EVRY

(Internett tjenester / E-handel, IKT / Telekom, IT: Hardware / Software)

 

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i!

Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.

Antall ansatte

Ca. 10 000 ansatte.

Les mer om EVRY
,,
SHAPE THE FUTURE TODAY!

Jobbmuligheter i EVRY

EVRY har kunder innen de fleste bransjer og markeder. Vi har blant annet store kundegrupper innen bank og finans, kommuner og statlig sektor, helse og industri. Blant annet har vi laget den elektroniske valgløsningen, og e-resept som gjør at legen kan sende resepten direkte til apoteket.

EVRYs bredde gjør at du har store muligheter for ulike karriereveier.

Her finner du en liste over alle utlyste stillinger i EVRY. Du kan velge å vise stillinger pr. land og arbeidssted. Finner du ikke drømmejobben i listen under kan du registrere en åpen søknad.

 http://www.evry.no

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Hvem ser vi etter?
De nyutdannede hos EVRY har ulik bakgrunn,men felles for dem alle er at de har høyere utdannelse med gode karakterer. Som person bør du være nysgjerrig, like utfordringer og ha fokus på innovative løsninger. Har du i tilegg noe du brenner for eller du har vært en bidragsyter i ditt studiemiljø, synes vi dette er positivt.

Kickstart for nyansatte
Alle våre nyansatte blir godt tatt hånd om.Vi arrangerer egne introduksjonsprogram for alle nyansatte i selskapet. Her får man innblikk i konsernet som helhet, samt en velkomstpakke med informasjon og praktisk utstyr.

Bachelor/Masteroppgave
Ønsker du å skrive din Bachelor/Masteroppgave tilknyttet et prosjekt i EVRY er vi åpne for dette. Send oss en henvendelse , så vil vi ta den inn til vurdering.

Lærlinger
Lærlingeordningen er en del av det norske utdanningssystemet. EVRY er en stor lærebedrift og vi har til enhver tid  lærlinger i ulike avdelinger. Vi ønsker å gi våre lærlinger fagopplæring av høy faglig og teoretisk standard,som vil komme til nytte i videre karrierevalg. Dersom du ønsker å søke om lærlingplass i EVRY, skjer dette gjennomVigo.no

Les mer om jobbmuligheter i EVRY

Ledige stillinger hos EVRY

 • Har du god vandel, ordnet personlig økonomi (ingen betalingsanmerkninger) og er over 18 år, er  du kanskje en av våre nye sommervikarer i 2017?  De fleste vikarene vi rekrutterer kommer tilbake og eller fortsetter som tilkallingsvikarer og  kombinerer dette med studier.    Forretningsenheten Fraud Prevention jobber for å minimalisere tapene bankene opplever i  forbindelse med svindel på betalingskort. Jobben gjøres for om lag 100 banker i 9 forskjellige  land. Forretningsenheten har flere seksjoner, hvor noen jobber med analyse av transaksjoner og  andre jobber med verifisering av transaksjoner opp mot sluttkunde pr telefon.    Forretningsenheten Banking Services leverer supporttjenester for sluttkundene til bankene.  Tjenestene leveres til 65 forskjellige banker, i 8 forskjellige land.  De fleste tjenestene kundekonsulentene bistår kundene med er innenfor nettbanksupport,  kundeservice oppgaver eller sperretjenester.    Forretningsenheten Card Personalisation produserer 14.000.000 kort i året, deriblant bankkort, transportkort og id-kort. Gjennom seks produksjonslinjer scriptes og kodes chip og kort i en høyteknologisk prosess før de pakkes og sendes ut gjennom vår distribusjonsavdeling.     IT avdelingen er en støttefunksjon for resten av EVRY i Mo i Rana. På IT-avdelingen jobber de med utvikling og drift av systemer som understøtter våre forretningsområder 24 timer i døgnet, året rundt. Vi sørger for at infrastruktur, nettverk, servere og systemer fungerer og er tilgjengelig til enhver tid.    Kvalifikasjoner:  Språk Norsk, Svensk og Engelsk.  Gode kommunikasjonsegenskaper  Datakunnskaper    Personlige egenskaper:  Stabil  Motivert  Kundefokusert  Systematisk og nøyaktig  Sterk serviceinnstilling  Fokus på kvalitet i leveransen  Ordnet personlig økonomi    Vi tilbyr  En spennende og utfordrende stilling i Norges største IT-selskap  En bedrift i vekst nasjonalt og internasjonalt  Sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap slik at du raskt blir en del av laget  Et aktiv, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med begeistrede kollegaer  Konkurransedyktige lønnsvilkår  Meget moderne og tidsriktige lokaler    Andre opplysninger  Søkerne må påregne oppstart tidlig, senest i første halvdel av juni og være tilgjengelig for jobb til  minimum midten av august. 
  30.04.2017 Rana
 • Arbeidsoppgaver: Design, implementering og forvaltning av løsninger basert på ledende teknologier som understøtter ett moderne datarom, hybride løsninger og rene skyløsninger basert på Microsoft Azure og Google Cloud platform. Personlig egenskaper: Utpreget kundeorientert med god forretningsforståelse  Initiativrik  Selvstendig, men fungerer også godt i et team  Nysgjerrig og har fremtredende løsningsorientert holdning  Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner  Dedikert og strukturert  Bakgrunn: Gjerne 3-årig teknisk utdannelse: Bachelor eller Mastergrad. Tilsvarende erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse   Vi tilbyr: Konkurransedyktige betingelser  Gode pensjons- og forsikringsordninger  Eget Academy med kurs og sertifiseringsmuligheter Personlig utvikling og karrieremuligheter  Spennende og utfordrende prosjekter og kunder  Et svært godt arbeidsmiljø, både sosialt og faglig  EVRYs konsulentavdeling i Trondheim består av ca 50 dyktige medarbeidere innen rådgivning, prosjektledelse, applikasjonsutvikling og infrastruktur. For de rette kandidatene gis det stor grad av fleksibilitet og selvstendighet, og man vil få jobbe med spennende prosjekter både regionalt og nasjonalt. Det gis ansvar og man kan styre en stor del av arbeidsdagen selv.      
  Fortløpende Trondheim
 • EVRY Bergen trenger flere smarte og engasjerte utviklere. Vår konsulentavdeling består av 80 høyt kompetente medarbeidere som jobber aktivt med å utvikle løsninger som skaper digitale fortrinn for våre kunder. EVRY er teknologi-uavhengig og vi benytter oss til en hver tid av den teknologien som er mest hensiktsmessig for våre oppdragsgivere.    Arbeidsoppgaver  Som utvikler får du delta i viktige løsninger til krevende norske kunder i privat og offentlig sektor.  Utviklerrolle i prosjekter som spenner fra kortvarige, enkle portalprosjekter, til større komplekse løsninger som krever mye integrasjon, tilpasninger og skreddersøm.  Vi ser etter en nye kolleger som kan programmering og utvikling på ulike plattformer som .Net, Java og Mobil og vi har behov for både front-end og back-end utviklere  Du har god forståelse for løsningsdesign og arkitektur    Du liker å løse brukersentrerte utfordringer og tenker kunden i alle prosjekter du jobber   Du evner å raskt setter deg inn i kundens løsninger og er kjent for å være god på å identifisere forbedringspotensial i både kode og standardapplikasjon   Du verdsetter det å dele gode idéer med både kolleger og kunder   Du er åpen for innspill fra brukere, produktutviklere, systemeiere og designere i prosjekter du jobber med    Kvalifikasjoner  Relevant utdanning på høyskolenivå  Minimum 3 års relevant arbeidserfaring og gode referanser     Du behersker norsk og engelsk flytende både muntlig og skriftlig  EVRY sitt tilbud Trivelig arbeidsplass i nye lyse kontorlokaler sentralt i  Fyllingsdalen  Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og personalforsikringer    I Norges største IT-selskap har vi også et stort internt arbeidsmarked Bli en del av vårt konsulentteam du også! EVRY kan tilby gode utviklingsmuligheter og en fleksibel jobb i et selskap som utvikler innovative og kreative IT-løsninger. Vi lover en spennende jobb i et sterkt fagmiljø, som vil gi deg utfordringer og kunnskap slik at du raskt blir en del av laget!      
  30.03.2017 Bergen
 • Ønsker du å arbeide med testmiljøer i nært samarbeid med våre dyktige utviklingsavdelinger? Har du interesse for arkitektur/strategi/planlegging og drift av komplekse testmiljøer. Ønsker du å utvikle deg innen dette fagområdet?    Da er dette stillingen for deg!    EVRY er en av de største leverandører av bank og finansløsninger i Norden. Enheten Pre-production Operations har ansvar for etablering og drift av alle testmiljøer i Financial Services. Vi er faglig sterkt miljø med erfarne og etterspurte ressurser med høy kompetanse. Våre 22 ressurser har system- og bransjekompetanse i tillegg til å være dyktige på testmiljøer. Seksjonen har ansvar for å utvikle og støtte utviklingsavdelingene og interne som eksterne prosjekter med testmiljø. Vi tilbyr et meget godt miljø preget av gode resultater og spennende arbeidsoppgaver. Vi leverer og drifter testmiljøer til prosjekter og utviklingsmiljøer i Norden, India og Ukraina.     Ansvarsområder  Utvikle og etablere testmiljøer for våre nye kjernesystemer basert på Java og Java Application Servere i tett samarbeid med utviklingsressurser.   Koordinere etablering av komplette testmiljøer sammen med våre prosjektledere og systemansvarlige.  Gi råd og støtte til utviklingsressurser og testressurser på fagområdene Java og WebSphere-teknologi.   Være en rådgiver og løsningsarkitekt for å gi våre kunder optimale løsninger.  For deg med teknisk profil jobber du med arkitektur og design innen infrastruktur, databaser, utvikling/programmering og integrasjoner.  Kvalifikasjoner   Kunnskap om WebSphere, Java.  God kompetanse på en eller flere av plattformene: Unix / Linux.  Det er også ønskelig med kjennskap til Databaser (Oracle, MS SQL Server, DB2), Nettverk og skripting.   Du må ha administrative evner, god IT-faglig og forretningsmessig forståelse.  Du må ha like å finne løsninger for våre kunder.    Utdanningsnivå    Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad / Master.  Erfaring kan kompensere for formell utdannelse.   Personlige egenskaper  Gode evner til å samarbeide og sette deg raskt inn i nye ting.  Utadvendt, selvstendig, ansvarsbevisst og strukturert.  Du er selvstendig, innovativ og trives med å jobbe i team.    Lærevillig med ønske om å bli virkelig god i det du driver med.   Serviceinnstilt og kundefokusert.   Analytisk og dyktig på tekniske løsninger.   Jobber godt i team, men også selvstendig når det kreves.  Evne til å kommunisere tydelig og skape gode relasjoner med kunde, underleverandør og internt i EVRY.     Initiativrik, fleksibel, løsningsorientert og trives med nye utfordringer.     Godt humør.   Vi tilbyr    Spennende og utfordrende oppgaver i et markedsledende selskap i vekst.   Gode muligheter, faglig utvikling og karriere i Norges største IT-selskap.   Meget godt arbeidsmiljø.   En spennende og utfordrende stilling i Norges største IT-selskap.     Sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap slik at du raskt blir en del av laget    Gode utviklingsmuligheter.      Interne nettverk: Young Professionals, Female@evry.com, bedriftsidrettslag.     EVRY Academy – et eget akademi for faglig utvikling.     Fleksibel arbeidstid.     Gode pensjons- og forsikringsordninger.      Konkurransedyktige betingelser.     Språkkunnskaper  Norsk (flytende både muntlig og skriftlig)   Engelsk.     Arbeidssted    Oslo, Bergen eller Trondheim   
  21.04.2017 Bergen, Oslo, Trondheim
 • Som vår Tilbudsprodusent vil du ha en sentral rolle for å utvikle våre kunder med moderne drifts- og skytjenester på disse plattformene.    Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med høyt tempo, der man må like utfordringer og å jobbe med mennesker. Du får god opplæring og støtte for å raskt bli en del av laget for å lykkes.    Vi søker deg med erfaring innen presale og gjerne med teknisk designbakgrunn. Du må ha god forståelse og erfaring med å analysere kundens potensiale for forretningsmessige gevinster med bruk av moderne og innovative teknologier.      Dine ansvarsområder  Utarbeide tilbuds- og kontraktstekster.  Analysere kravspesifikasjoner og forespørsler fra kunder i samarbeid med Salg / Service management.  Utarbeide kalkyler og løsningsbeskrivelser i samarbeid med arkitekter og løsningsdesignere.  Arbeide selvstendig med kalkyler, løsningsbeskrivelser og design på mindre tilbud.  Delta i / lede tilbudsteam på større BID / reforhandlinger.  Delta i kunde- og forhandlingsmøter.  Rapporteringer og synliggjøre trender.  Ta eierskap til tilbudsprosessen og ha god merkantil forståelse.  Sikre gode overleveringer til implementering av løsningene.  Koordinere og kommunisere med mennesker på tvers av avdelinger.  Ha kjennskap til våre produkter, tjenester og marked.  Utpreget kundeforståelse, tillitsskapende og god rådgiver i kundemøter.    Kvalifikasjoner  Dokumentert god kompetanse og erfaring innen tilbudsproduksjon  Gode evner til å kommunisere med kunder og medarbeidere   God teknisk og forretningsmessig forståelse   Evne til å håndtere mange samtidige tilbudsprosesser   Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne   Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse   Må beherske norsk og engelsk    Utdanningsnivå  Høyskole / Universitet, Diplom / Bachelorgrad    Personlige egenskaper  Du er selvstendig, innovativ og trives med å jobbe i team   Utadvendt, omgjengelig og proaktiv   Kundeorientert   Strukturert   Du har evne til å kommunisere tydelig og til å skape gode relasjoner med kunde, underleverandør og internt i EVRY   Du er initiativrik, fleksibel, løsningsorientert og trives med nye utfordringer   Trives i hektisk miljø med hyppige endringer   Godt humør    Vi tilbyr  Konkurransedyktige betingelser   Gode forsikrings- og pensjonsordninger   Et spennende og kompetent miljø hos en av Norges største leverandører innen driftstjenester   Svært gode utviklings- og karrieremuligheter   Individuell oppfølging med tilpasset utviklingsplan   Lag og foreninger innen bl.a. volleyball, fotball, golf, vinklubb, squash, fjellturer etc.   Dyktige kolleger i et sosialt og aktivt miljø   Gode forsikrings- og pensjonsordninger   
  Fortløpende Oslo
 • Som vår Løsningsarkitekt vil du ha en sentral rolle for å utvikle våre kunder med moderne drifts- og skytjenester på disse plattformene.    Vi kan tilby en spennende arbeidsplass med høyt tempo, der man må like utfordringer og å jobbe med mennesker. Du får god opplæring og støtte for å raskt bli en del av laget for å lykkes.    Vi søker deg med sterk faglig lidenskap og entusiasme, som ønsker å være en del av ett sterkt fagteam og som selv legger stor verdi i å levere høy kvalitet i sitt arbeid. Du må ha god forståelse og erfaring med å analysere kundens potensiale for forretningsmessige gevinster med bruk av moderne og innovative teknologier.      Dine ansvarsområder:  Du vil være ansvarlig for løsningsdesign, estimater og planer for nye og eksisterende kunder i samarbeid med tilbudsprodusenter og prosjektledere.  Du tar initiativ til å implementere robuste og moderne løsninger for nye og eksisterende kunder.  Du må ha interesse i å være faglig oppdatert, tester og tar i bruk ny teknologi  Du må ha utpreget kundeforståelse, være tillitsskapende og en god rådgiver i kundemøter med faglige presentasjoner av løsningene.  Du må være opptatt av å være en del av et godt faglig og sosialt miljø samt bidra aktivt til å videreutvikle teamet.  Du må beherske og jobbe med ulike grensesnitt av roller som salg, ledelse, andre tekniske rådgivere og arkitekter, driftspersonell og kundeansvarlige for å nevne noen.    Kvalifikasjoner: Dokumentert god kompetanse med minimum 3 års erfaring fra tilsvarende roller  God IT-faglig og forretningsmessig forståelse  Gode evner til å kommunisere med kunder og medarbeidere  God erfaring med bruk av anerkjente rammeverk som ITIL og TOGAF  Det er en fordel om du har relevante sertifiseringer  Behersker PowerShell og har ellers en god forståelse for andre programmerings- og scriptspråk  Evne til å håndtere flere leveranser samtidig  Beherske høyt tempo og stille høye krav til kvalitet i kundeprosjekter  Meget god muntlig og skriftlig fremstillingsevne     Utdanningsnivå:  Høyskole/ Universitet, Diplom / Bachelor eller høyere innen IT og / eller Ingeniørfag       Personlige egenskaper:  Du er selvstendig, innovativ og trives med å jobbe i team  Utadvendt, omgjengelig og proaktiv  Kundeorientert  Strukturert  Du har evne til å kommunisere tydelig og til å skape gode relasjoner med kunde, underleverandør og internt i EVRY  Du er initiativrik, fleksibel, løsningsorientert og trives med nye utfordringer  Trives i hektisk miljø med hyppige endringer  Godt humør    Vi tilbyr:  En spennende og utfordrende stilling i Norges største IT-selskap   Sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap slik at du raskt blir en del av laget!  Arbeid med samfunnskritiske tjenester    Svært gode utviklingsmuligheter    Et aktivt, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med begeistrede kollegaer   Interne nettverk: Young Professionals, Female@evry.com, bedriftsidrettslag   EVRY Academy – et eget akademi for faglig utvikling   Fleksibel arbeidstid   Gode pensjons- og forsikringsordninger    Konkurransedyktige betingelser   Ta gjerne kontakt for en uformell prat for å høre mer om stillingen.    EVRY har kunder og lokasjoner flere steder i Norge.    Vi er fleksible i forhold til kontorsted og tilhørighet:    Noen av våre lokasjoner for denne stillingen: Fornebu/Oslo, Brumunddal, Kristiansand, Stavanger   
  Fortløpende Bærum, Kristiansand, Oslo, Ringerike, Stavanger
 •  EVRY’s newly established delivery unit, EVRY Cloud Services, is looking for highly motivated, skilled and curious employees to help EVRY to capture the growth potential within the market for public- and hybrid cloud solutions.    EVRY Cloud Services will help new and existing customers with transformation of their solution stack, from rigid legacy systems to dynamic cloud based services from the whole range of EVRY’s cloud portfolio. EVRY Cloud Services will also help companies to integrate public cloud services with other services, and in addition build own offerings on top of the platforms.      We are looking for YOU – our future project manager!      What will be your role?  Lead complex cloud transition & transformation projects, internally and externally. End-to-end responsible in the projects you are running, including quality assurance, resource allocation, approvals, communications and financials  Plan, estimate and follow up projects, with strong focus on risks, costs and timelines. Report project progress to customer and internal steering group  Manage customer expectations and reporting on senior level. Serve as a Coach and Mentor for team members and colleagues  Create and maintain documentation of best practice for cloud transition & transformation projects. Support EVRY sales personnel in sales processes, with focus on creation of project plans and project cost estimations  Support Service Development initiatives in all Business Areas in EVRY  Share best practice for cloud projects with other project managers in EVRY  Act as a change agent for business and technology by leveraging best practices in the cloud to maximize efficiencies, scalability, agility, and availability  Drive the message around cloud transformation and the role of cloud in tomorrow’s IT (internally and externally)    What you bring to us  Long experience with leading complex transition & transformation projects  Experience with one or more of Azure, Office365, AWS, Google G Suite & platform, SalesForce and other industry cloud players is preferable  Understanding how to utilize cloud platforms when developing and deploying applications  Sales and/or sales support experience, preferably from cloud offerings  Good understanding of industry standard methodologies and processes  One or more project management certifications    You are often described as a person with  Excellent written, verbal and presentation skills  Strong customer-facing skills, good presentation skills. The confidence and presence to inspire trust in senior clients  Strong leadership and team management competences, excellent communication and motivation skills  Curiosity and a high interest for Public Cloud services and the ability to travel and be mobile    If you are our future project manager, you will get the opportunity to participate in this journey from the very beginning, helping EVRY leverage our deep and extensive experience in the infrastructure area and combining it with the best cloud technologies and solutions available. You will be able to position yourself, influence the organization and put your personal flavor on our offerings and the way we work, and your contribution will have a big impact in our quest of becoming a leading service provider for public cloud services in the Nordics.   
  Fortløpende Oslo
 • EVRY’s newly established delivery unit, EVRY Cloud Services, is looking for highly motivated, skilled and curious employees to help EVRY to capture the growth potential within the market for public- and hybrid cloud solutions.    EVRY Cloud Services will help new and existing customers with transformation of their solution stack, from rigid legacy systems to dynamic cloud based services from the whole range of EVRY’s cloud portfolio. EVRY Cloud Services will also help companies to integrate public cloud services with other services, and in addition build own offerings on top of the platforms.    We are looking for YOU - our future cloud architect!      What will be your role?  Architect, design and implement cloud-based solutions based on e.g. AWS, Azure or Google Cloud Platform. Make design based on customer needs and by this utilize the public cloud platform that fits the customer best  Identify, design and articulate the business proposition for cloud engagements. Lead cloud architecting sessions with business and technology owners (internally and externally)  Consultancy work for customers, in shorter and longer periods  Lead and take part in cloud readiness assessments, workshops, roadmap, and application modernization discussions  Support Service Development initiatives in all Business Areas in EVRY  Conduct presentations and workshops of EVRY cloud offerings (internally and externally)  Act as a change agent for business and technology by leveraging best practices in the cloud to maximize efficiencies, scalability, agility, and availability  Drive the message around cloud transformation and the role of cloud in tomorrow’s IT (internally and externally)  Create and maintain Cloud presentation & sales material    What you bring to us  Detailed technical understanding and experience with Cloud Services. Cloud Services covers areas like IaaS, PaaS, aPaas, SaaS, Cloud integration and Cloud transformation  Experience with one or more of Azure, Office365, AWS, Google G Suite & Cloud Platform, SalesForce and other industry cloud players is preferable  Strong experience with how to utilize cloud platforms when developing and deploying applications  Experience with DevOps, automation and cloud-based deployments  Good understanding of industry standard methodologies and processes. DevOps experience would be an advantage  Certifications (Azure, AWS or Google) would be preferred, but trainings and certifications will be conducted for needed personnel  Service development and/or product management experience would be an advantage    You are often described as a person with  Excellent written, verbal and presentation skills  Strong customer-facing skills, good presentation skills  Curiosity, team-player abilities, high motivation and a "yes we can" attitude  Ability to travel and be mobile  If you are our future cloud architect, you will get the opportunity to participate in this journey from the very beginning, helping EVRY leverage our deep and extensive experience in the infrastructure area and combining it with the best cloud technologies and solutions available. You will be able to position yourself, influence the organization and put your personal flavor on our offerings and the way we work, and your contribution will have a big impact in our quest of becoming a leading service provider for public cloud services in the Nordics.   
  Fortløpende Oslo

Lærlinger Lærlinger

EVRY tar hvert år inn 30  IKT lærlinger på ulike lokasjoner. 
Antall lærlinger
30
Sted
Norge
Les mer

Rekrutteringskalender

 • MAR 30
  2017
  2 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)
 • MAR 31
  2017
  4 STILLINGER UTLØPER I DAG (SISTE SØKNADSFRIST)

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

 • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
 • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
 • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om EVRY

Adresse

Snarøyveien 30 A
P.O.Box 4
NO-1330 Fornebu