- Bravida er Nordens største tekniske entreprenør, og visjon er å opprettholde det gode samarbeidet vi har med våre kunder og samarbeidspartnere. Det er på den måten vi kan yte den beste servicen til enhver tid, sier Kim Hedemann Brenn. Han er avdelingssjef hos Bravida Follo, hvor han trives veldig godt.

For de 32 ansatte i Follo betyr det en hektisk hverdag, hvor ingen dag er lik. Med så mange aspekter og elementer innen elektrofaget kan oppdragene være alt fra boliginstallasjoner til den mest kompliserte bygningen. Brenn forteller at visjonen er å være best i Norge, og at de har personene og de rette ressursene som kreves for å oppfylle dette.

En av de beste måtene å sikre seg dyktige nye medarbeidere på, er å ta inn lærlinger. I dag er det 6 lærlinger som får bryne seg på oppdrag sammen med de erfarne montørene hos Bravida i Follo. 

- Lærlingene er viktige ressurser for oss, og vi er opptatt av å ha dem med på laget. De er jo tross alt framtidens flinke montører, smiler Brenn.

Bravida satser ikke bare på å være kundenes førstevalg. De ønsker også å være bransjens mest attraktive arbeidsgiver. Miljøet er godt og trivelig, med stor takhøyde og hvor latteren sitter løst. I Bravida Follo kan en få utfolde seg både når det gjelder vanlig elektroinstallasjon, men også spennende tekniske løsninger ifm kameraovervåkningsinnbrudd og adgangskontrollsanlegg. Her er det mange muligheter dersom man ønsker seg svært varierte arbeidsdager.

- Vi er en veldig fin og kompetent gjeng, men vi ønsker oss flere med på laget, forteller Brenn. Han oppfordrer alle til å søke seg inn i Bravida-familien, uansett om det er som saksbehandler, funksjonær, elektriker eller svakstrømstekniker - for å nevne noen av mulighetene. Bravida ser etter dyktige montører som liker utfordringer. Bedriften gir deg utmerkede muligheter for å vokse og utvikle deg til å gå videre i karrieren.

- For de som vil prøve noe nytt og bli bedre innen faget. Prøv Bravida! Vi er en attraktiv bedrift som satser på egne ansatte, og vi ønsker å løfte fram folk som viser at de vil og kan, sier Brenn.

The Bravida Way

Bravida ønsker alle velkommen inn, uansett hvilken jobb du trenger hjelp til. Det kan være store prosjekter så vel som små. Alle kunder mottar den samme, trygge og kvalitetssikrede utførselsen.

Bravida har også utviklet en egen arbeidsmåte, en form for kultur som opprettholdes i alle de 30 lokasjonene i Norge. Konseptet innebærer veletablerte oppfølgingssystemer, felles arbeidsmetoder og verktøy, samt støtte gjennom storskalafordeler som driver utviklingen lokalt.

I følge Brenn er Bravida en forretningsorientert enhet med kompetente medarbeidere, hvor pålitelighet og god opptreden står i fokus.

- Vi gjør det vi har sagt, følger opp kundene og leverer kvalitet, understreker han.

Med en rekke store prosjekter på gang er det lite med hvile for de ansatte i Bravida Follo. For dem betyr det en spennende, ny og utfordrende arbeidsdag. I prosjektporteføljen kan vi nevne sikkerhetsanlegget på nye Campus Ås, Greverudlia barnehage og cirka 120 nye boliger i Follo og Indre Østfold. I tillegg kommer installeringen av kanskje Norges største private elbil-ladestruktur for et borettslag på Velvestad i Langhus.

Brenn legger til at Bravida ikke bare gir bygninger liv, men fornybart liv. Samt at de gir deg som kunde en enklere hverdag. I samarbeid med Future Home monterer Bravida smarthus-løsninger som gjør at kunden kan styre huset sitt fra mobiltelefonen.

I Bravida er ingen jobb for liten eller for stor. Bare spennende og utfordrende.