EVRY

(Internett tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software)

 

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i!

Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Antall ansatte

Ca. 10 000 ansatte.

Les mer om EVRY
,,
SHAPE THE FUTURE TODAY!

Jobbmuligheter i EVRY

EVRY har kunder innen de fleste bransjer og markeder. Vi har blant annet store kundegrupper innen bank og finans, kommuner og statlig sektor, helse og industri. Blant annet har vi laget den elektroniske valgløsningen, og e-resept som gjør at legen kan sende resepten direkte til apoteket.

EVRYs bredde gjør at du har store muligheter for ulike karriereveier.

Her finner du en liste over alle utlyste stillinger i EVRY. Du kan velge å vise stillinger pr. land og arbeidssted. Finner du ikke drømmejobben i listen under kan du registrere en åpen søknad.

 http://www.evry.no

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Hvem ser vi etter?
De nyutdannede hos EVRY har ulik bakgrunn,men felles for dem alle er at de har høyere utdannelse med gode karakterer. Som person bør du være nysgjerrig, like utfordringer og ha fokus på innovative løsninger. Har du i tilegg noe du brenner for eller du har vært en bidragsyter i ditt studiemiljø, synes vi dette er positivt.

Kickstart for nyansatte
Alle våre nyansatte blir godt tatt hånd om.Vi arrangerer egne introduksjonsprogram for alle nyansatte i selskapet. Her får man innblikk i konsernet som helhet, samt en velkomstpakke med informasjon og praktisk utstyr.

Bachelor/Masteroppgave
Ønsker du å skrive din Bachelor/Masteroppgave tilknyttet et prosjekt i EVRY er vi åpne for dette. Send oss en henvendelse , så vil vi ta den inn til vurdering.

Lærlinger
Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. EVRY er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid  lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard,som vil komme til nytte i videre karrierevalg. Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i EVRY, skjer dette gjennomVigo.no

Les mer om jobbmuligheter i EVRY

Lærlinger Lærlinger

EVRY tar hvert år inn 30  IKT lærlinger på ulike lokasjoner. 
Antall lærlinger
30
Sted
Norge
Les mer

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om EVRY

Adresse

Snarøyveien 30 A
P.O.Box 4
NO-1330 Fornebu