<  
>  

Experis Academy

Vi tilbyr markedet etterspurt IT-kompetanse på rekordtid
Stillingstype
Antall traineer
3
Sted
Utdanningsnivå
Annet
Bachelorgrad eller tilsvarende
Fagskole
mer 1 
Om Experis Academy

Experis Academy tilbyr graduateprogram utviklet i samarbeid med noen av Norges ledende IT-selskaper og Noroff, School of technology and digital media. Programmene er nøye utviklet for å gi deltagerne den teknologikompetansen næringslivet etterspør. 

Se: https://experisacademy.no/?gclid=Cj0KCQjw4s7qBRCzARIsAImcAxZmuUaPvfAyKziCGLUNS9sVTcLqfQacZa3Q-gkehh9vdAYNZHNUxU4aAtK0EALw_wcB

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Experis Ciber AS
logo
Åpen søknad – Experis Ciber AS
Vi er alltid interessert i komme i kontakt med dyktige kandidater.Dersom du synes vår bedrift og bransje er interessant og stillingene vi normalt ansetter til er aktuelle for deg, kan du sende oss en åpen søknad. I søknaden ønsker vi at du inkluderer en CV og et søknadsbrev der du forteller om deg selv og hvorfor du er interessert i å jobbe hos oss.Ved å sende oss en åpen søknad, blir du samtidig registrert i vår CV database slik at vi kan ta direkte kontakt med deg dersom det dukker opp en jobbmulighet.
Les mer
Kontaktpersoner
Sjefskonsulent
Les mer om muligheter hos Experis Ciber AS
Om Experis Ciber AS

Med utgangspunkt i våre verdier er vi er opptatt av å dyrke frem en kultur som fremmer godt samarbeide med våre kunder. For oss er det viktig at våre konsulenter både er sosiale, er dyktige og tar ansvar. Da er det også viktig at vi har et bredt tilbud av sosiale og faglige aktiviteter internt.