<  
>  

Jobbmuligheter som Regnskapskonsulent

Elkem
Jobbmuligheter som Regnskapskonsulent
Her kan du lese om relevante jobbmuligheter og stillinger knyttet til yrket Regnskapskonsulent. Dersom du ikke finner relevante stillinger eller informasjon, besøk bedriftsprofilen til arbeidsgiveren for å lese mer om jobbmuligheter og ledige stillinger hos Elkem.
Relaterte stillingsannonser - Regnskapskonsulent
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Elkem
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Kontaktpersoner
Les mer om muligheter hos Elkem
logo
Elkems tekniske traineeprogram
Elkems 2-årige traineeprogram for ingeniører legger til rette for personlig og faglig utvikling gjennom utfordrende arbeidsoppgaver og prosjekter, personlig mentor og individuelle utviklingsplaner. For dyktige og motiverte kandidater vil programmet danne et godt grunnlag for videre utviklingsmuligheter i selskapet. Når og hvor søker jeg?Vi ansetter normalt sett 5 traineer hvert høstsemester. Oppstart vil være august påfølgende år. Søknadsfrist: Sent oktober.  Hvem er vi ute etter?Hvis beskrivelsen nedenfor passer for deg, må du ikke nøle med å søke. Du har master i teknologi med gode akademiske resultater innen: materialteknologi, energi og miljø, kybernetikk, kjemi, maskin, mekatronikk, nanoteknologi eller fysikk Behersker engelsk godt, skriftlig og muntlig Du har gode samarbeidsevner Du er initiativrik og ansvarlig Du er fleksibel i forhold til oppgaver og geografisk mobilitet Traineeprogrammet kort fortalt 3 rotasjoner på Elkems verk og enheter Lokal mentor og støtte fra traineekoordinator Deltagelse på felles samlinger - introduksjon, verk, Hafjell/ Island annethvert år, avslutning Opplæringen omfatter introduksjonsprogram, opplæring på jobben, samt interne og eksterne kurs Individuell utviklingsplan Deltagelse på ulike arrangementer ved universiteter Blogging
logo
Elkems traineeprogram for økonomer
Når og hvor søker jeg?Elkem ansetter én–to forretningsanalytikere hvert høstsemester. Oppstart vil være påfølgende år. Hvem er vi ute etter?Hvis beskrivelsen nedenfor passer på deg, må du ikke nøle med å søke: Du har mastergrad med gode akademiske resultater, fortrinnsvis innenfor økonomi / industriell økonomi. Du er ambisiøs og engasjert i det du gjør. Du har gode samarbeidsevner og evnen til å motivere andre.  Du har gode analytiske evner og integritet, og du kan stå for egne beslutninger. Du identifiserer deg med Elkems kjerneverdier: involvering, presisjon, kontinuerlig forbedring og respekt Du er fleksibel og klar for å tilbringe en lengre periode ved en produksjonsenhet etter fullført program.  Om programmetSom nyansatt økonom i Elkem vil du gå inn i stillingen som business analyst (forretningsanalytiker), hvor du vil bli stilt overfor mange faglige utfordringer innenfor flere av våre forretningsområder. Vårt mål er at du skal ha en bratt læringskurve samtidig som du bidrar til verdiskaping. Programmet varer i 18 måneder og er delt inn i tre perioder med ulikt innhold. Samtidig er programmet fleksibelt og gir mulighet for individuell tilpasning. 0–6 månederDenne perioden tilbringes ved hovedkontoret i Oslo. Tidlig i denne perioden vil du få dine egne ansvarsområder samtidig som du skal ha to perioder på smelteverk. Oppgavene vil hovedsakelig bestå av økonomisk oppfølging, analyse og utvikling av produksjons-avdelinger. I løpet av den første perioden av programmet vil du knytte kontakt med flere sentrale medarbeidere på hovedkontoret gjennom ulike prosjekter, kurs og sosiale aktiviteter. 6–12 månederEtter at du har tilbakelagt de seks månedene på hovedkontoret, blir du utplassert på en av Elkems produksjonsenheter i en periode på 6 måneder. Her får du verdifull erfaring gjennom faste oppgaver og prosjekter. Under utplasseringen vil du bli fulgt opp av en lokal oppdragsgiver. 12–18 månederEtter utplasseringen vender du tilbake til stillingen ved hovedkontoret til du har fått tilstrekkelig opplæring. Etter programmetSom forretningsanalytiker er du fast ansatt hos Elkem. Etter den tredje perioden kan det oppstå en mulighet til å tre inn i en stilling ved en av Elkems enheter, både i Norge og i utlandet. De fleste av våre nyansatte forretningsanalytikere har blitt økonomisjefer ved Elkems produksjonsenheter. Etter noen år som økonomisjef kan det åpne seg muligheter for andre lederstillinger i konsernet.
logo
Lærlinger i Elkem
Lærlinger er en viktig ressurs for Elkem. Unge mennesker har mye å bidra med og kan utfordre etablerte tankesett, samtidig som vi har mye erfaring og kunnskap vi ønsker å dele med talentene. Målet er å gi lærlingene våre den beste og bredeste kompetansen innenfor relevante fagfelt. Enten de fortsetter som medarbeidere i Elkem, går til andre selskaper eller vender tilbake til skolebenken, er vår ambisjon å gi dem et bredt grunnlag som de kan bygge videre på. Elever på yrkesskolen Elkem har et nært samarbeid med yrkesskolene og ønsker å gi elevene et innblikk i hvordan ulike studievalg vil kunne praktiseres innenfor vår industri. Skoleklasser inviteres til forelesninger og omvisning ved ett av våre smelteverk. Vi deltar i skoleprosjekter hvor elever jobber sammen med våre medarbeidere på arenaer som gir dem anledning til å lære mer om norsk industri. Elevene har også praksisperioder på 2-4 uker hos oss. I løpet av denne tiden er det viktig både for eleven og for oss å se om han/hun kan være egnet for en lærlingplass hos oss. Elkem besøker også skoleklasser som ikke har mulighet til å komme til oss. Slik søker du om lærlingplass i Elkem Etter at du har fullført skriftlig eksamen i Vg1, Vg2 og i enkelte tilfeller Vg3 (automatisering), er det viktig at du registrerer din søknad om lærlingplass på nettsiden www.vigo.no. Du finner mer informasjon på www.vilbli.no. Søknadsfristen er 1. mars. Fylket utarbeider deretter lister over alle søkerne og sender disse til de respektive fagopplæringskontorene. Deretter mottar vi listene. Kandidater er også velkomne til å sende søknadene sine direkte til Elkem-selskapet av interesse, men ikke glem Vigo. Aktuelle fagområder og ledige lærlingstillinger Kjemiprosess Produksjonsteknikk Industrimekaniker Elektriker Automatisering Laboratorie Logistikk IKT Alle våre lærlingstillinger legges ut under Ledige stillinger. Vi ser frem til å motta din søknad.  Ansettelsesprosessen Prosessen med å velge ut potensielle kandidater pågår kontinuerlig. Den starter med kontakten vi har med elevene når de fortsatt går på skolen, og varer frem til de selv aktivt sender inn søknader. Vi kan for eksempel gi en elev et “intensjonsbrev” etter en praksisperiode hvis vi ser at denne eleven er kandidaten vi er ute etter. Intervjuer starter i midten av mars og avsluttes om mulig før sommerferien. Lærlingkontrakt Lærlinger undertegner en lærlingkontrakt med fagopplæringskontoret som i sin tur godkjennes av fylket. Fagopplæringskontoret har det juridiske ansvaret for kontrakten. I tillegg vil lærlingene ha en arbeidskontrakt med Elkem.    Lærlingplass i Elkem I Elkem vil en leder være ansvarlig for opplæringen av lærlingen, mens en instruktør vil gi oppfølging i det daglige arbeidet.
Om Elkem

Elkem er en av verdens ledende leverandører av avanserte materialløsninger som former en bedre og mer bærekraftig fremtid. Selskapet utvikler silikoner, silisiumprodukter og karbonløsninger ved å kombinere naturlige råvarer, fornybar energi og menneskelig skaperkraft. Elkem bistår sine kunder med å skape og forbedre viktige innovasjoner knyttet til elektrisk mobilitet, digital kommunikasjon, helse og velvære, samt smartere og mer bærekraftige byer. Med en sterk historie siden 1904, har Elkems globale team på mer enn 7.000 ansatte en felles forpliktelse til sine interessenter: Delivering your potential. I 2021 oppnådde Elkem platinum-score fra EcoVadis, som rangerte selskapet blant verdens 1% beste på transparens knyttet til bærekraftsarbeid og selskapet oppnådde en driftsinntekt på 33,7 milliarder kroner. Elkem er notert på Oslo Børs (ticker: ELK). www.elkem.com