<  
>  

Computas

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass. Vi jobber med alt fra apper som redder liv og prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Kulturen vår
Vår kultur handler om å finne enkle løsninger på vanskelige problemstillinger. Mulighetene i teknologi er utallige og vi vet at vi kan bruke vår kunnskap til å gjøre en stor forskjell i folks liv. Teknologi er komplisert, derfor strekker vi oss alltid langt for å snakke et språk som folk forstår og lage løsninger som er enkle å bruke. Fordi vi vet at vår jobb er å gjøre folks hverdag bedre og enklere, ikke vanskeligere og mer komplisert. Vi har 4 kjerneverdier som en rettesnor i vårt daglige arbeid: Skaperglede - Integritet - Brukernytte - Samarbeid.

Antall ansatte
Over 300 ansatte

Fakta om Computas
Hovedkontor
Akersgata 35, Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Jobbmuligheter i Computas
Jobbmuligheter i Computas

I Computas driver vi med det vi brenner for; skape resultater og utvikle de beste løsningene for kundene våre, både virksomhets- og samfunnskritiske. Dette gjør vi med bransjens dyktigste medarbeidere. Så enkelt er det. Vi jobber på samme lag, vi tar fagansvar på tvers og vi drar mot de samme målene.

Se hvordan vi har det på jobb

Også de beste trenger å utvikle seg for å holde seg oppdatert. Vi er aktive deltakere på kurs, sertifiseringer og konferanser. For å kunne være tette på teknologiutviklingen har vi etablert 16 fagnettverk. Disse fagnettverkene er ansvarlige for det faglige innholdet på Computasdagen, vår egen konferanse vi har 5 ganger i året.

Se hvordan vi holder oss faglig oppdatert

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Dersom du nærmer deg slutten på studiene på en IT-faglig utdannelse og har lyst til å jobbe i team med andre dyktige mennesker, er vi interessert i å høre fra deg. Vi har populære sommerjobber hvert år, og vi ansetter mange talenter rett fra skolen. Innfasingsprogrammet vårt er godt utprøvd og gir deg en god start og det du trenger for å lykkes i jobben.

Se mulighetene for studenter og nyutdannede

Sommerjobb i Computas Internship

Internship
10 (Varierer)
Sted
Oslo, Stavanger
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri
Jobbmuligheter (30)
logo
Sommerjobb i Computas
Vi har sommerjobber tilgjengelig hvert år og som sommerstudent hos oss jobber du på et av våre kundeprosjekter eller på et prosjekt som er viktig for oss å få gjennomført. De passer gjerne for deg som er student på 3. eller 4. år på en IT-faglig utdannelse. Sommerjobbene våre er populære, og vi oppfordrer deg til å søke tidlig. Kanskje kan en sommerjobb hos oss være veien til et samarbeid om masteroppgaven.

Adresse