Bravida

Bygg / Anlegg / Entreprenør, Konsulenttjenester: Ingeniør / Teknisk

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.

Les mer om Bravida
Fakta
Hovedkontor
Østre Aker vei 90, Oslo
Antall ansatte
1001-5000
Se alle fakta
,,
Her er du en av gjengen. I Bravida jobber vi som et team og har det morsomt sammen på jobben!
Se flere videoer fra Bravida
Dette kan vi tilby deg
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!
Vi ser etter
Ledig Stilling
28.03.2019
Tromsø

Ledige stillinger hos Bravida

Prosjektavdelingen i Kristiansand søker nå etter lærlinger innen elektrikerfaget. Som lærling i Bravida vil du få lære jobben på stedet av erfarne fagarbeidere. Våre lærlinger er viktige for oss, og mange av våre dyktigste medarbeidere startet som nettopp lærlinger hos oss. Opplæringen blir allsidig og som lærling i Bravida får god oppfølging i et selskap som i mange år har vært en attraktiv og stor lærlingsbedrift. Avdeling Kristiansand Elektro Prosjekt består av over 50 dyktige medarbeidere med en omsetning på godt 80 millioner kroner. Våre oppdrag har et geografisk spenn i Agderfylkene. Periodevis kan det bli noe reising, men fortrinnsvis blir det oppdrag og arbeid i nærområdene. Vi har en god ordrereserve fremover og trenger derfor 4-6 nye lærlinger. Jobben vil bestå av installasjon i Industri, Forretningsbygg, Leilighetsbygg, Butikker, Sykehus/ omsorgsbygg, Samferdsel etc.    Du er interessert i faget ditt og er lærevillig punktlig og har stå på vilje selvstendig og jobber strukturert og systematisk serviceinnstilt og løsningsorientert pålitelig og ansvarsbevisst samarbeidsvillig og er en lagspiller en person med godt humør som kan bidra til et godt miljø god på å kommunisere på norsk    Du får en læretid i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere jobbe med spennende kunder og ulike oppdrag gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling gode karrieremuligheter delta i et uformelt og sosialt arbeidsmiljø delta i en avdeling hvor HMS er i fokus   Vil du søke?  Søknadsfristen er satt til 25.03.2019. Ved søknaden legger du ved CV, Karakterer fra VG 1 og VG 2 (termin.). Legg også ved attester fra jobber du har hatt. Skriv gjerne litt om deg selv i søknaden. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss i Bravida, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.
25.03.2019 Kristiansand
Om avdelingen Bravida Tromsø har tre avdelinger: Rør, Elektro og Ventilasjon. Samarbeidet er godt og vårt formål er å utføre tverrfaglige prosjekter med alle tekniske fag. På røravdelingen jobber 28 rørleggere som er støttet av 5 prosjekt-/serviceledere, en kalkulatør, en avdelingsøkonom og avdelingssjef. Avdelingen har en omsetning på ca. 100 millioner kroner. Til sammen er vi et supert lag som er proffe på rør. Med oss får du i tillegg til et godt arbeidsmiljø og trivelige kollegaer, samt arbeide med spennende og utfordrende prosjekter. Akkurat nå er vi i en spennende fase med en fornyet organisasjon og søker derav en ny prosjektleder.    Arbeidsoppgaver Som prosjektleder i Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen som prosjektleder innebærer det overordnede ansvaret for et eller flere prosjekt, fra planlegging til leveranse. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert prosjekt er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Prosjektoppfølging; økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS Planlegge ressursbehov, administrere og bemanne oppdragene med riktig kompetanse Lede og engasjere medarbeidere Anbuds- og tilbudsregning på prosjekter Oppfølging av kunder og leverandører Utvikle og bevare kunderelasjoner Deltakelse i prosjektmøter Ansvar for mersalg i prosjektet Rapportering til avdelingssjef Deltakelse på prosjektmøter Tydelig kommunikasjon med byggeledelse, ledere og medarbeidere   Kvalifikasjoner Ingeniørutdanning eller annen teknisk utdanning Minimum 2 års erfaring innen prosjektledelse Svennebrev er ønskelig Rett erfaring kan veie opp for manglende utdanning Tverrfaglig kompetanse er ønskelig God kompetanse innenfor VVS og kjennskap til bransjen God økonomiforståelse God IT-kunnskap God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Førerkort klasse B   Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er en initiativtaker og tar ansvar for resultater Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du jobber effektivt under press og håndterer mange oppgaver samtidig   Bravida tilbyr Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende VVS entreprenør En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø   Interessert?
28.03.2019 Tromsø
I forbindelse med fusjon mellom ORAS AS og Bravida Norge AS søker vi etter prosjektleder VVS til vår VVS-avdeling i Kristiansand. Avdelingen har 14 medarbeidere og en omsetning på ca. 20 millioner kroner. Oppdragene er i hovedsak i Kristiansands området og våre kunder er i stor grad profesjonelle samarbeidspartnere. Vi er totalteknisk leverandør innenfor VVS fagene og våre ansatte er bransjens dyktigste rørleggere, klimateknikere, automatikere og kjøleteknikere.   Arbeidsoppgaver Som prosjektleder i Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din evne til å overgå kundenes forventninger gjennom din kunnskap, driv og interesse. Rollen innebærer ansvar for hele oppdrag, både små og store, fra kundebearbeiding, til salg og leveranse. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:  Oppdragsoppfølging; økonomi, personal, innkjøp, kvalitet og HMS Planlegge ressursbehov, administrere og bemanne oppdragene med riktig kompetanse Lede og engasjere medarbeidere Tilbudsregning og oppfølging av alle typer oppdrag Aktivt salg mot nye og eksisterende kunder Oppfølging av kunder og leverandører Utvikle og bevare kunderelasjoner Deltakelse i kundemøter Ansvar for mersalg Rapportering til avdelingssjef Tydelig kommunikasjon med kunder og medarbeidere   Kvalifikasjoner Teknisk utdannelse på fagskole nivå Svennebrev innen rørfaget Tverrfaglig kompetanse og forståelse Gode salgsevner Kalkulere og prosjektere VVS tekniske løsninger Tegne enkle oppdrag i DAK (REVIT, Autokad etc.) God kompetanse innenfor VVS og bransjen generelt God økonomiforståelse God IT-kunnskap God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Førerkort klasse B   Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du har gode kommunikasjonsevner Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er en initiativtaker og tar ansvar for resultater Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du jobber effektivt under press og håndterer mange oppgaver samtidig   Bravida tilbyr  Spennende og varierte oppgaver hos Norges ledende VVS entreprenør En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø   Interessert?
29.03.2019 Kristiansand
I forbindelse med økt arbeidsoppdrag søker vi etter flere montører innenfor service, prosjekt og industri ved vår avdeling i Telemark (Skien). Avdelingen har 70 medarbeidere og er lokalisert i Skien og Notodden. Våre oppdrag er stort sett lokalt i Grenland, men kan ha noen oppdrag utenfor dette. Sammen med vårt datterselskap Oras (rør og ventilasjon) vil avdelingen med det også bli en teknisk totalleverandør i Telemark.   Arbeidsoppgaver Serviceoppdrag og/eller installasjoner for bedrifts- og privatmarkedet Oppdrag hos faste kunder i industrien i Grenland  Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag Kommunikasjon med kunder og serviceleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet - ha ansvar for god HMS-kultur  Kvalifikasjoner Fagbrev elektro gr. L  Fordel med flere fagbrev innen elektro Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne  Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk  Vi tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø
31.03.2019
I forbindelse med økt ordretilgang søker vi etter flere montører til vår avdeling i Sandefjord, både elektrikere (gr.L) og svakstrømsmontører (telekommunikasjonsmontører). Hos oss får du alle muligheter som fagperson til å utvikle deg. Du vil få god oppfølging underveis sammen med spennende og utfordrende arbeidsoppgaver. Vi har et mål om faste fagsamlinger for å øke og videreutvikle kompetansen til hver enkelt ansatt. Vi skal være den foretrukne arbeidsgiver for elektropersonell i Vestfold. I dag består avdelingen av 70 dyktige medarbeidere med en omsetning på ca. 90 millioner kroner. Oppdragene har et geografisk spenn fra Stavern til Holmestrand. Vi har mange ulike og spennende oppdrag for kunder, både innen næring, industri, skole, kommuner og privatpersoner.   Arbeidsoppgaver Som montør i Bravida arbeider du selvstendig i mange ulike typer oppdrag, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Små og store elektroinstallasjoner og serviceoppdrag Årlig vedlikehold / kontroller på alarm / sikkerhets anlegg (gjelder kun for svakstrømsmontører) Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Utredninger og feilsøking av tekniske systemer Ansvar for fremdrift og dokumentasjon i ulike oppdrag Mersalg  Kommunikasjon mot kunder og service/prosjektleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet – ha ansvar for god HMS-kultur  Kvalifikasjoner  Fagbrev elektriker (enten svakstrøm eller sterkstrøm) Erfaring som elektriker, enten fra servicearbeid eller prosjekt Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne  Personlige egenskaper  Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk  Å jobbe i Bravida gir deg  En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Karrieremuligheter  Mobil/nettbrett Servicebil Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter i avdelingen
31.03.2019 Porsgrunn, Tønsberg
I forbindelse med økende ordrepågang søker vi etter flere medarbeidere til vår avdeling i Follo. Avdelingen utfører både tradisjonelle elektroinstallasjoner, men har også et stort fagmiljø på sikkerhetsanlegg som adgangssystemer og overvåkingssystemer. Bravida Follo har i dag 34 medarbeidere og en omsetning på ca. 50 millioner kroner. Oppdragene har et geografisk spenn fra Follo til Østfold regionen. De fleste av kundene finnes i det private næringsliv eller i det offentlige markedet.  Derfor skal du jobbe hos oss: Bravida er en stor arbeidsgiver - faktisk størst innen elektro, rør og ventilasjon i Norden. Det gjør at vi kan tilby mye til deg som medarbeider. Her er du av en gjengen! En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gunstige pensjons- og forsikringsordninger Mobil/nettbrett Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter i avdelingen Møt noen av oss her: http://www.bravida.no/jobbe-hos-oss/mot-noen-av-oss/ Dine arbeidsoppgaver vil være: Som elektriker Bravida arbeider du selvstendig i mange ulike typer oppdrag, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Små og store elektroinstallasjoner for bygg og anlegg Serviceoppdrag for bedrifts- og privatmarkedet Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg Dokumentasjon av oppdragene Kommunikasjon mot kunder og service/prosjektleder Kvalifikasjoner for stillingen er: Fagbrev elektriker Erfaring fra servicearbeid er en fordel Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Videre ønsker vi deg som: .. er pålitelig. I Bravida gjør vi jobben ordentlig. Da er det viktig å komme til rett tid, være ærlig, lojal og holde det man lover. .. er en lagspiller. I Bravida jobber vi gjerne i team. En lagspiller for oss betyr at du involverer de rundt seg, og gjerne deler kunnskap og erfaringer med andre. .. er selvstendig og strukturert. I Bravida kan jobbhverdagen til tider være hektisk. Da er det viktig at du kan jobbe systematisk og at du kan være fleksibel når det trengs. .. er lærevillig. I Bravida er det medarbeidernes kunnskap og driv som gjør oss til et vinnende lag. Vår drivkraft til å hele tiden bli bedre gjennomsyrer arbeidet vårt hver dag, og vi jobber for å alltid bli bedre på det vi gjør. Vi forventer derfor at du ønsker å bidra til egen utvikling.
31.03.2019 Ski
Har du lyst på utfordringer i et av Nordens ledende installasjonsselskap? Vil du alltid bli litt bedre og ønsker en bratt læringskurve? I så fall bør du søke på denne stillingen! Sammen kan vi ta på oss spennende og teknisk krevende oppdrag som få andre selskaper klarer. I forbindelse med økende oppdragsmengde søker vi etter en montører/baser til vår avdeling Drammen Elektro. Avdelingen har 60 medarbeidere og en omsetning på ca. 100 millioner kroner. Våre oppdrag har et geografisk spenn fra Oslo til Vestfold.   Derfor skal du jobbe hos oss Bravida er en stor arbeidsgiver – faktisk størst innen elektro, rør og ventilasjon i Norden. Det gjør at vi kan tilby mye til deg som medarbeider. En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Gunstige pensjons- og forsikringsordninger   Arbeidsdagen i Bravida Som servicemontør i Bravida arbeider du selvstendig i ulike type serviceoppdrag for bedrifts- og privatmarkedet, store som små. I jobben får du både planlegge, samordne og utføre oppdrag. Arbeidet innebærer både teknisk problemløsning og kontakt med kunder. Du kommer også til å være ansvarlig for at ethvert oppdrag er i tråd med våre høye krav til kvalitet og sikkerhet. Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av ulike serviceoppdrag på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Dokumentasjon av oppdragene Dokumentasjon av endringsarbeid og tilleggsarbeid Ansvar for fremdrift i ulike oppdrag Utredninger/feilsøking av tekniske systemer Mersalg mot kunder Kommunikasjon med kunder og serviceleder Vise ansvar for egen og andres sikkerhet – ha ansvar for god HMS-kultur   Kvalifikasjoner  Fagbrev elektriker (montør gr. L) Erfaring fra servicearbeid er en fordel Førerkort klasse B God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne   Videre beskrives du gjerne slik   Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller Du har gode kommunikasjonsevner på norsk
31.03.2019 Drammen
I forbindelse med økt arbeidsoppdrag søker vi etter flere montører innenfor service, prosjekt og industri ved vår avdeling i Telemark (Skien). Avdelingen har 70 medarbeidere og er lokalisert i Skien og Notodden. Våre oppdrag er stort sett lokalt i Grenland, men kan ha noen oppdrag utenfor dette. Sammen med vårt datterselskap Oras (rør og ventilasjon) vil avdelingen med det også bli en teknisk totalleverandør i Telemark. Arbeidsoppgaver Service: Små og store serviceoppdrag for bedrifts- og privatmarkedet. Prosjekt: Elektroinstallasjoner for bygg og anlegg. Industri: Oppdrag hos faste kunder i industrien i Grenland, samt prosjekt. Kvalifikasjoner Fagbrev gruppe L/ elektriker Førerkort klasse B Personlige egenskaper Selvstendig og systematisk Gode samarbeidsevner Pålitelig og høflig fremtreden God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne  Vi tilbyr Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte medarbeidere Et godt arbeidsmiljø Gode pensjons- og lønnsbetingelser Interessert?  Send oss en søknad i dag, søknader behandles fortløpende. Ved spørsmål ta kontakt med den respektive gruppeleder for ditt interesseområde.
Fortløpende Notodden, Skien

Bli lærling i Bravida! Lærlinger

Interessert i å bli lærling? I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være! Lærling innen elektro Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider. Lærling innen rørleggerfaget Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • MAR 25
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 28
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 29
  2019
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2019
  7 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Registrer deg i CV databasen!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
 • Bli oppdaget av hodejegere

Kontaktperson

Filmer

Bravida Norge - vi gir bygninger liv!
Bravida Norge - vi kan elektro, rør og ventilasjon
Vi vokser i region Øst og trenger flere dyktige medarbeidere! Møt sjefen sjøl her!
Bravida Follo trenger flere elektrikere! Møt avdelingen her.
Lær om hvordan Bravida hjelper deg i hverdagen!

Adresse

Østre Aker vei 90 0596 OSLO

Artikler fra Bravida