Vi vil gjerne gi én student mulighet til å holde en 10-minutters lyntale og hjelper deg med å finne gode idéer til tema!

Har du et tema du brenner for? Har du noe spennende å dele fra et skoleprosjekt eller sommerjobb, bachelor-/masteroppgaven, en relevant bok du har lest?

Vi hjelper deg gjerne med å brainstorme rundt dine interesser og finne gode idéer til en lyntale, og kan koble deg med erfarne lyntalere som kan hjelpe deg med å utarbeide forslaget ditt.

Den utvalgte studenten får en coach fra BEKK som vil hjelpe til med forberedelser og øving. Vi dekker reise- og opphold ifm. med lyntalen dersom man ikke studerer i Oslo.

Hva skal søknaden inneholde:

- Navn, studieretning og studiested

- Tittel på lyntalen og abstract

Tips til å skrive en god søknad: http://blog.cssconf.eu/2014/06/12/how-to-write-a-great-talk-proposal-for-a-tech  

Søknadsfrist: 27. januar 2017!

Søknaden sendes til julie.brunsvik@bekk.no

Her kan du se video-opptak av foredrag og lyntaler fra fjorårets BEKK Open Fagdag: vimeo.com/album/3935065. Mer informasjon om årets fagdag: https://fagdag.bekk.no 

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du lurer på noe!

VIL DU HA GRATISBILLETT TIL BEKK OPEN FAGDAG?

I likhet med i fjor åpner vi for at studenter kan delta på BEKK Open Fagdag! Vi har et begrenset antall gratisbilletter for studenter, vil du være med?

Bare fortell oss hva du studerer og hvorfor du vil delta innen 10. februar! 

Du kan lese mer om programmet og søke om deltakelse på https://fagdag.bekk.no/   https://www.facebook.com/events/147698902374642/