<  
>  

Jobbmuligheter som Vert / Vertinne

Burger King
Sted
Ikke oppgitt
Jobbmuligheter som Vert / Vertinne
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Vert / Vertinne. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Burger King.
Relaterte stillingsannonser - Vert / Vertinne
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Burger King
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Burger King
Om Burger King

Heisann, vil du være en del av familien vår?

Jepp, du hørte riktig. Vi betrakter faktisk våre medarbeidere som våre familiemedlemmer. For oss på Burger King er det veldig viktig at du trives på jobben. Vi anser nemlig et godt arbeidsmiljø med trivsel og arbeidsglede som grunnleggende for all suksess i vår bedrift.

Men en jobb hos oss innebærer også hardt arbeid, høyt tempo og mye engasjement. På Burger King er ingen dager like og ingen dager kjedelige. Dette gjelder alle som jobber hos oss, både medarbeidere, skiftledere og restaurantsjefer. Hos oss får du muligheter til å gjøre karriere, du får en variert arbeidsdag og du møter mange nye venner.

Vi er stolte av at vi er første arbeidsgiver for mange unge mennesker og vi tar dette ansvaret på alvor. Burger King gir deg en knallstart på din yrkeskarriere hvor du får verdifull erfaring innenfor områder som teamarbeid, matsikkerhet og gjesteservice. Du kan dessuten bygge din videre karriere hos oss igjennom våre opplæringsprogrammer.

Velkommen til en lærerik og spennende jobb som vil gi deg minner og erfaringer for livet!