<  
>  

Bergen Næringsråd

Media / Underholdning, Olje / Gass / Energi / Kraft, Statlig / Offentlig / Kommunal sektor

Vi løfter og inspirerer!
Bergen Næringsråd er den største medlemsorganisasjonen for næringslivet i Bergensregionen med over 3000 medlemmer, som til sammen representerer mer enn 100.000 arbeidstakere.

Vi skal bidra til å sikre gode vekstvilkår for næringslivet gjennom langsiktig og sterk lokal, regional og nasjonal gjennomslagskraft.
Vi fungerer som brobygger mellom bedrifter, politikk/forvaltning og forskning
Vi skal fremme våre medlemmers interesser gjennom synliggjøring, påvirkning og nettverksbygging.

 

Hvordan gjør vi dette?
Bergensregionen utgjør et sterkt og mangfoldig næringsliv med sterke bransjer og verdensledende miljøer. Bergen Næringsråd skal vise frem mangfoldet og styrken i regionens næringsliv. Vi synliggjør næringslivet, næringslivets viktigste saker, og våre medlemmer gjennom aktiv bruk av sosiale medier, bransjespesifikke særtrykk, kronikker og dagsaktuelle saker i media.

Bergen Næringsråd har regionens største møtearena for næringsliv i kontakt med politikk, forvaltning, forskning og høyere utdanning. Her settes dagsaktuelle tema på dagsorden og til debatt.

Bergen Næringsråd er et unikt nettverk mellom ulike næringsaktører og mellom næringslivet og omverdenen.

Bergen Næringsråd setter dagsorden i aktuelle næringspolitiske saker, gjennom media og i kontakt med politiske miljø.

Fakta om Bergen Næringsråd
Hovedkontor
Bergen
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2008
Se alle fakta
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger

Trainee Vest Trainee

En unik karrieremulighet!
Trainee
30 (flere)
Sted
Bergen
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktperson

Jobbmuligheter (15)
logo
Trainee Vest
Trainee Vest tilbyr et bredt spekter av stillinger innen mange ulike fagområder. Som trainee gjennom vårt traineeprogram får du en unik kombinasjon av faglig og personlig utvikling. En traineestilling byr på ny kompetanse, nye utfordringer, nettverk i næringslivet og flotte opplevelser gjennom året. Hele 9 av 10 får videre ansettelse i bedriften etter året som trainee! Du som vil søke en trainee-stilling må ha: En bachelor- eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter avsluttende studier Gode norskkunnskaper og beherske norsk som arbeidsspråk Ha vilje og pågangsmot til å ta fatt på et år som vil kreve mye av deg  Trainee Vest tilbyr deg: En unik overgang fra studier til arbeidsliv Et mangfoldig nettverk i næringslivet og en spennende jobb Faglig og personlig utvikling Konkurransedyktige betingelser etter avtale med arbeidsgiver Tilgang til Bergen Næringsråd sitt nettverk for unge i næringslivet, BergenUP
logo
Jobbmuligheter som Trainee - IT / Informatikk
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Trainee - IT / Informatikk. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Trainee Vest.

Adresse

Parkveien 1 5007 Bergen