<  
>  

Jobbmuligheter som Sivilingeniør / Ingeniør

Bravida
Jobbmuligheter som Sivilingeniør / Ingeniør
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Sivilingeniør / Ingeniør. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Bravida.
Relaterte stillingsannonser - Sivilingeniør / Ingeniør
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Bravida
logo
Rørleggere Prosjekt
Har du lyst å være med på å bygge Norges mest moderne sykehus? Vår avdeling innen Rør Prosjekt i Stavanger har stor ordrereserve lokalt og skal fremover gjennomføre prosjekt Nye SUS som vil vare utover i 2024. Har du lyst til å bli kollega med den flotte gjengen som bygger dette historiske sykehuset? Vi søker etter erfarne rørleggere som vil ta steget videre!   Arbeidsoppgaver Som rørlegger i Bravida arbeider du tett sammen med prosjektleder for å organisere arbeidet på byggeplassen og gjennomføre prosjektet som kalkulert.  Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være: Planlegging og gjennomføring av rørinstallasjoner på en effektiv måte Utføre alle typer oppdrag faglig- og forskriftsmessig riktig Allsidig arbeid med sanitær-, varme-, sprinkler- og kjøleanlegg Dokumentasjon av oppdragene Kommunikasjon med kunder og samarbeidspartnere på byggeplassen   Kvalifikasjoner Svennebrev Erfaring innen rørfaget Ønskelig med erfaring som rørlegger fra byggeprosjekter Gode kunnskaper innen VVS God norsk muntlig og skriftlig formuleringsevne Trygg på bruk av dataverktøy og PC   Personlige egenskaper Du har faglig stolthet og holder kunnskap og evnene dine ved like Du er selvstendig og jobber strukturert og systematisk Du er serviceinnstilt og løsningsorientert Du er pålitelig og ansvarsbevisst Du samarbeider godt og er en lagspiller   Bravida tilbyr En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling Konkurransedyktige lønnsbetingelser Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø    Interessert? Vi ser frem til å motta din søknad! Søknadsfrist er satt til 15.09.2022, men søknader vil bli behandlet fortløpende. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss, kan du følge oss på sosiale medier og besøke vår hjemmeside.   Kontaktpersoner: Per Otto Solheim Avdelingssjef +47 92024798 per.solheim@bravida.no Simon Strømmen Prosjektleder +47 991 63 997 simon.strommen@bravida.no
Frist 15.09.2022
Les mer
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Bravida
logo
Bli lærling i Bravida
Interessert i å bli lærling? I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere, og vi tar i mot lærlinger i hele Norge! Lærlingene er viktige for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte nettopp som lærlinger i Bravida. Her gjør vi jobben ordentlig, og du får utvikle deg til å bli den eksperten du vil være!  Lærling innen elektro Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider. Lærling innen rørleggerfaget Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring. Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider.
Om Bravida

Bravida er en ledende leverandør av tekniske installasjons- og servicetjenester. Vi tilbyr spesialkompetanse innen teknikkområdene elektro, rør og ventilasjon. På disse områdene tar vi gjerne ansvar for hele installasjonsprosessen; fra design og prosjektering til installasjon og service. Bravida tilbyr også tjenester innenfor spesialområder som sikkerhet, sprinkleranlegg, kjøling, elkraft og teknisk bygningsdrift.

VI GIR BYGNINGER LIV!

Bravida gir bygninger liv - døgnet rundt, hele året! Vi gjør det ved hjelp av tusenvis av medarbeidere som installerer og vedlikeholder anlegg for energi, varme, kjøling, vann, ventilasjon og sikkerhet. Ting som bare skal fungere....!

Vi jobber altså med bygningers livgivende funksjoner, men framfor alt arbeider vi med mennesker. Menneskene som bor og lever i bygningene og anleggene er utgangspubktet for alle prosjektene vi gjennomfører.

Les mer om oss under, eller gå direkte til våre ledige stillinger.