EVRY

(Internett tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software)

EVRY er Norges største og Nordens nest største IT-tjenesteselskap. Våre 10 000 ansatte sørger for at EVRY daglig leverer IT-tjenester fra 50 nordiske byer til om lag 14 000 kunder i offentlig sektor og privat næringsliv. EVRY er resultatet av Nordens største IT-fusjon noensinne.

I motsetning til andre store IT-leverandører i Norge og Norden, er EVRY basert på et sterkt norsk eierskap med lange tradisjoner i Norge og Norden. 

 

Antall ansatte

Ca. 10 000 ansatte.

Les mer om EVRY
,,
I EVRY vil du kunne gjøre karriere i et ledende nordisk IT-selskap

Bli kjent med Evry!

Jobbmuligheter i EVRY

EVRY har kunder innen de fleste bransjer og markeder. Vi har blant annet store kundegrupper innen bank og finans, kommuner og statlig sektor, helse og industri. Blant annet har vi laget den elektroniske valgløsningen, og e-resept som gjør at legen kan sende resepten direkte til apoteket.

EVRYs bredde gjør at du har store muligheter for ulike karriereveier.

Her finner du en liste over alle utlyste stillinger i EVRY. Du kan velge å vise stillinger pr. land og arbeidssted. Finner du ikke drømmejobben i listen under kan du registrere en åpen søknad.

 http://www.evry.no

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Hvem ser vi etter?
De nyutdannede hos EVRY har ulik bakgrunn,men felles for dem alle er at de har høyere utdannelse med gode karakterer. Som person bør du være nysgjerrig, like utfordringer og ha fokus på innovative løsninger. Har du i tilegg noe du brenner for eller du har vært en bidragsyter i ditt studiemiljø, synes vi dette er positivt.

Kickstart for nyansatte
Alle våre nyansatte blir godt tatt hånd om.Vi arrangerer egne introduksjonsprogram for alle nyansatte i selskapet. Her får man innblikk i konsernet som helhet, samt en velkomstpakke med informasjon og praktisk utstyr.

Bachelor/Masteroppgave
Ønsker du å skrive din Bachelor/Masteroppgave tilknyttet et prosjekt i EVRY er vi åpne for dette. Send oss en henvendelse , så vil vi ta den inn til vurdering.

Lærlinger
Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. EVRY er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid  lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard,som vil komme til nytte i videre karrierevalg. Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i EVRY, skjer dette gjennomVigo.no

Les mer om jobbmuligheter i EVRY

Ledige stillinger hos EVRY

 • I dag er mantraet veldig ofte «You build it, you run it». I EVRY leverer vi og forvalter noen av Norges beste IT-systemer basert nettopp på bruk av rette verktøy
  28.02.2017 Bergen
 • Design, implementering og forvaltning av løsninger basert på ledende teknologier som understøtter ett moderne datarom
  Fortløpende Trondheim
 • Brenner du for å skape gode kundeopplevelser?
  28.02.2017 Bergen
 • Som du kanskje har fått med deg vinner EVRY veldig mange oppdrag for tiden. Hos oss kan du boltre deg i Norges mest interessante, utfordrende og samfunnsnyttige prosjekter.
  28.02.2017 Bergen
 • EVRY Bergen trenger flere smarte og engasjerte utviklere.
  28.02.2017 Bergen
 • Vi blir alle irriterte om vi får malplasserte feilmeldinger i systemer vi bruker ofte, og i verste fall bytter vi heller til konkurrentens systemer om dette skjer ofte.
  28.02.2017 Bergen
 • EVRY har etablert partnerskap med verdensledende leverandører av skyplattformer som Microsoft, IBM, Google og Amazon Web services.
  28.02.2017 Bergen
 • EVRY er teknologiuavhengig og vi benytter oss til en hver tid av den teknologien som er mest hensiktsmessig.
  28.02.2017 Bergen

Lærlinger Lærlinger

EVRY tar hvert år inn 30  IKT lærlinger på ulike lokasjoner. 
Antall lærlinger
30
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • FEB 28
  2017
  10 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 01
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 03
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om EVRY

Adresse

Snarøyveien 30 A
P.O.Box 4
NO-1330 Fornebu