<  
>  

Lærling i Elvia

Stillingstype
Antall lærlinger
15 (varierer)
Bransje
Utdanningsnivå
Fagskole
Yrkesskole / videregående skole
Om lærlingordningen

I Elvia har vi til enhver tid rundt 15-20 lærlinger ute i felten som utfører varierte arbeidsoppgaver knyttet til drift, vedlikehold og utbygging av strømnettet i vårt forsyningsområdet.

Som lærling i Elvia får du grundig opplæring i praksis og fagbrev som energimontør etter to og et halvt år, i motsetning til lærlinger i for eksempel frisør- eller tømrerbedrifter hvor lærlingperioden er på to år. Det ekstra halve året som lærling i Elvia er en teoretisk del som avsluttes med en eksamen og en praktisk fagprøve i energimontørfaget.

Gode erfaringer med lærlinger
Vi har gode erfaringer med både lærlingordningen og med lærlingene vi har hatt og de vi har hos oss, og vi er stolte av å ta vårt samfunnsansvar som lærebedrift i en spennende og ikke minst viktig bransje.

Ansatte i Elvia også nyter godt av lærlingordningen i den forstand at det skaper en stolthet internt, i tillegg til at vi også får en egen utvikling når man lærer opp lærlinger i faget. Det er flere ansatte som i sin tid startet som lærlinger, som fortsatt jobber i Elvia.

Vi ønsker oss flinke unge folk inn, både kvinner og menn. Selv om det er en overvekt av mannlige lærlinger i  energimontørfaget, er det stadig flere kvinner som også ønsker å bli energimontører – og en lærlingplass i Elvia kan være en smart vei inn.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Elvia
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Les mer om muligheter hos Elvia
logo
Elvia Trainee
Dette er en unik mulighet for deg som er nyutdannet til å få en fast stilling i Elvia, hvor du de første to årene vil følge et skreddersydd traineeprogram. Her vil du få mulighet til å jobbe på ulike avdelinger i Elvia og delta i spennende prosjekter. I tillegg vil du få gode muligheter for faglig og personlig utvikling.
logo
Summer Internship i Elvia
Hver sommer tar vi i Elvia imot sommerstudenter som får bryne seg på ulike problemstillinger i prosjekter, eller i avdelinger. Flere har fått jobb hos oss etter endt Internship, så det kan faktisk være en vei inn. Det varierer hvor mange sommerstudenter vi har. I fjor var det litt over 20, men i år tipper jeg det blir et sted mellom 15 og 20 stykker, sier rådgiver i HR og organisasjonsutvikling i Elvia, Charlotte Bergli Bekkelund. – I fjor var flere av sommerstudentene våre i avdelingen for endringsprosjekter. En avdeling som innehar mange roller, gjerne inn mot IT-prosjekter, forklarer hun.   Sommerstudentene jobber fra midten av juni til midten av august. Det er en lang tradisjon for både sommerstudenter, sommervikarer, lærlinger, traineer og utplasseringselever i Elvia. Vi ser etter folk innen flere utdanningsretninger, og er tilstede på de fleste fronter hvor vi kan få ung arbeidskraft inn. Hos oss venter spennende og varierte arbeidsoppgaver.
Om Elvia

Elvia er resultatet av to nettselskaper som har gått sammen for å gi enda mer positiv energi til strømnettet – og dermed sørge for at du kan fortsette å koble deg opp gjennom det magiske PÅ.

Hver eneste dag sørger vi for at over 2 millioner nordmenn har strøm i stikkontakten. Om du har strømforsyning eller ikke er noe du skal slippe å tenke på – det gjør Elvia for deg. Vi gir deg i tillegg sikkerheten i at du skal kunne være på i en elektrisk hverdag og i en elektrisk fremtid.

 

Elvia sørger for at samfunnet er PÅ
Vi tenker ofte ikke over at strøm faktisk omgir oss hele tiden – ikke bare hjemme, men også ellers. Strømmen fraktes rundt via strømnettet, selve ryggraden i kraftsystemet. Strømnettet som Elvia drifter er en viktig del av den samfunnskritiske infrastrukturen og er overalt der vi ferdes. 

Elvia er tilstede når du shopper på kjøpesentre, jobber på kontoret og reiser med hovedstadens trikker, t-baner og nye elektriske busser. Vi forsyner strøm til fjøs og meierier, kornproduksjon og tømmerdrift. Elvia skrur på hverdagen, skrur på festen, sørger for at kjøkkenet på restauranten er i gang, og at stadion lyser opp så utøvere og publikum får med seg øyeblikkene de aldri glemmer.

 

Dette får vi til fordi alle som jobber i Elvia er PÅ: 

  • Vi er PÅ når vi skal hjelpe kundene våre, enten det er å rydde trær av linjer etter ekstremvær eller sikre samfunnskritiske funksjoner under en krise.
  • Vi er PÅ når vi stadig ser etter nye muligheter, innovasjon og fremtidsrettede løsninger som skal sikre en elektrisk og bærekraftig fremtid. 
  • Vi er PÅ når vi fortsetter å levere strøm i kontakten til over 2 millioner mennesker i Innlandet, Viken og Oslo – hver dag, hele året. 


Det er ingen tvil om at fremtiden er elektrisk. Med Elvia kan du være trygg på at du, og alle rundt deg, får kontinuerlig tilgang til strøm – og kan fortsette å være på.