<  
>  

Sommerjobb i Computas

Stillingstype
Antall interns
10 (Varierer)
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Fagskole
Mastergrad eller høyere
Om internship

Vi har sommerjobber tilgjengelig hvert år og som sommerstudent hos oss jobber du på et av våre kundeprosjekter eller på et prosjekt som er viktig for oss å få gjennomført. De passer gjerne for deg som er student på 3. eller 4. år på en IT-faglig utdannelse. Sommerjobbene våre er populære, og vi oppfordrer deg til å søke tidlig. Kanskje kan en sommerjobb hos oss være veien til et samarbeid om masteroppgaven.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Computas
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Computas

Computas er en norsk leverandør av IT-løsninger og rådgivningstjenester innen teknologisk innovasjon. Vi leverer verdiskapende og samfunnsnyttige løsninger til både offentlig og privat sektor, og har særlig spisskompetanse innenfor offentlig forvaltning, justis, tilsyn, helse, logistikk, olje og gass. Vi jobber med alt fra apper som redder liv og prisvinnende saksbehandlingsløsninger, til dataanalyse, kunstig intelligens og omfattende, skybaserte innovasjonsprosjekter.

Vårt hovedkontor ligger i Akersgata i Oslo sentrum. Vi har også kontor i Stavanger og København, samt en leveranseenhet i Bucuresti, Romania – Computas Development Center.

Kulturen vår
Vår kultur handler om å finne enkle løsninger på vanskelige problemstillinger. Mulighetene i teknologi er utallige og vi vet at vi kan bruke vår kunnskap til å gjøre en stor forskjell i folks liv. Teknologi er komplisert, derfor strekker vi oss alltid langt for å snakke et språk som folk forstår og lage løsninger som er enkle å bruke. Fordi vi vet at vår jobb er å gjøre folks hverdag bedre og enklere, ikke vanskeligere og mer komplisert. Vi har 4 kjerneverdier som en rettesnor i vårt daglige arbeid: Skaperglede - Integritet - Brukernytte - Samarbeid.

Antall ansatte
Over 300 ansatte