Bravida

(Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk)

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida
Fakta
Hovedkontor
Østre Aker vei 90, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
,,
Her er du en av gjengen. I Bravida jobber vi som et team og har det morsomt sammen på jobben!
Video
Se flere videoer fra Bravida
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Søknadsfrist:02.12.2018
Arbeidssted :Sandefjord

Ledige stillinger hos Bravida

Bravida avd. Stavanger Klima øker satsningen innenfor Klima og søker i den forbindelse etter en forretningsorientert serviceleder med bransjeerfaring. Stillingen vil ha stort fokus på salg, både mot Klima samt kryssalg inn mot våre avdelinger på Elektro og Rør i Stavanger. Avdelingen består i dag av 8 medarbeidere, men har et stort ønske og mål om å vokse. Totalt i Stavanger har Bravida over 180 medarbeidere. Oppdragene er i hovedsak i Rogaland fylke. Arbeidsoppgaver og ansvar Som serviceleder i Bravida får du frihet under ansvar til å bygge og videreutvikle servicemarkedet i Stavanger. Rollen innebærer ansvar for hele serviceoppdrag, både små og store, fra kundebearbeiding til salg og leveranse. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Oppdragsoppfølging; økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS Salg samt kryssalg mot andre avdelinger innen elektro og rør Lede og engasjere medarbeidere Tilbudsregning og oppfølging av serviceoppdrag Oppfølging av kunder og leverandører Utvikle og bevare kunderelasjoner Deltakelse i kundemøter Ansvar for mersalg Rapportering til avdelingssjef Tydelig kommunikasjon mot kunder og medarbeidere Kvalifikasjoner Ingeniørutdanning eller annen teknisk utdanning Rett erfaring kan veie opp for manglende utdanning God kjennskap til bransjen Tverrfaglig kompetanse innenfor tekniske fag er en fordel God økonomiforståelse God IT-kunnskap God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Førerkort klasse B Personlige egenskaper Du har gode salgs- og kommunikasjonsevner Du jobber effektivt under press og håndterer mange oppgaver samtidig  Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er en initiativtaker og tar ansvar for resultater Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende Totaltekniske entreprenør En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Vår visjon er å bli best i Norden på bærekraftig service og installasjon av funksjoner som gir bygninger liv. Vi skal være kundens førstevalg og bransjens mest attraktive arbeidsgiver. Interessert? Vi ser frem til å motta sin søknad! Søknadsfrist for stillingen er satt til 20.11.18. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
20.11.2018 Stavanger
Vi søker etter regnskapssjef til hovedkontoret vårt i Oslo. Som regnskapssjef vil du ha ansvar for å lede og utvikle en regnskapsavdeling med 9 medarbeidere, samt være ansvarlig for selskapets regnskap og kvalitetssikring av dette. Stillingen rapporterer til økonomidirektør og inngår i økonomiledergruppen. Arbeidsoppgaver Ledelse av selskapets regnskapsavdeling Kvalitetssikring av måneds-, kvartals- og årsregnskap Utarbeide årsregnskap og være kontaktpunkt mot revisor Faglig ansvar for regnskap, skatt og avgift Bistå faglig ved selskapsmessige transaksjoner Vedlikeholde og effektivisere selskapets rutiner innen regnskap Ansvar for ulike forbedringsprosjekter Personalansvar  Kvalifikasjoner 5 års høyere utdannelse innnen økonomi/revisjon Solid erfaring fra regnskap og/-eller revisjon God erfaring med skatt og mva Erfaring med personalledelse God IT- og systemkompetanse Personlige egenskaper Selvstendig, analytisk og strukturert Initiativrik og med god arbeidskapasitet Gode samarbeids -og kommunikasjonsevner Sterk motivasjon og pågangsmot God gjennomføringsevne Vi tilbyr Faglig utfordrende lederrolle i et ledende konsern i vekst Sentral, synlig rolle og ansvarsfull rolle Konkurransedyktige betingelser Hyggelig og uformelt arbeidsmiljø
Haster! Oslo
I forbindelse med at vi øker vår satsning i sikkerhetsmarkedet i Fredrikstad søker vi etter flere erfarne sikkerhetsteknikere. Elektroavdelingen i Fredrikstad har idag over 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 100 millioner kroner pr. år. Oppdrag for våre sikkerhetsteknikere må påregnes til å være i hele Region Øst, da flere prosjekter skal gjennomføres i denne region. Regionen omfatter avdelinger i Østfold, Akershus og Vestfold. Arbeidsoppgaver: Drift/installasjon og service av ulike sikkerhetsløsninger som adgangskontrollanlegg, ITV-anlegg og brannalarm.  Kundeansvar mot bedriftsmarkedet Mersalg Kommunikasjon mot kunder og prosjektledelse Kvalifikasjoner: Fagbrev eller relevant erfaring fra bransjen Minimum 2 års erfaring Generelt gode data/nettverkskunnskaper Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper: Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr: En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø 
01.12.2018 Fredrikstad
I forbindelse med at vi øker vår satsning i sikkerhetsmarkedet søker vi etter teknikere innen lås og beslag til vår sikkerhetsavdeling i Fredrikstad. Lås og Beslag er en del av vår elektroavdeling som i dag har over 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 100 millioner kroner pr. år. Oppdrag for våre låseteknikere omfatter i hovedsak distrikt Østfold og Follo. Arbeidsoppgaver Drift/installasjon og service av lås og beslag Montering av lås og beslag Kundeansvar mot bedriftsmarkedet Oppfølging av anlegg / prosjekter Ansvar ihht fremdrift i ulike oppdrag Kommunikasjon mot kunder og prosjektledelse   Kvalifikasjoner Erfaring fra låsesmedfaget eller annen relevant erfarin Minimum 2 års erfaring Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Uttømmende politiattest må fremlegges før tiltredelse Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr: En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø  Interessert? Vi ser frem til å motta sin søknad! Søknadsfrist for stillingen er satt til 01.12.2018. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
01.12.2018 Fredrikstad
I forbindelse med stor arbeids- og oppdragsmengde søker vi etter flere dyktige elektrikere som vil være med på laget! Avdelingen vår i Fredrikstad har i dag over 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 100 millioner kroner. Arbeidsoppgaver: Som montør i Bravida arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag både mot bedrifts- og privatmarkedet. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av installasjoner på en effektiv måte Utføre installasjoner faglig- og forskriftsmessig riktig Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Dokumentasjon av oppdragene Dokumentasjon av endringsarbeid og tilleggsarbeid Ansvar ihht fremdrift i ulike oppdrag Mersalg mot kunder Kommunikasjon med kunder og prosjektledelse Vise ansvar for egen og andres sikkerhet, ha ansvar for god HMS Kvalifikasjoner: Fagbrev elektriker gr. L Minimum 2 års erfaring som elektriker Fordel med flere fagbrev innen elektro Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper: Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Bravida tilbyr: En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø  Interessert? Vi ser frem til å motta sin søknad! Søknadsfrist for stillingen er satt til 01.12.2018. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.  
01.12.2018 Fredrikstad
I forbindelse med økt oppdragsmengde søker vi etter Norges beste servicetekniker og el-kontrollør til vårt tekniske team i avdeling Asker & Bærum. Avdelingen har i dag 80 medarbeidere og en omsetning på ca. 93 millioner kroner. Teknisk team består i dag av tre personer. Oppdragene er i hovedsak i området Asker og Bærum, men vi har kunder på hele det sentrale Østlandet. Våre kunder strekker seg fra offentlige til private, med anlegg for store næringsbygg til mindre leiligheter. Teknisk team utfører primært elkontroll og termografering for oppdragsgiver, i tillegg til programmering av KNX og lysstyringsanlegg. Teamet utfører også tredjepartskontroll av anlegg og dokumentasjon ved overtakelse eller ved mistanke om feilleveranse. I tillegg gis det støtte til avdelingen med anleggsledelse, feilsøking, måling og dokumentasjon. Arbeidsoppgaver Som servicetekniker/elkontrollør arbeider du selvstendig i ulike type oppdrag for bedrifts- og privatmarkedet, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak bestå av: Planlegging og gjennomføring av elkontroll og termografering på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Ansvar for fremdrift i oppdrag Kommunikasjon med kunder og avdelingen Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Men kan også bestå av: Planlegging og gjennomføring av oppdrag på en effektiv måte Tredjepartskontroller Feilsøking, målinger og dokumentasjon Programmering av KNX Anleggsledelse Kvalifikasjoner Fagbrev elektriker gr. L Minimum 8 års erfaring som elektriker Erfaring fra kontroll og feilsøking Erfaring fra og sertifisert etter: NEK405-1 NEK405-2 NEK405-3 Fordel med flere fagbrev innen elektro Fordel med Teknisk fagskole Fordel med kunnskap om programmering (KNX, Dali, X-comfort m.m) Førerkort klasse B Gode datakunnskaper God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like God kjennskap til aktuelle lover, forskrifter og normer God forståelse for elektroteknikk Logisk og analyserende tankesett Du har gode kommunikasjons- og formidlingsevner Du har en god formidlingsevne Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Bravida tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Årlig formalisert kompetanseheving Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Interessert? Vi ser frem til å motta sin søknad! Søknadsfrist for stillingen er satt til 01.12.2018. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.  
01.12.2018 Asker
I forbindelse med økt ordretilgang søker vi etter flere montører til vår avdeling i Sandefjord, både elektrikere (gr.L) og svakstrømsmontører (telekommunikasjonsmontører). Her får du alle muligheter som fagperson til å utvikle deg. Vi har en god oppfølging av alle ansatte og spennende, utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har et mål om faste fagsamlinger for å øke og videreutvikle kompetansen til hver enkelt ansatt. Vi skal være den foretrukne arbeidsgiver for elektropersonell i Vestfold. I dag består avdelingen av 70 dyktige medarbeidere og en omsetning på ca. 90 millioner kroner. Oppdragene har et geografisk spenn fra Stavern til Holmestrand. Vi har kunder innen næring industri, skoler, kommuner og privatpersoner. Arbeidsoppgaver Som montør arbeider du selvstendig i mange ulike typer oppdrag, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Små og store elektroinstallasjoner og serviceoppdrag Oppdrag for både bedrifts- og privatmarkedet Årlig vedlikehold / kontroller på alarm / sikkerhets anlegg (gjelder telekommunikasjonsmontør) Utredninger og feilsøking av tekniske systemer Mersalg Dokumentasjon av oppdragene Kommunikasjon mot kunder og service/prosjektleder Kvalifikasjoner Fagbrev elektriker (enten svakstrøm eller sterkstrøm) Erfaring som elektriker, enten fra servicearbeid eller prosjekt Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Derfor skal du jobbe hos oss En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Mobil/nettbrett Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Servicebil Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter i avdelingen Interessert? Vi ser frem til å motta sin søknad! Søknadsfrist for stillingen er satt til 02.12.18. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.  
02.12.2018 Sandefjord
Er du glad i faget ditt og ønsker en stilling i et stort og solid selskap? Da kan Bravida være rett arbeidsgiver for deg! I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter flere montører / service-elektrikere til vår avdeling i Sarpsborg. Avdelingen har 50 medarbeidere og en omsetning på ca. 80 millioner kroner. Flesteparten av våre oppdrag er i Østfold og Akershus. Serviceavdelingen vår består i dag av 10 ansatte. Våre største kunder er Fortum, offentlige virksomheter og privat næringsliv. Vi opplever for tiden stor pågang og har som mål å ansette flere service-elektrikere for å styrke avdelingen!  Vi ønsker å rekruttere medarbeidere med interesse og kompetanse innen følgende områder: service og installasjon av el-anlegg i boliger, industri og næringsbygg, samt KNX-anlegg og svakstrømsinstallasjoner. Arbeidsoppgaver Som servicemontør i Bravida arbeider du selvstendig i mange ulike typer serviceoppdrag, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av ulike serviceoppdrag på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Dokumentasjon av endringsarbeid og tilleggsarbeid Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Aktivt Mersalg mot kunder Kommunikasjon med kunder og serviceleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur Kvalifikasjoner for stillingen er Vi ønsker servicemontører som har erfaring både fra industri og installasjonsvirksomhet. Vi ser gjerne at du har interesse og kompetanse innen følgende områder: service og installasjon av el-anlegg i boliger, industri og næringsbygg, samt KNX-anlegg og svakstrømsinstallasjoner. Forutsetninger for ansettelse er: Fagbrev elektriker (gr. L) Minimum 3 års erfaring fra servicearbeid Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Personlige egenskaper  Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk Hos oss får du En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø Interessert? Vi ser frem til å motta din søknad! Søknader behandles fortløpende, og endelig søknadsfrist er 2.desember. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
02.12.2018 Sarpsborg

Bli lærling i Bravida! Lærlinger

Interessert i å bli lærling? I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være! Lærling innen elektro Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider. Lærling innen rørleggerfaget Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

  • NOV 20
    2018
    2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv!
Bravida Norge - vi kan elektro, rør og ventilasjon
Vi vokser i region Øst og trenger flere dyktige medarbeidere! Møt sjefen sjøl her!
Bravida Follo trenger flere elektrikere! Møt avdelingen her.

Adresse

Østre Aker vei 90 0596 OSLO

Artikler fra Bravida