<  
>  

Computas

IT: Hardware / Software, Konsulenttjenester: IT

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass. Vi jobber med alt fra apper som redder liv og prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Kulturen vår
Vår kultur handler om å finne enkle løsninger på vanskelige problemstillinger. Mulighetene i teknologi er utallige og vi vet at vi kan bruke vår kunnskap til å gjøre en stor forskjell i folks liv. Teknologi er komplisert, derfor strekker vi oss alltid langt for å snakke et språk som folk forstår og lage løsninger som er enkle å bruke. Fordi vi vet at vår jobb er å gjøre folks hverdag bedre og enklere, ikke vanskeligere og mer komplisert. Vi har 4 kjerneverdier som en rettesnor i vårt daglige arbeid: Skaperglede - Integritet - Brukernytte - Samarbeid.

Antall ansatte
Over 300 ansatte

Fakta om Computas
Hovedkontor
Akersgata 35, Oslo
Antall ansatte
201-500
,,
Her kan du lese om jobbmuligheter og ledige stillinger
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i Computas
Jobbmuligheter i Computas

I Computas driver vi med det vi brenner for; skape resultater og utvikle de beste løsningene for kundene våre, både virksomhets- og samfunnskritiske. Dette gjør vi med bransjens dyktigste medarbeidere. Så enkelt er det. Vi jobber på samme lag, vi tar fagansvar på tvers og vi drar mot de samme målene.

Se hvordan vi har det på jobb

Også de beste trenger å utvikle seg for å holde seg oppdatert. Vi er aktive deltakere på kurs, sertifiseringer og konferanser. For å kunne være tette på teknologiutviklingen har vi etablert 16 fagnettverk. Disse fagnettverkene er ansvarlige for det faglige innholdet på Computasdagen, vår egen konferanse vi har 5 ganger i året.

Se hvordan vi holder oss faglig oppdatert

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Dersom du nærmer deg slutten på studiene på en IT-faglig utdannelse og har lyst til å jobbe i team med andre dyktige mennesker, er vi interessert i å høre fra deg. Vi har populære sommerjobber hvert år, og vi ansetter mange talenter rett fra skolen. Innfasingsprogrammet vårt er godt utprøvd og gir deg en god start og det du trenger for å lykkes i jobben.

Se mulighetene for studenter og nyutdannede

Sommerjobb i Computas Antall internships

Antall internships
10 (Varierer)
Sted
Oslo, Stavanger
Les mer

Bli kjent med Computas

Bildegalleri
Jobbmuligheter (30)
logo
Sommerjobb i Computas
Har du lyst til å bli med på vårt sommerjobb-program hvor du får prøve deg på hverdagen som konsulent? Vi i Computas ønsker å gi deg som studerer teknologiske fag eller design, og går i 2., 3. eller 4. klasse muligheten til å bli med på vårt sommerjobb-program for å prøve deg på hverdagen som konsulent sommeren 2024. Computas er en annerledes arbeidsplass med nesten 300 ansatte, og vi er 100% eid av våre ansatte. Skaperglede og samarbeid er kjerneverdier i vår måte å jobbe på. Vi jobber med noen av verdens mest spennende teknologier og drives av ønsket om å skape teknologisk innovasjon som gir menneskelig fremskritt. Her er tre ting vi er litt ekstra stolte av:  • 100 % ansatteid• Stort fokus på samarbeid og kunnskapsdeling• Kontorer med takterrasse midt i Oslo sentrum Hvem er du? • Du studerer teknologiske fag eller design, og går i 3. eller 4. klasse.• Du liker å dele kunnskap og er ikke redd for å stille spørsmål• Du er faglig interessert og er opptatt av å oppdatere deg på ny teknologi og metoder   Hvordan fungerer det? Den første uken får du en innføring i relevante metoder og teknologier, og hvordan det er å jobbe som konsulent hos oss. Du vil jobbe i team med andre sommerstudenter på et av våre prosjekter, og du vil bli fulgt opp av tekniske veiledere og faddere. Det vil også være sosiale og faglige samlinger for at alle sommerstudentene skal bli godt kjent med hverandre! Prosjektene varierer fra år til år, men vi garanterer at det vil bli både lærerikt og veldig gøy! Vi tilbyr: • Et program for deg som er student hvor du får lære deg det grunnleggende i det å være konsulent• Reelle og innovative prosjekter• En arbeidsplass med høy takhøyde• Faglige utfordringer• En sosial sommer både med andre sommerstudenter og Computassere Sommerjobb-programmet for 2024 går fra 10.06.24 - 26.07.24!  Søknadsfrist 1/10/23 - fortløpende opptak.

Adresse