Bravida

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida
Fakta
Hovedkontor
Østre Aker vei 90, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
,,
Her er du en av gjengen. I Bravida jobber vi som et team og har det morsomt sammen på jobben!
Se flere videoer fra Bravida
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
Fortløpende
Bergen

Ledige stillinger hos Bravida

Vi søker etter vår nye dyktige prosjektleder til Trondheim. Avdelingen er samlokalisert med Bravida sine avdelinger i Trondheim, så her blir du en del av et stort fagmiljø. Som Prosjektleder blir du sentral i arbeidet med å levere VVS-tjenester til store byggeprosjekter. Våre prosjektledere bidrar operativt gjennom god ledelse og aktiv oppfølging av våre medarbeidere på byggeplassen. De er også bindeleddet mellom Oras og byggherre, leverandører og medspillere på plassen. Som prosjektleder i Oras vil du få en god mulighet til å arbeide tverrfaglig innen rør, sanitær, varme, kjøling, sprinkler og ventilasjon. Arbeidsoppgaver Ledelse og oppfølging av VVS-prosjekter på byggeplass Ansvar for økonomi, teknisk og fremdrift i egne prosjekter Ansvar for å følge HMS og kvalitetssikring i egne prosjekter Skape og videreutvikle god kontakt med samarbeidspartnere Noe reisevirksomhet må påregnes  Kvalifikasjoner Master/siv.ing/ingeniør/fagskole innen VVS Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning Tverrfaglig kompetanse er en fordel God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du får ting til å skje og tar ansvar for resultater Du er engasjert og gjennomfører planer Du er planlegger jobben din godt, leverer i tide og med god kvalitet Du samarbeider godt og deler kunnskap og informasjon med andre Vi tilbyr Høy, tverrfaglig VVS kompetanse Vi er markedsledere i Trondheim innenfor VVS og leverer på store, interessante byggeprosjekter Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Eget kompetanseutviklingsprogram Interessert? Vi tar imot søknader fortløpende, så søk allerede idag! 
Snarest Trondheim
Om stillingen I forbindelse med økende oppdragsmengde søker Oras i Trondheim etter en ny kalkulatør. Oras avd. prosjekt i Trondheim har 84 ansatte, og leverer større prosjekter innen rør og klima. Avdelingen er nå samlokalisert med Bravida sin avdeling i Trondheim på Tungasletta 10. Oras prosjektutvikling har 7 ansatte, og utvikler og prosjekterer større prosjekter innen rør og klima. Som kalkulatør VVS får du anledning til å bidra med kalkulering og tilbudsarbeid av VVS tekniske anlegg i byggeprosjekter. Din sentrale rolle blir å plukke ut masser og utarbeide tilbud ved hjelp av kalkyleprogrammet Cordel. Du vil få en god mulighet til å arbeide tverrfaglig innen sanitær, varme, kjøling, sprinkler og ventilasjon i et team med kalkulatører, prosjektutviklere og prosjektledere. Arbeidsoppgaver Delta aktivt i tilbudsarbeid og kalkulering i anbudsfase til prosjekter sammen med vårt prosjekt team Beregne mengder og priser på rørtekniske anlegg Tett kontakt med Oras' kunder, rådgivere og utførende team på anlegget Kvalifikasjoner Ingeniør/teknisk fagskole innen VVS Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdanning Tverrfaglig kompetanse er en fordel Personlige egenskaper Du handler på eget initiativ og aksepterer å ta ansvar for resultater Du samarbeider godt og deler kunnskap, erfaringer og informasjon med andre Du er strukturert Du gjennomfører planer og oppnår gode resultater Du forstår komplekse spørsmål og problemstillinger og tar gode vurderinger underveis Vi tilbyr Høy, tverrfaglig VVS kompetanse Oras er markedslederen i Trondheim innenfor VVS og leverer på store, interessante byggeprosjekter Gode datasystemer for prosjekt- og økonomistyring Gode pensjons-, lønns- og forsikringsforhold Eget kompetanseutviklingsprogram Interessert? Vi ser frem til å motta din søknad! Søknader behandles fortløpende
Fortløpende Trondheim
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være rett arbeidsgiver for deg! I forbindelse med økt pågang og vekst i avdelingen søker vi etter flere elektrikere til vår prosjektavdeling i Oslo. Vi har et bredt spekter av prosjektoppdrag. Avdelingen har 70 medarbeidere og en omsetning på ca. 120 millioner kroner. Våre oppdrag er i hovedsak i Oslo området. Arbeidsoppgaver Som elektriker i Bravida arbeider du selvstendig i ulike typer prosjekter for bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Gjennomføring av installasjoner på en effektiv og god måte Utføre installasjoner faglig og forskriftsmessig riktig Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Dokumentasjon av oppdrag Ansvar for fremdrift i prosjekter Mersalg Kommunikasjon med prosjektledelse og kunder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet – ha ansvar for god HMS-kultur Kvalifikasjoner Fagbrev elektriker gr. L Erfaring fra prosjektarbeid  Fordel med flere fagbrev innen elektro Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Interessert?  Vi ser frem til å motta din søknad! Søknader behandles fortløpende. Vil du ha et innblikk i vår arbeidshverdag? Følg Bravida Norge på sosiale medier.
Fortløpende Oslo
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være rett arbeidsgiver for deg! I forbindelse med økende oppdragsmengde og et ønske om vekst i avdelingen søker vi etter elektrikere innen både prosjekt og service til vår avdeling Raufoss Elektro. Avdelingen har 15 medarbeidere og en omsetning på ca. 20 millioner kroner. Oppdragene har et geografisk spenn fra Hadeland til Minnesund. Arbeidsoppgaver Som montør i Bravida arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, for bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Du vil ha følgende arbeidsoppgaver:  Gjennomføring av installasjoner på en effektiv og god måte Utføre oppdrag faglig og forskriftsmessig riktig Utføre ulike serviceoppdrag  Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Dokumentasjon av oppdrag Kommunikasjon med kunder og nærmeste leder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet – ha ansvar for god HMS-kultur Kvalifikasjoner Fagbrev elektriker gr. L Førerkort klasse B Interesse for elektrofaget og salg/kunderservice  God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller  Vi tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Interessert?  Vi ser frem til å motta din søknad! Søknader behandles fortløpende. Vil du ha et innblikk i vår arbeidshverdag? Følg Bravida Norge på sosiale medier.
Fortløpende Vestre Toten
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være rett arbeidsgiver for deg! I forbindelse med økende oppdragsmengde og et ønske om vekst i avdelingen søker vi etter elektrikere innen både prosjekt og service til vår avdeling Hamar Elektro. Avdelingen har i dag 50 medarbeidere og en omsetning på ca. 65 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i området Hamar og omegn.  Arbeidsoppgaver Som montør i Bravida arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, for bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Du vil ha følgende arbeidsoppgaver:  Gjennomføring av installasjoner på en effektiv og god måte Utføre oppdrag faglig og forskriftsmessig riktig Utføre ulike serviceoppdrag  Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Dokumentasjon av oppdrag Kommunikasjon med kunder og nærmeste leder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet – ha ansvar for god HMS-kultur Kvalifikasjoner Fagbrev elektriker gr. L Førerkort klasse B Interesse for elektrofaget og salg/kunderservice  God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller  Vi tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Interessert?  Vi ser frem til å motta din søknad! Søknader behandles fortløpende. Vil du ha et innblikk i vår arbeidshverdag? Følg Bravida Norge på sosiale medier.
Fortløpende Hamar
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være rett arbeidsgiver for deg! I forbindelse med økende oppdragsmengde og et ønske om vekst i avdelingen søker vi etter elektrikere til vår avdeling Lillehammer Elektro. Avdelingen har i dag 19 medarbeidere og en omsetning på ca. 35 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i området Lillehammer og omegn. Avdelingen har et bredt spekter av kunder, og utfører både tradisjonell service og mindre prosjekter. Vi har kunder innen næring, industri, borettslag, sykehus og privatpersoner. Her får du alle muligheter som fagperson til å utvikle deg!  Arbeidsoppgaver Som montør i Bravida arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag, for bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Du vil ha følgende arbeidsoppgaver:  Gjennomføring av installasjoner på en effektiv og god måte Utføre oppdrag faglig og forskriftsmessig riktig Utføre ulike serviceoppdrag  Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Dokumentasjon av oppdrag Kommunikasjon med kunder og nærmeste leder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Kvalifikasjoner Fagbrev elektriker gr. L Førerkort klasse B Interesse for elektrofaget og salg/kunderservice  God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller  Vi tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Interessert?  Vi ser frem til å motta din søknad! Søknader behandles fortløpende. Vil du ha et innblikk i vår arbeidshverdag? Følg Bravida Norge på sosiale medier.
Fortløpende Lillehammer
Røravdelingen vår i Tromsø vokser og søker flere rørleggere til store prosjekter i Tromsø! Er du en rørlegger som liker og ta ansvar, og kan eventuelt jobbe som BAS er vi ekstra interessert i å møte deg. I forbindelse med flere nye oppdrag søker vi etter flere rørleggere til vår avdeling i Tromsø. Avdelingen har 40 medarbeidere og en omsetning på ca. 110 millioner kroner. Avdelingen har mange store prosjekter med høy grad av kompleksitet, men også endel mindre prosjekter. Avdelingen har vært i god vekst de siste 3 årene, og vi trenger Tromsøs beste rørleggere for å kunne fortsette denne veksten videre i 2019. Arbeidsoppgaver Som rørlegger i Bravida arbeider du selvstendig i mange ulike typer prosjekt for bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av rørinstallasjoner Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Allsidig arbeid med kjøling, varme, sprinkler og sanitæranlegg Kommunikasjon med kunder prosjektledelse KS og dokumentasjonsarbeid Kvalifikasjoner Svennebrev Minimum 2 års erfaring innen faget Gode kunnskaper innen VVS Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Erfaring som BAS er en fordel Personlige egenskaper Du har faglig stolthet Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige betingelser med meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Høres dette ut som noe for deg? Send oss en søknad i dag! Søknader behandles fortløpende. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
Fortløpende Tromsø
Røravdelingen vår i Tromsø vokser og søker flere rørleggere til tradisjonell service og mindre prosjekter! Er du selvstendig og liker å jobbe med service er vi interessert i å møte deg. I forbindelse med stadig vekst på service i avdelingen vår i Tromsø, søker vi etter flere dyktige og erfarne servicerørleggere. Serviceavdelingen består i dag av 5 medarbeidere, med en omsetning på ca. 10 millioner. Serviceavdelingen påtar seg også mindre prosjekter, og jobber tett sammen med prosjektavdelingen. Totalt er det 44 medarbeidere i avdeling Tromsø Rør. Avdelingen har vært i god vekst de siste 3 årene, og vi trenger Tromsøs beste rørleggere for å kunne fortsette denne veksten videre i 2019. Arbeidsoppgaver Som servicerørlegger i Bravida arbeider du selvstendig i mange ulike typer oppdrag for bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av ulike serviceoppdrag på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Allsidig arbeid med kjøling, varme, sprinkler og sanitæranlegg Dokumentasjon av oppdragene Mersalg mot kunde Kommunikasjon med kunder og serviceleder Kvalifikasjoner Svennebrev Minimum 2 års erfaring innen faget Gode kunnskaper innen VVS Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Smarte løsninger som gjør din arbeidshverdag enklere Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige betingelser med meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Høres dette ut som noe for deg? Send oss en søknad i dag! Søknader behandles fortløpende, og frist er satt til 10.12.2018. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
Fortløpende Tromsø

Bli lærling i Bravida! Lærlinger

Interessert i å bli lærling? I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være! Lærling innen elektro Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider. Lærling innen rørleggerfaget Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

  • JAN 18
    2019
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv!
Bravida Norge - vi kan elektro, rør og ventilasjon
Vi vokser i region Øst og trenger flere dyktige medarbeidere! Møt sjefen sjøl her!
Bravida Follo trenger flere elektrikere! Møt avdelingen her.
Lær om hvordan Bravida hjelper deg i hverdagen!

Adresse

Østre Aker vei 90 0596 OSLO

Artikler fra Bravida