Ulike kunnskaper – større muligheter

Bravida Norge er vi drøyt 3000 personer som jobber sammen. Vi er blant annet elektrikere, rørleggere, serviceteknikere, prosjektledere, serviceledere, kalkulatører, sjefer, forretningsutviklere, økonomer – som alle er spesialister på sine områder. Sammen kan vi ta på oss spennende og teknisk krevende oppdrag som få andre selskaper klarer.

Her er du en av gjengen

Bravida jobber vi som et team. Vi har det morsomt sammen på jobben, synes det er viktig å hjelpe hverandre, og vi har en åpen og vennlig tone.Dette innebærer også at vi vil ta hånd om deg som medarbeider. Vi er nemlig overbevist om at trivsel og helse, miljø og sikkerhet er viktig for hvordan det går for selskapet. Når du som medarbeider trives på jobben, kan vi skape store resultater – sammen!

Når du vokser, vokser vi

Din utvikling er viktig for oss, og som ansatt i Bravida får du store muligheter til å vokse. Vi tror at den viktigste skolen er det daglige arbeidet. Dessuten har vi Bravidaskolen, med interne kurs som kan åpne nye dører. Mange av våre langtidserfarne medarbeidere har fått prøve seg på ulike områder i løpet av årenes løp. Det liker vi. For når medarbeiderne vokser, kan også selskapet utvikle seg.


Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger