<  
>  

CSC graduate program

Stillingstype
Sted
Utdanningsnivå
Bachelorgrad eller tilsvarende
Mastergrad eller høyere
Erfaringsnivå
0-1 år arbeidserfaring
Graduate program i CSC

For å sikre CSCs fortsatte suksess i Norden, gjennomfører vi med jevne mellomrom et graduate program med det formål å rekruttere de beste unge talentene innen forretning, teknikk og ledelse.

Vårt graduate program har to års varighet, hvor du vil bli introdusert til en lang rekke oppgaver og utfordringer i forskjellige avdelinger og prosjekter innen for den nordiske organisasjonen. Dette gir deg mulighet til å utvikle deg profesjonelt såvel som sosialt og du vil på kort tid få en usedvanlig innsikt, både i vår virksomhet, og dynamikken som følger en it-verden i konstant endring.

I løpet av de to årene vil du følge et skreddersydd program, som sikter mot en spesifikk profesjonell karriereretning innen CSC. Vi forplikter oss til å utvikle dine ferdigheter og personlige kompetanse. Vi forventer, at våre graduates er motiverte og presenterer innovative idéer som kan hjelpe CSC til å forbli en konkurransedyktig, profitabel og attraktiv leverandør av it-tjenester. Til gjengjeld forventer vi at våre graduates etter denne to-årige perioden er rustet til å påta seg nøkkelstillinger innenfor den nordiske organisasjonen.

Fire perioder på to år

I CSC tror vi på, at den beste måten å utvikle talenter er løpende å utsette dem for en lang rekke oppgaver og utfordringer. Vårt graduate program er derfor inndelt i fire perioder, der hver varer seks måneder. Hver periode er skreddersydd for å introdusere deg for forskjellige aspekter av den rolle, du forventes å utfylle, når graduate programmet er overstått. I takt med at programmet skrider frem vil kompleksiteten i oppgavene vokse, og du vil gradvis få mer og mer ansvar. Alle graduates vil følge den samme overordnede plan, men hver traineestilling og karrierespor vil ha sin egen oppgaveprofil.

Læring og utvikling

Når du vet hvor du er nå, og hvor du gjerne vil være, kan CSC hjelpe deg med å komme dit.

Vi tror at mennesker lærer best ved å ha en bred tilgang til utvikling. Din utviklingsplan kan for eksempel inneholde en blanding av online kurs, teknologisertifisering, instruktør-basert undervisning og spesielle oppgaver. Hertil kan du legge andre fasetter av vårt utdannelsesmiljø som for eksempel coaching og mentor-ordninger - og du har en komplett oppskrift på profesjonell utvikling

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos CSC
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos CSC
Om CSC

CSC er en av verdens ledende tilbydere av IT-relaterte tjenester.

Vi tilbyr et bredt spekter av tjenester, blant annet rådgivning, systemintegrasjon og outsourcing.

CSC Norge ble etablert i 1996 gjennom oppkjøpet av The Continuum Company. Siden er virksomheter som Mynd og Scandinavian IT Group blitt innlemmet i selskapet. Vi teller i dag ca 300 ansatte i Norge på kontorer i Oslo og Bergen.