<  
>  

Jobbmuligheter som Konsulent: Business Intelligence

CGI Norge AS
Jobbmuligheter som Konsulent: Business Intelligence
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Konsulent: Business Intelligence. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos CGI Norge AS.
Relaterte stillingsannonser - Konsulent: Business Intelligence
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos CGI Norge AS
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos CGI Norge AS
logo
CGI Norge søker morgendagens konsulentstjerner til talentprogram!
I løpet av vårt toårige talentprogram, videreutdanner og trener vi våre nyutdannede kontinuerlig i nye teknologier, konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet. For deg som starter hos oss venter en variert arbeidsdag, en bratt læringskurve og spennende utfordringer. Ved det første året av talentprogrammet fokuserer vi på å utvikle dine konsulentegenskaper, mens ved det andre året fokuserer vi på personlige lederegenskaper og forretningsutvikling. I løpet av hele perioden får du kontinuerlig trening i prosjektarbeid, nye teknologier og du får muligheten til å ta en rekke ulike kurs og sertifiseringer. Talentprogrammet er inndelt i to ulike løp: Tech og Biz. Tech Talent er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Biz Talent er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon. Selv om hvert løp fokuserer på sine fagområder vil du bli godt kjent med det andre løpet og deres fagområder. Gode karrieremuligheter i CGI:For å fremme den enkeltes utvikling, tilbyr programmet både interne og eksterne kurs og opplæringsløp. Alle i programmet vil samtidig delta i ulike kundeprosjekt. Sammensetningen av prosjekterfaring og opplæring er unikt for CGI sitt talentprogram, og gjør at du kan benytte dine nyervervede kunnskaper i praksis etter hvert kurs. Dette er en trygg tilnærming til arbeidslivet for en nyutdannet. I løpet av to år bygger du kompetanse på ulike verktøy, metoder, teknologier, utviklingsmetodikker, prosjektledelse, samt forretningsvirksomhet. Du vil opparbeide deg erfaring underveis som gir muligheter i forskjellige retninger; enten du ønsker å jobbe med utvikling og teknologi, eller på et mer strategisk og forretningsmessig plan. Etter endt program vil du ha anskaffet deg bred kompetanse, relevant prosjekterfaring, ett uvurderlig nettverk og mange gode karrieremuligheter i CGI. Fadder og mentor:Du vil få støtte fra en fadder som allerede er en del av talentprogrammet, samt ha en mentor som vil følge deg opp i starten av din karriere. På denne måten sikrer vi din individuelle og yrkesmessige utvikling, og du kan føle deg trygg i det daglige arbeidet. Vi søker deg med:• Master fra høyskole eller universitet med svært gode resultater• Nyutdannet eller inntil 2 års arbeidserfaring• Skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk• Interesse for ett eller flere av områdene:o Systemutviklingo Brukeropplevelseo Prosjektledelseo Digital strategi og transformasjon Rekrutteringsprosessen:Søknadsprosessen til vårt talentprogram er lærerik og spennende. Den fokuserer på både faglige og sosiale ferdigheter, og sørger for at du blir godt kjent med oss og de du skal være på team med før du starter, samtidig som at vi blir godt kjent med deg.   Arbeidssted:Oslo eller Trondheim. Spesifiser i søknader hvilken by du søker. Vil du vite mer?For mer informasjon om talentprogrammet, ta kontakt med HR Business Partner: Marte Wold Hansen på marte.wold.hansen@cgi.com
Om CGI Norge AS

CGI arbeider vi bevisst med å skape et miljø der våre ansatte kommer i første rekke. Vi kaller medarbeiderne for medlemmer for å understreke at alle som jobber hos oss oppfordres og tilbys å bli medeiere i selskapet. På den måten ønsker vi at hver enkelt skal ta del i verdien ved å bygge en virksomhet i verdensklasse.

Som en av verdens største leverandører av IT- og forretningsprosesstjenester er våre medlemmer avgjørende for videre fremgang. Gjennom vår nære dialog med kundene vet vi at de har mange utfordringer som skal løses, og store forventninger til at CGI ikke bare skal bistå, men være en proaktiv innovasjonspartner.

Vi trenger derfor talenter innen forretningsrådgivning, forretningsutvikling, prosjektledelse og nye teknologier og trender!

Vi kan tilby et utfordrende og givende arbeidsmiljø med gode utviklingsmuligheter. CGI er alltid på jakt etter kunnskapsrike, kreative og engasjerte personer som er innstilt på å utvikle seg videre sammen med oss og våre kunder.