EVRY

(Internett tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software)

EVRY er Norges største og Nordens nest største IT-tjenesteselskap. Våre 10 000 ansatte sørger for at EVRY daglig leverer IT-tjenester fra 50 nordiske byer til om lag 14 000 kunder i offentlig sektor og privat næringsliv. EVRY er resultatet av Nordens største IT-fusjon noensinne.

I motsetning til andre store IT-leverandører i Norge og Norden, er EVRY basert på et sterkt norsk eierskap med lange tradisjoner i Norge og Norden. 

 

Antall ansatte

Ca. 10 000 ansatte.

Les mer om EVRY
,,
I EVRY vil du kunne gjøre karriere i et ledende nordisk IT-selskap

Bli kjent med Evry!

Jobbmuligheter i EVRY

EVRY har kunder innen de fleste bransjer og markeder. Vi har blant annet store kundegrupper innen bank og finans, kommuner og statlig sektor, helse og industri. Blant annet har vi laget den elektroniske valgløsningen, og e-resept som gjør at legen kan sende resepten direkte til apoteket.

EVRYs bredde gjør at du har store muligheter for ulike karriereveier.

Her finner du en liste over alle utlyste stillinger i EVRY. Du kan velge å vise stillinger pr. land og arbeidssted. Finner du ikke drømmejobben i listen under kan du registrere en åpen søknad.

 http://www.evry.no

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Hvem ser vi etter?
De nyutdannede hos EVRY har ulik bakgrunn,men felles for dem alle er at de har høyere utdannelse med gode karakterer. Som person bør du være nysgjerrig, like utfordringer og ha fokus på innovative løsninger. Har du i tilegg noe du brenner for eller du har vært en bidragsyter i ditt studiemiljø, synes vi dette er positivt.

Kickstart for nyansatte
Alle våre nyansatte blir godt tatt hånd om.Vi arrangerer egne introduksjonsprogram for alle nyansatte i selskapet. Her får man innblikk i konsernet som helhet, samt en velkomstpakke med informasjon og praktisk utstyr.

Bachelor/Masteroppgave
Ønsker du å skrive din Bachelor/Masteroppgave tilknyttet et prosjekt i EVRY er vi åpne for dette. Send oss en henvendelse , så vil vi ta den inn til vurdering.

Lærlinger
Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. EVRY er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid  lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard,som vil komme til nytte i videre karrierevalg. Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i EVRY, skjer dette gjennomVigo.no

Les mer om jobbmuligheter i EVRY

Ledige stillinger hos EVRY

 • Som Norges største IT-selskap har EVRY omfattende leveranser til de viktigste aktørene i norsk og nordisk næringsliv
  25.01.2017 Oslo
 • EVRY er en ledende leverandør av kortløsninger i Norge samt kunder i Sverige, Finland, Baltikum samt UK . Vi er en enhet som i dag teller 9 personer med lang erfaring innen betalingskort. Vi dekker debet, kreditt, prepaid kort mot egne og eksterne reskontri. Området er i en enorm utvikling der mye av fokuset nå er på områder innen mobilbetaling i diverse Wallet løsninger. Vi ser også at det er stor interesse rundt prepaid kort i diverse sammenhenger både i Norge og Europa.     Arbeidsoppgavene kan bestå av:   Være rådgiver for våre kunder.   Bistå i implementering av løsninger knyttet til nye og eksisterende betalingsløsninger. Delta i prosjekter knyttet til betalingsløsninger i og utenfor Norge.   Utføre spesifikasjons arbeid. Forvaltning og utvikling av tjenestene.   Kvalifikasjoner:  Fordel med kjennskap til betalingsløsninger. Nyutdannede og deg med inntil 3 års erfaring oppfordres til å søke. Utdanning på høyskole / bachelor nivå. Norsk (flytende både muntlig og skriftlig) og engelsk.    Personlige egenskaper:   Lærevillig og med ønske om å bli virkelig god i det du driver med. Interesse for betalingsløsninger innen kortområdet.   Liker å finne løsninger for og sammen med kunder. Kan raskt setter seg inn i krevende løsninger og har evnen til å jobbe i team, men også selvstendig.  Evne å ferdigstille oppgaver med god kvalitet.      Andre opplysninger:   Noe reisevirksomhet må påregnes.   Du blir ansatt på vårt kontor i Oslo (Fornebu)     EVRY tilbyr:   Sterkt fagmiljø og meget dyktige mentorer som vil gi deg utfordringer og kunnskap slik at du raskt blir en del av laget!   Gode karriere- og videreutviklingsmuligheter i Norges største IT-selskap   Gode kollegaer og et godt arbeidsmiljø   Interne nettverk: Young Professionals, Female@evry.com, bedriftsidrettslag   EVRY Academy - et eget akademi for faglig utvikling   Fleksibel arbeidstid   Konkurransedyktige betingelser   Gode pensjons- og forsikringsordninger  
  30.01.2017 Oslo
 • Digital Banking Services er en avdeling i Financial Services med over 60 ansatte, lokalisert i Trondheim.
  31.01.2017 Trondheim
 • Paid Technology Internship in EVRY’s Financial Services Innovation Lab spring 2017 
  31.01.2017 Bærum
 • Fraud Prevention is a leading Nordic transaction-monitoring center, established in 1997.
  05.02.2017 Oslo
 • Digital Banking Services er en avdeling i Financial Services med over 60 ansatte, lokalisert i Trondheim.
  06.02.2017 Trondheim
 • Digital Banking Services er en avdeling i Financial Services med over 60 ansatte, lokalisert i Trondheim.
  06.02.2017 Trondheim
 • Som konsulent i denne stillingen vil du jobbe som løsningsarkitekt, rådgiver og være teknisk utførende for kunde
  10.02.2017 Porsgrunn, Sandefjord

Lærlinger Lærlinger

EVRY tar hvert år inn 30  IKT lærlinger på ulike lokasjoner. 
Antall lærlinger
30
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • JAN 25
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 30
  2017
  1 STILLING UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • JAN 31
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Fakta om EVRY

Adresse

Snarøyveien 30 A
P.O.Box 4
NO-1330 Fornebu