<  
>  

DNB

Bankvirksomhet, Eiendom / Eiendomsmegling, Finans -verdipapirer / megling

DNB er Norges største finanskonsern.

Vi tilbyr vi blant annet banktjenester og andre finansielle tjenester innen innskudd og investering, lån og kreditt, pensjon, eiendomsmegling, forsikring, verdipapirhandel og næringseiendom.

I Norge betjener DNB personer, bedrifter, organisasjoner og offentlig sektor via det bredeste distribusjonsnettet i norsk finansnæring. DNB er partner for norsk næringsliv i utlandet og for store utenlandske selskaper i Norge. DNB er Norges ledende valutabank og en ledende internasjonal bank i flere sektorer. 

Visjon

Vi skaper verdier gjennom kunsten å møte kunden.

Antall ansatte

Ca. 12.000

Fakta om DNB
Hovedkontor
Oslo
Antall ansatte
10000+
Etablert år
Røtter tilbake til 1822
,,
DNB er Norges største finanskonsern
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
Jobbmuligheter i DNB
Jobbmuligheter i DNB

Stor spennvidde: 

  • Markets med valuta- og aksjehandel, Corporate Finance, Analyse-miljøer m.m.
  • Wealth Management
  • Personkundemarkedet
  • Bedriftskundemarkedet
  • Forsikring
  • IT, Drift, osv.

 

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Traineeprogram, Summer Internship og kunderettet arbeid innenfor Person- og Bedriftskundeområdene. Meget god oppfølging og opplæring.

Trainee

Graduateprogram

Er du nesten ferdig med studiene eller nettopp begynt å jobbe? Bli en del av DNBs Graduateprogram!
Antall traineer
Ikke spesifisert
Sted
Oslo

Internship

Sommerjobb i DNB

Tilbring sommeren hos oss som summer intern eller sommervikar!
Antall internships
Ikke spesifisert
Sted
Oslo, Trondheim, Bergen

Registrer deg i CV-database!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere
  • Bli oppdaget av hodejegere
Jobbmuligheter (63)
logo
Graduateprogram
Som graduate i DNB vil du bli plassert i et forretningsområde som matcher din ekspertise og dine preferanser. Det forventes at du inntar en aktiv rolle i ditt team og at du er beredt til å håndtere utfordrende arbeidsoppgaver fra første dag. Fra oss kan du forvente god støtte fra din nærmeste leder sammen med muligheten for å lære fra de beste på det aktuelle området. Et graduate-program er en fin inngangsport til arbeidslivet og DNB. Du får fast jobb innen et høyaktuelt område og mulighet til å bygge kompetanse og samarbeide med flinke folk på tvers av banken. • Vi tilbyr flere programmer med fokus på ulike fagområder.• Sjekk for eksempel ut DNB Greenhouse, for deg som vil starte en karriere innen utvikling, sikkerhet eller arkitektur.• Vi rekrutterer fra et bredt spekter av utdanningsretninger og -institusjoner, både i Norge og internasjonalt. Vi rekrutterer vanligvis til graduate-programmene våre i løpet av høstsemesteret.
logo
Sommerjobb i DNB
Er du ekstra ivrig og ønsker å bruke sommerferien til å tilegne deg jobberfaring og tjene litt ekstra til resten av studietiden? Tilbring sommeren hos oss som summer intern eller sommervikar! • Som summer intern vil du jobbe prosjektbasert med store og små utfordringer som DNB og finansnæringen står overfor.• Som sommervikar vil du vikariere for en av bankens medarbeidere, og jobbe med å holde banken og tjenestene våre gående gjennom sommeren. Vi rekrutterer vanligvis til sommerjobber tidlig i vårsemesteret.

Fakta om DNB

Adresse

Dronning Eufemiasgate 30
Bjørvika
0021 Oslo