Lærling - Lær deg jobben på stedet

Interessert i å bli lærling? I Bravida kan du lære deg jobben av erfarne fagarbeidere. Vi tar i mot lærlinger i hele Norge. Lærlinger er viktig for oss, og mange av våre dyktigste montører begynte som lærlinger i Bravida!

Lærling innen elektro

Hvis du vil bli elektrikerlærling hos oss, må du ha gått elektrofag på videregående med fordypning elenergi, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne elektrikere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år kan du ta fagbrev og bli fagarbeider.

Lærling innen rørleggerfaget

Hvis du vil jobbe som rørlegger hos oss, må du ha gått bygg- og anleggsteknikk på videregående med fordypning klima-, energi- og miljøteknikk, eller tilsvarende voksenopplæring.

Under læretiden i Bravida vil du jobbe sammen med våre erfarne rørleggere med fagbrev. Når du har vært lærling på heltid i ca. 2,5 år, kan du ta svennebrev og bli fagarbeider. 

Hvordan søker jeg?

Vil du bli lærling i Bravida? Hvis du har utdanningen som kreves, kan du ta kontakt med avdelingssjefen på stedet der du vil jobbe. Hvis det er mulighet for å få lærlingplass der, kan du sende oss din CV og en søknad.

Erfaren fagarbeider

Liker du struktur og orden? Vi i Bravida er fagfolk som gjør jobben ordentlig og holder det vi lover!

Hos Bravida får du være eksperten du er. Da er det viktig å komme til rett tid, være ærlig, lojal og holde det man lover. Vi har struktur og orden på arbeidsplassene, samt en åpen og vennlig tone.Vi arbeider sammen for at kundene skal velge oss. Hver gang.

Høres det ut som noe for deg? I Bravida finnes det en rekke ulike stillinger for deg som er fagarbeider. Her er noen av dem:

Elektro og elkraft

- Elektrikere

- Hjelpearbeidere

Rør

- Rørleggere

- Hjelpearbeidere

Ventilasjon og kjøling

- Ventilasjonsmontører

- Ventilasjonsteknikere

- Kuldemontører

Telematikk og sikkerhet

- Telemontører

- Fiberteknikere

- Sikkerhetsteknikere

- Låsmontører

- Brannteknikere

Spesialist eller leder

Vil du alltid bli bittelitt bedre? Får du energi av variasjon og raskt tempo i et vennlig miljø? Da kan Bravida være rett arbeidsgiver for deg!

For å kunne beholde vår ledende posisjon i bransjen, må vi i Bravida jobbe smart. Den sterke drivkraften til hele tiden å bli bedre gjennomsyrer arbeidet – hver dag. Som spesialist eller leder hos oss får du frihet under ansvar til å overgå kundenes forventninger gjennom kunnskap, interesse og engasjement.

Her ser du et utvalg av stillingene som finnes for funksjonærer i Bravida:

Spesialister i lokale avdelinger

- Prosjekt- og serviceleder

- Avdelingsøkonom

- Servicekoordinator

- Kalkulatør

Spesialister i sentrale støttefunksjoner

- Innkjøp og virksomhetsutvikling

- IT

- HR

- Økonomi

- Marked og kommunikasjon

Lederfunksjoner

- Bas

- Prosjekt- og serviceleder

- Filialsjef

- Avdelingssjef

- Leder for støttefunksjoner

- Regionsdirektør

- Administrerende direktør