfølging og faglig utbytte av sommeren hos oss. Arbeidsperioden er 7 uker i juni/juli.
24.08.2017 Trondheim
BEKKs rendyrkede rådgivningsenhet (BMC) søker nyutdannede management konsulenter som ønsker å jobbe i et av Norges sterkeste fagmiljøer. Oppstart august 2018 i Oslo. Vi jobber med landets mest spennende kundeportefølje Vi hjelper store private og offentlige virksomheter med å bygge konkurransekraft og relevans i en tid som preges av høy teknologisk endringstakt. Kundene våre søker i økende grad råd hos tverrfaglige miljøer når de skal digitalisere sin virksomhet og må tenke nytt. Med utgangspunkt i BEKK har BMC unik tilgang til tverrfaglig kompetanse og en av landets mest spennende kundeporteføljer. I BMC får du tidlig mulighet til å påvirke ledende norske virksomheter og jobbe sammen med noen av Norges fremste forretningsrådgivere, teknologer og designere. I BEKK vil du finne et unikt og tverrfaglig miljø Vi har et høyt fokus på kompetanseutvikling gjennom personlige utviklingssamtaler, fagdager, konferanser, kurs og våre 30 spesialiserte faggrupper som møtes jevnlig. Eksempler på temaer vi jobber med i årets faggrupper er digitale forretningsmodeller, entreprenørskap og intraprenørskap, smidig strategi, dataanalyse, maskinlæring og service design. I tillegg har vi et sterkt sosialt miljø med ukentlige tilbud, både kulturelle, faglige og sportslige. Et innblikk i dette miljøet kan du få ved å følge oss på Instagram eller Snapchat: @livetibekk. Er du interessert i samspillet mellom strategi og teknologi? BMC søker kandidater som har fullført utdanning som sivilingeniør, siviløkonom, MSc, eller MBA. Vi ser etter deg som har interessen, talentet og kompetansen som kreves for å levere fremragende resultater til våre kunder. Dette innebærer en særlig interesse for samspillet mellom strategi og teknologi. Videre må du ha sterke analytiske evner og gode faglige kvalifikasjoner, evne å arbeide selvstendig og strukturert og ha gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Ikke minst må du være nysgjerrig, engasjert og like å ta initiativ.
28.08.2017
BEKK er et spennende, faglig sterkt miljø av unge mennesker som vi er svært stolte av. Vi setter kvalitet høyt, og samarbeid med kunden i team er sentralt i alle våre prosjekter. Ønsker du å forsterke vårt miljø og bli inspirert av noen av Norges dyktigste utviklere? Vi vil gjerne ha flere kolleger til våre kontorer i Oslo og Trondheim. Du: - har stor interesse for systemutvikling - har erfaring med smidig metodikk - har høyere utdanning - trives med å arbeide i team I BEKK vil du: - styrke vårt miljø ytterligere med din kunnskap og erfaring - bli inspirert av dine kolleger og drive videre faglig utvikling - bli med i en av våre mange engasjerte faggrupper - delta i prosjekter som betyr noe - jobbe i team med dine kolleger og i tett samarbeid med kunden Julie BrunsvikRekrutteringsansvarlig, Technology 938 57 750julie.brunsvik@bekk.no Send søknad
31.08.2017 Oslo

Internship

Sommerjobb for teknologer

Til våre kontorer i Oslo og Trondheim søker vi studenter som kan delta på våre utviklingsprosjekter om sommeren. Vi ser etter studenter fra datateknikk, kommunikasjonsteknologi eller informatikk ved NTNU, informatikk ved UiO eller kandidater fra tilsvarende studieretninger ved andre universiteter og høgskoler. Søkerne må ha en sterk interesse for teknologi og gode resultater fra studiene. Kandidater som fullfører nest siste studieår den aktuelle sommeren vil bli prioritert. Arbeidet vil være prosjektbasert og knyttet til systemutvikling og -integrasjon ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim. Arbeidsperioden vil vare fra juni til august. Nøyaktig periode tilpasses til eksamensdatoer, studiestart og prosjektenes konkrete behov. Det vil være mulig å ta ferie i denne perioden.  
Antall interns
30 (Varierer og vurderes ut i fra behov)
Sted
Oslo, Trondheim

Internship

Sommerjobb for interaksjonsdesignere

Studerer du interaksjonsdesign, produktdesign, tjenestedesign eller liknende? Har du lyst til å gjøre teori om til praksis? Vi leter etter kreative studenter som ønsker å jobbe som interaksjonsdesignere i et av våre prosjekter ved våre kontorer i Oslo eller Trondheim   Typiske arbeidsoppgaver vil være: Behovsanalyse Idé- og konseptutvikling Interaksjonsdesign Brukertesting og evaluering   Vi legger vekt på: Gode kommunikasjonsegenskaper og faglig engasjement Erfaring med design av skjermbaserte tjenester God kunnskap om brukersentrert metode God formsans Forståelse for webteknologi   Periode Arbeidsperioden vil vare fra juni til august. Nøyaktig periode tilpasses eksamensdatoer, studiestart og prosjektenes konkrete behov.
Antall interns
8 (Varierer og vurderes ut i fra behov)
Sted
Oslo, Trondheim

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Adresse

Bekk Consulting AS
Postboks 134, Sentrum
0102 Oslo

Besøksadresse:
Akershusstranda 21
Skur 39, Vippetangen
0150 Oslo