Vi i Bekk har en lang tradisjon for å samarbeide tett med studentmiljøene på ulike skoler.

For vår del er det en udelt glede. Ingen ting er mer inspirerende enn nysgjerrige folk som fortsatt vil lære. Vi vet at vi får mye ut av det, og håper og tror at utbyttet er gjensidig.

I den forbindelse lanserer vi nå Kodekampen - en konkurranse for IT-studenter ved NTNU, UiB, UiO, OsloMet (tidligere HiOA) og Westerdals.

I løpet av innledende kvalifiseringsrunder ved de ulike skolene vil lag på 3-4 studenter konkurrere om å løse varierte oppgaver rundt koding og arbeidet som utvikler. Vinnerlagene vil møtes til en finale i Oslo 20.-22. april og vinnerne får bli med Bekk på WebSummit i Lisboa, 5.-8. november 2018 (alle utgifter er dekket)!

Påmelding

NTNU: 7. februar 2018. kl. 12:00

UiB: 17. februar 2018, kl. 12:00

UiO/OsloMet/Westerdals: 24. februar 2018, kl. 12:00.

Når påmeldingen åpner vil dere bli bedt om å oppgi følgende informasjon for hver person som skal meldes på: Navn, linje, klassetrinn og e-post. Ha denne informasjonen klar før påmeldingen åpner - det er førstemann til mølla!

Innledende runder

Trondheim: 14. februar 2018

Bergen: 27. februar 2018

Oslo: 6. mars 2018

I de innledende rundene kommer det kodeoppgaver, både praktiske og teoretiske. I tillegg er det oppgaver innenfor andre felt som er relevante i arbeidshverdagen til en IT-konsulent. Lagene vil kunne velge blant ulike oppgaver som kan løses. Hver oppgave gir poeng, og laget med flest poeng vinner! Noen oppgaver involverer koding (så ta med laptop), mens andre handler om andre utfordringer man møter som IT-konsulent.

Lagene i de innledende rundene kan bestå av 3-4 personer (du kan også melde deg på individuelt, så vil vi sette sammen lag dersom det er nok individuelle påmeldinger).

Finalen

Vinnerne av innledningsrundene går videre til en spennende finalehelg i Oslo (helgen 20.-22. april), hvor de får jobbe med å lage en nettløsning som visualiserer data fra åpne APIer. Lagene vil få veiledning av erfarne Bekkere, og muligheten til å få innblikk i hvordan det er å jobbe som utvikler i Bekk.

Spørsmål og svar

Kan alle årstrinn melde seg på?

- Ja!

Når får jeg vite om jeg/laget mitt har fått plass?

- Alle påmeldte vil fortløpende få beskjed om hvorvidt de har fått tildelt plass etter at påmeldingen er åpnet. Dersom du ikke får plass vil du bli satt på venteliste.

Dekker dere reiseutgifter til finalehelgen i Oslo?

- Ja!

Hvor lenge varer de innledende rundene?

- De innledende rundene varer i ca. 3 timer. Det vil bli servert mat og drikke. Oppmøtetidspunkt for hver skole blir annonsert nærmere den aktuelle datoen.

Jeg har et annet spørsmål!

- Ta kontakt med oss på kodekampen@bekk.no 

For mer informasjon, se https://kodekampen.bekk.no/