<  
>  

Computas

Konsulenttjenester: IT, IT: Hardware / Software

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass. Vi jobber med alt fra apper som redder liv og prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Kulturen vår
Vår kultur handler om å finne enkle løsninger på vanskelige problemstillinger. Mulighetene i teknologi er utallige og vi vet at vi kan bruke vår kunnskap til å gjøre en stor forskjell i folks liv. Teknologi er komplisert, derfor strekker vi oss alltid langt for å snakke et språk som folk forstår og lage løsninger som er enkle å bruke. Fordi vi vet at vår jobb er å gjøre folks hverdag bedre og enklere, ikke vanskeligere og mer komplisert. Vi har 4 kjerneverdier som en rettesnor i vårt daglige arbeid: Skaperglede - Integritet - Brukernytte - Samarbeid.

Antall ansatte
Over 300 ansatte

Fakta om Computas
Hovedkontor
Akersgata 35, Oslo
Antall ansatte
201-500
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter

Ledige stillinger hos Computas

Har du erfaring med Unit4/Agresso og vil overta stafettpinnen som regnskapssjef for et spennende IT-selskap? Drømmer du også om kortere
28.01.2022 Oslo
Ingen "salgsargumenter" lagt til!
Kan variere med stilling / arbeidsted
Ingen frynsegoder lagt til!

Sommerjobb i Computas Internship

Vi har sommerjobber tilgjengelig hvert år og som sommerstudent hos oss jobber du på et av våre kundeprosjekter eller på
Internships
10 (Varierer)
Sted
Oslo, Stavanger
Les mer

Bildegalleri

Adresse