<  
>  

Cognizant Nordic Graduate Program

Are you Ready to Make a Difference?
Are you Ready to Make a Difference?

Cognizant are looking for ambitious graduates with an international mindset who are eager to be part of driving our digital future. We are hiring within management consulting, systems & technology and digital businesses and are offering extensive training and challenging career development opportunities including;

  • Access to on-the-job training from top industry specialists and professionals across our Nordic businesses
  • Opportunities to work on a variety of tasks with clients in multiple industries in Norway and internationally
  • A 3 week onboarding experience in Spain where you will meet graduates from across Europe
  • Comprehensive Cognizant Academy training throughout the 18-month program
  • If you are inspired by our Core Values and want to work in a genuinely entrepreneurial environment and be part of a diverse and inclusive culture, please apply!

 

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Cognizant
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Graduate Recruiter
Om Cognizant

Arbeid er mye mer enn en stillingsbeskrivelse! Kulturen, stemningen og selskapets ambisjoner er også viktige faktorer når man leter etter en ny arbeidsgiver! Hos Cognizant har vi en kultur som kjennetegnes av innovativ tenkning, ambisjoner og muligheter til å jobbe med vår kontinuerlige vekst i Norge.

Hvis du velger å jobbe hos Cognizant...

...velger du å jobbe i et internasjonalt, nyskapende og ambisiøst miljø. I tillegg er deling av kunnskap viktig. Som ansatt vil du få muligheten til å utvikle deg på det personlige plan, takket være det omfattende utvalget av kurs og utdanning Cognizant tilbyr.

Med over 270.000 (!) ansatte globalt...

...er Cognizant en stor aktør med virksomhet over hele verden. I ti år har vi stått på listen over verdens raskest voksende selskaper innen Business- og IT-tjenester. I USA og India regnes vi allerede som en av de store. Vi ivaretar våre kunders behov ved å se både fremover og bakover i tid. Det er et stort løfte, men med dagens omfattende og voksende digitale løsninger lar det seg innfri. Kommer du til oss i Norge, kan du hjelpe oss å vokse raskt og bidra til vår suksess!