<  
>  

Internship

ColliCare Logistics
Stillingstype
Sted
Ikke oppgitt
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Fagområde
Ikke oppgitt
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Hva vi kan tilby deg som student

Følger du en studie og leter du etter et internship i logistikkbransjen?

Bli med å bygge fremtidsrettede logistikkløsninger og skape nye spennende forretningsmuligheter i løpet av internshipet!

Som praktikant hos ColliCare Logistics vil du jobbe sammen med teamet og bli kjent med alle detaljene i logistikkbransjen!

Nysgjerrig på din første jobbmulighet?
ColliCare Logistics er en logistikkleverandør som for tiden er etablert i 13 land og vokser raskt.

Vekst og utvikling skjer raskt i ColliCare, som har en kultur for å oppmuntre til nye ideer og nytenkning. Dette gjør at du kan utvikle deg selv under praktikplasseringen på noen av våre avdelinger. 

Du får muligheten til å jobbe med spennende oppgaver i et internasjonalt miljø, vi lover deg en bratt læringskurve og personlig utvikling. Din veileder vil veilede deg gjennom prosessen og sørge for at du får praktisk erfaring.

Noe for deg? Ta kontakt med oss!
• Spennende jobbmuligheter
• Utfordrende oppgaver
• Personlig utvikling 
• Nasjonalt og internasjonalt arbeids arena
• Gode kolleger
• Teamarbeid på tvers av land og avdelinger

Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Andre ledige stillinger hos ColliCare Logistics
logo
Vi søker Product Account Manager (PAM)
Gledes du over å kunne tilby grundig og profesjonell oppfølging og service til store Norske og internasjonale transportkjøpere? Da vil vi gjerne snakke med deg!Denne rollen er meget sentral i vår ambisjon om å yte «supreeme service» til våre største og viktigste kunder.Arbeidet vil være bredt i omfang og med stor grad av direkte dialog med utvalgte VIP kunder, og med store deler av vår egen operative organisasjon.Vi søker kollegaer som ønsker å påvirke positivt, viser grunnleggende interesse for egen og andres arbeidshverdag, og tør å satse for å oppnå resultater.Vi tilbyr en leken og fremoverlent organisasjon som hver dag yter maks for å utvikle gode kvalitetsorienterte og økonomiske resultater – og vi vil ha flere med på laget!Vi kan tilby : En utfordrende jobb i en spennende bransjeMulighet for personlig utvikling Betingelser etter kvalifikasjonerBeskrivelse av arbeidsoppgaver:PAM har et utvidet ansvar for operativ oppfølging av selskapets største kundertett oppfølging av både kvalitet og økonomi pr kunde( område)Organisere og delta i driftsmøter og utviklingsmøter med kunderVære proaktiv , ta initiativ, alltid fokusere på kontinuerlig forbedringer ift. framføringstid, kvalitet og økonomi. Internt i CC og ut mot kundeAnsvarlig for implementering av nye kunder/områder samt eventuelle endringer/forbedringer i allerede eksisterende driftsoppsettKontakt person ved prekære avvik mot kunde/agent/terminalStillingen rapporterer til Administrasjonsleder CCD NOOverordnede mål med stillingen:Stillingen som PAM skal bidra til å sikre god oppfølging og ivareta våre største kunderbidra til at produktet når sine mål ift. leveringspresisjon og kvalitetFølge opp og sikre kvalitet og kostnadseffektiv drift for sine kunder Viktig støttespiller for salgsorganisasjonenØnskede egenskaper:Gode samarbeidsegenskaperSterk faglig ekspertise hvor man selv tar ansvar for kontinuerlig faglig utviklingNytenkende, ser etter nye løsninger og evner å sette dem ut i live.Stor gjennomføringsevneTrives og motiveres av å være til stede der det skjerHøy arbeidskapasitetGodt humørHøres dette ut som en utfordring du kan like, da hører vi gjerne fra deg.  Ta kontakt med : Shirley Thomassen Bøe på mobil : 416 82 626, eller e-post: Shirley.Boe@collicare.no  Epost: trond.braein@collicare.no+4792031201
20.06.2024 Ullensaker
logo
Vi søker servicetekniker
Er du en tekniker som trives med å være på farten, arbeider selvstendig, og liker en variert hverdag?Med rapportering til Head of traffic får du ansvaret for å representere Collicare AS ute på veien.Du får en selvstendig og allsidig hverdag der du med utgangspunkt fra din hjemmeadresse vil planlegge din egen hverdag.Med en velutstyrt servicebil blir du ansvarlig for reparasjon, service og vedlikehold i ditt område. Vi tilbyr:Hyggelige medarbeidere i et selskap i vekst.Godt utstyrt servicebil.Fleksibel arbeidshverdag.Lønn og pensjon etter avtaleSelvstendige arbeidsoppgaverDu blir en del av et sterkt og engasjert team i vår Trafikk avdeling.Arbeidsoppgaver:Service, reparasjoner og vedlikehold på tyngre maskiner og tilhengere,Terminalmaskiner, installasjoner (bygg) og annet utstyr.Service og ReparasjonsarbeidSveisingMonteringUtføre service og reparasjoner, hovedsakelig på tilhengere, chassis, installasjoner i bygg, og øvrige maskinpark, men også på annet utstyr i vår beholdning.Ønskede kvalifikasjoner:FagbrevErfaring som mekaniker, reparatør e.l på stormaskinerKjennskap til elektronikk og kan bruke PC er en fordelServiceinnstilt og effektiv.Førerkort klasse B - C eventuelt CEGode norsk- og engelskkunnskaper, både muntlig og skriftlig. Erfaring eller utdannelse innenfor reparasjon av truck, lastebilTekniske installasjoner eller semi traller / hengereSelvgående, og kan prioritere, planlegge og gjennomføre nødvendige oppgaver.Personlige egenskaper:Du er selvstendig og engasjert, og interessert i å finne gode løsninger.Du har en positiv innstilling, er pålitelig og bidrar til et godt miljø.Du har yrkesstolthet og trives med faget ditt.Høres dette ut som deg? Da hører vi gjerne fra deg!For spørsmål rundt stillingen vennligst ta kontakt med Daniel Sørforslid på mobil : 99289180 eller mail : Daniel.Sorforslid@collicare.no Epost: linn.rorkvist@collicare.no+4790792469
28.06.2024 Gjerdrum
Blokk fra mal
Dette innholdet er hentet fra en Innholdsmal og kan kun redigeres ved å oppdatere Innholdsmalen. Ved å oppdatere Innholdsmalen, vil alle steder den er brukt automatisk oppdateres noe som muliggjør masseoppdateringer.
Om ColliCare Logistics

ColliCare er en innovativ tilbyder av alle logistikktjenester innenfor produktområdene shipping, spedisjon, tredjepartslogistikk og distribusjon.

Vi fokuserer på totale løsninger innen vareflyt fra produsent til sluttbruker. Våre kunder er importører, eksportører og industri med vareflyt samt logistikkbehov i eller inn og ut av de nordiske land.ColliCare er representert i flere land i Skandinavia og Europa forøvrig, med moderselskap lokalisert i Norge.

Vår fremste styrke er den kompetanse og erfaring våre ansatte besitter. Med sterk kunnskap innen alle ledd i logistikkjeden er det trygt for våre kunder å overlate sitt gods i våre hender.