<  
>  

TRAINEE PROSJEKTINGENIØR

Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Yrkesskole / videregående skole
Om trainee i Bertelsen & Garpestad

I Bertelsen & Garpestad vil du få en unik overgang fra student- til arbeidsliv med allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver tidlig i karrieren. Det er svært gode muligheter for faglig og personlig utvikling i et miljø med høy faglig kompetanse og trivelige kolleger. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode velferds- og forsikringsordninger samt arbeidsbil. For riktig kandidat er det mulighet for ansettelse etter endt trainee periode

Flere arbeidsgivere med traineeprogram
Vis alle 176 arbeidsgivere
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Bertelsen & Garpestad
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Bertelsen & Garpestad

Bertelsen & Garpestad AS er et selskap i BG Gruppen. Vi har drevet i entreprenørbransjen siden 1959. Vi omsetter årlig for ca 1,2 milliarder, og har 240 ansatte.

Våre største oppdrag består av bygging av vei for det offentlige. I tillegg har vi oppdrag med boring, sprengning og masseflytting i flere steinbrudd, kraftanlegg samt opparbeidelse av boligfelt og næringsareal. Våre oppdrag er fordelt over hele Norge, og vi har lang tradisjon for arbeid ute på anlegg. Men vi utfører også en del oppdrag lokalt. Ingen jobb er for liten, ingen for stor. Maskinparken vår er i den senere tid fornyet, og vi har gravemaskiner fra 1-75 tonn. De fleste er utstyrt med GPS for å få en effektiv drift og utnytte maskinene maksimalt.