<  
>  

Franchisetaker i Deli de Luca

Om franchisen

Butikkene våre drives av Franchisetakere, alle med vidt forskjellig bakgrunn. Vi har en filolog, vi har Siviløkonomer, vi har en radiograf, vi har en flyvert, vi har en marinejeger, vi har en eiendomsmegler og vi har butikker som drives av unge jenter og gutter som har jobbet seg opp fra å være deltidsansatte helgehjelper!

Felles for alle er en stor trang til å skape noe eget, ukuelig optimisme, evnen til å ignorere fallgruver, evnen til å kommunisere, evnen til å overbevise og begeistre, stor stahet og energi nok til å jobbe døgnet rundt i perioder. En Franchisetaker har det fulle ansvaret for driften, inklusive personal-, økonomi- og resultatansvar.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Deli de Luca Norge
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Deli de Luca Norge

Det finnes mange varianter av historien om Deli de Luca. Noen har hørt at det er en internasjonal kjede med butikker over hele verden, andre at den drives av en mafiaboss fra Sicilia. Den korrekte versjonen er kanskje ikke fullt så eksotisk, men likevel en suksesshistorie.

Deli de Luca ble etablert 11. april 2003 i Thorvald Meyers gate på Grünerløkka av de fem norske gründerne, Adriano Capoferro, Thor Johansen, Geir Syversen, Terje Berg og Vesna Milkovic.

Vi var den gang og er fortsatt stolte av å kunne presentere et spennende konsept med fokus på god mat og drikke, samt komplette måltidsløsninger. Velkommen skal du være!