Studie:

2018 Universitet i Oslo, M.Sc. Economics.

2014 Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, B.Sc. Economics.

Hvorfor valgte du CGI?

Jeg fikk inntrykk av at CGI gir sine trainees muligheten og rom til å vokse, noe som absolutt er tilfelle. I tillegg hadde jeg inntrykk av at de hadde gode erfaringer med å ta imot nyutdannede.

Historisk har CGI en rekke spennende IT-prosjekter innenfor offentlig og private industrier og det var veldig appellerende.

Hva kan man jobbe med i CGI?

Som en del av Emerging Technology og Advanced Analytics er MDM, cloud computing, cybersikkerhet, advanced analytics og datavarehus/BI en av de mange områdene man kan jobbe med. CGI følger nøye med på trender og kan tilby sine kunder det nyeste og mest spennende på markedet. Dermed vil det alltid være noe nytt og spennende å jobbe med.

Hva er din morsomste dag på jobben så langt?

Jeg har vært ansatt hos CGI i 5 måneder og disse månedene har overgått mine forventninger. Alle på arbeidsplassen er veldig inkluderende og jeg føler meg veldig godt mottatt. Jeg har det derfor veldig gøy og morsomt på arbeidsplassen.

Skal jeg utpeke en dag, vil jeg nevne den første dagen under oppholdet i København med resten av våre svenske og danske TRP-kollegaer. Under dette oppholdet ble vi mer kjent med selskapet og hverandre. Dette var en av de mange sosiale og faglige samlinger vi i TRP-programmet skal delta i.

Hva er det mest utfordrende?

Fordi det er så mye interessant og faglig bredt av tjenesteløsninger vi leverer er det vanskelig å vite hva man skal bygge kompetanse i og fokusere mer på. Etter flere sammenkomster med mine kolleger har jeg fått innsikt i markedet og hva kundene ofte etterspør. Dette har gitt meg en klarere vei å gå og hvilke muligheter jeg har.

Hva har du lært mest av?

Gjennom min tid i CGI har jeg deltatt på flere gode kurs som har vært veldig givende. CGI er opptatt av å hjelpe konsulentene med å bygge kompetanse, og har mange kurs å velge blant.

Av det tekniske har jeg lært mest av BI og datavarehus, nærmere bestemt Tableau i datavisualisering og Informatica Power Center i datamodellering.

Jeg har også fått opplæring i hvordan en lykkes som konsulent og hva som er nødvendig. Dette finner jeg veldig nyttig.

Hva er din drøm?

Jeg har alltid hatt en drøm om en langtur (backpacking) jorden rundt. En variant av å kombinere Sør-Afrika med Sør-Asia og Australia.

Det virker veldig gøy å lære om forskjellige kulturer på denne måten.