<  
>  

Jobbmuligheter som Øvrig - Informasjonsteknologi og informatikk

Canon Norge
Jobbmuligheter som Øvrig - Informasjonsteknologi og informatikk
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Øvrig - Informasjonsteknologi og informatikk. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Canon Norge.
Relaterte stillingsannonser - Øvrig - Informasjonsteknologi og informatikk
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Canon Norge
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Om Canon Norge

Canon Inc. er et verdensomspennende konsern med over 190 000 ansatte. Med et lidenskapelig forhold til bildet, har Canon videreført sin teknologi til flerfoldige markeder og etablert seg som verdensledende innen bildekommunikasjon og dokumenthåndtering for konsumenter, kontor- og produksjonsmiljøer. Canons bredde av løsninger strekker seg fra digitale kompaktkameraer og SLR-kameraer (speilrefleks), videre , til multifunksjonsskrivere og produksjonssystemer samt løsninger innen Information Management - omgitt av en mengde verdiøkende tjenester.

Canon Norge representerer alle de mulighetene innen produkter og tjenester som Canon enten eier eller har partnerskap med, og med fokus på å best-in-class teknologi tar vi klasseledende løsninger til markedet. Canon Norge har rundt 400 medarbeidere og er, i tillegg til sitt hovedkontor på Holmlia, representert ved 11 salgskontorer, derav 9 regionale Canon Business Center (CBC) som tilbyr lokale salgs- og supporttjenester. Vi setter vår stolthet i motiverte medarbeidere som når sine mål og trives på arbeidsplassen. Dette gjenspeiler seg også i at selskapet gjentatte ganger har ligget på topp ti i arbeidsmiljø-kåringen “Great Place to Work”.