<  
>  

Borregaard har ett av verdens mest avanserte og bærekraftige bioraffineri.

Ved bruk av naturlige, bærekraftige råmaterialer produserer Borregaard avanserte og miljøvennlige biokjemikalier som kan erstatte oljebaserte produkter. Borregaards bruk av trær har røtter langt tilbake i tid, men har også framtiden foran seg. Høy innovasjonstakt og global tilstedeværelse har sikret bioraffinerikonseptets utvikling gjennom selskapets 125 år lange historie.

Borregaard har 1080 ansatte fordelt på fabrikker og salgskontorer i 16 land i Europa, Amerika, Asia og Afrika. Borregaard har også sterke posisjoner innen ingredienser og finkjemikalier.

 

Fakta om Borregaard AS
,,
Borregaard skal levere bærekraftige løsninger basert på fornybare råvarer og unik kompetanse.
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Borregaard AS
Jobbmuligheter i Borregaard AS

HVA SKAL VI LEVE AV NÅR OLJEN ER BORTE?

Det er dette Borregaard arbeider med å finne svaret på. Vår forretningsidé, bioraffinerikonseptet, går ut på å fremstille et spekter av produkter fra forny­bart råstoff. Verden står overfor en rekke store utfordrin­ger knyttet til klima og miljø, matvare produksjon og ressursforvaltning. Industri­en er en del av løsningen på disse utfor­dringene. Borregaard gjør tømmer om til verdifulle produkter som kan erstatte oljebaserte al­ternativer og bidrar dermed til redusert avhengighet av olje og reduserte utslipp av klimagasser. For å beholde vår posisjon som verdens mest avanserte bioraffineri, er vi avhengige av å videreutvikle produktene og finne nye områder for biomassen. Derfor satser vi tungt innen forskning. Borregaards forsknings- og innovasjonsinnsats beløper seg til nær fem prosent av selskapets omsetning, og vi har hele 95 ansatte innen forskning og utvikling.  

I årene som kommer, trenger vi stadig nye dyktige fagfolk på laget.

Vi kan tilby:

Interessant arbeid i kunnskapsrike fagmiljøer
Videreutvikling av medarbeidere gjennom kurs og etterutdanning
Lederutviklingsprogram
Fokus på karriereutvikling innen et stort konsern
Verdifulle kontaktnett i ulike deler av verden

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Borregaard tilbyr spennende sommerjobber for kjemi og ingeniørstudenter og traineeprogrammer.

For andre muligheter og alle ledige stillinger: http://www.borregaard.no/Jobb-i-Borregaard

 

Lærling på Borregaard Antall lærlinger

Antall lærlinger
Ikke spesifisert
Sted
Sarpsborg
Les mer

Bli kjent med Borregaard AS

Bildegalleri

Kontaktperson

Senior HR Partner
Jobbmuligheter (21)
logo
Lærling på Borregaard
Borregaard er en betydelig opplæringsinstitusjon med til enhver tid rundt 50 lærlinger under utdanning. Hvert år tas det inn rundt 20 lærlinger ved Borregaards anlegg i Sarpsborg, i tillegg til elever fra YFF-ordningen (Yrkesfaglig fordypning).  Borregaard tilbyr opplæring på i alt 8 fagområder:  Kjemiprosess Laboratoriefaget Industrimekaniker Industrirørlegger Automatiker Elektriker Platearbeiderfaget Logistikk Les mer om lærlingeordningen og alternative studieløp på OK Industri eller Blitil.no.  Her kan du også lese om Anne, som fikk fast jobb etter lærlingeperioden i Borregaard!

Adresse

Hjalmar Wessels vei 10, 1721 Sarpsborg

Telefoon:69 11 80 00