Et utfordrende prosjekt er nå utført av prosjektleder Martin Medalen og de andre dyktige elektrikerne hos Oslo Elektro. De har nå fått orden på anlegget i tilbygget Kirurgen på Ullevål sykehus.

Hovedoppgavene var å skifte og oppgradere elektroinfrastrukturen i bygget, samt nødstrømsforsyning (UPS) fra aggregatpark. Alle hovedfordelingstavler skulle også byttes ut. Prosjektavdelingen fikk hjelp av serviceavdelingen på de store jobbene. Til tross for store utfordringer underveis i prosjektet ble det ferdigstilt i november.

- Et godt eksempel på hvor dyktige medarbeidere vi har i Bravida, sier Geir Andersen, avdelingssjef i Oslo. 

Avdelingene i Oslo

I Oslo har vi to elektroavdelinger, en prosjektavdeling og en serviceavdeling. Sistnevnte er en av Bravidas største avdelinger, og består i dag av over 140 medarbeidere. I tillegg til tradisjonell service påtar også avdelingen seg mindre prosjekter. Det dukker også opp jobber der avdelingen samarbeider med andre tekniske fagområder/avdelinger i Bravida, som f. eks prosjektavdelingen, som saken ovenfor er et godt eksempel på.


Spennende utviklingen i elektrobransjen

I tillegg til tradisjonelle elektroinstallasjoner og service på elektriske anlegg, jobber vi nå i Bravida med å møte fremtidens behov. Det skjer stadig endringer i elektromarkedet, og i disse dager gjelder dette spesielt for el-billadning og IOT. Dette er typiske jobber for serviceavdelingen. For at Bravida skal kunne møte disse utfordringene kommer vi til å trenge flere fremoverlente medarbeidere i tiden fremover! Vi søker nå etter deg som vil være med på denne utviklingen!

LES OGSÅ: Yrkessjåfør – Yrket på to minutter – Hva gjør en yrkessjåfør?

 

Hvorfor skal DU jobbe i Bravida?

Bravida er en stor arbeidsgiver, faktisk størst innen elektro, rør og ventilasjon i Norden! Det gjør at vi kan tilby mye til deg som medarbeider. Her er du av en gjengen!


Hos oss får du: 

  1. En stilling i et solid selskap med høyt kvalifiserte kollegaer.
  2. Du får jobbe med spennende produkter og tjenester.
  3. Gode muligheter for faglig og personlig videreutvikling.
  4. Konkurransedyktige lønnsbetingelser.
  5. Gunstige pensjons- og forsikringsordninger.
  6. Gode systemer som hjelper deg i arbeidshverdagen.
  7. Et uformelt og sosialt arbeidsmiljø med flere fellesaktiviteter i avdelingen.

 
Besøk vår hjemmeside for alle våre ledige stillinger!

Klikk her for å søke blant tusenvis av ledige stillinger