<  
>  

Fjelltrainee

Om traineeprogrammet

Fjelltrainee er en regional traineeordning for små og store bedrifter, kommuner og andre offentlige virksomheter. Ordningen ble etablert i 2009 og har siden den tid ansatt 9 traineer. Ordningen har i dag 23 medlemmer i ordningen.

Traineeprogrammet går over to år og skal bestå av tre bedrifter som traineen jobber i suksessivt. I tilfeller hvor både bedriften(e) og traineen ønsker å endre programmet, tilpasser vi oss det. Minimumskravet for å kunne bli trainee er at du har en fullført bachelorgrad før du tiltrer stillingen som trainee.

For bedriftene er dette en fin mulighet til å få unge og nyutdannede mennesker med høy kompetanse inn i bedriften. Trainee-programmet rekrutterer personer med etterspurt utdannelse, og vi ser at mange av bedriftene på denne måten får tilført viktig kompetanse. Gjennom trainee-ordningen rekrutterer vi nye unge og kloke hoder til bedrifter i Rørosregionen og Nord-Østerdalen.

Fjelltrainee er en medlemsorganisasjon bestående av ulike virksomheter i både privat og offentlig sektor. Fjelltraineestillingen vil bli ett av dine sterkeste kort på CV'en.

Vi søker etter deg som holder på eller har fullført en bachelor- eller mastergrad.

Vi kan tilby

  • Traineestilling i virksomheter som har behov for din kompetanse
  • En intens periode med læring og karriereløft

Hvorfor søke jobb i Fjellregionen?

Fjellregionen gir deg som nyutdannet en gylden karrieremulighet. Vårt lokale næringsliv er i endring og vekst. Som yrkestaker i distriktet er du ikke bare med på å utvikle virksomheten du er ansatt i, men du er også med på å utvikle samfunnet rundt deg.

Relaterte stillingsannonser
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Andre ledige stillinger hos Fjelltrainee
Vi har ingen registrerte utlysninger. Du kan abonnere på nye utlysninger og bli varslet når disse publiseres.
Om Fjelltrainee

Fjelltrainee er en regional traineeordning for små og store bedrifter, kommuner og andre offentlige virksomheter. Nyutdanna personer fra høgskole og universitet tilbys jobb for en kortere periode - vanligvis ett til to år.

Om Fjellregionen

Fjellregionen har et variert næringsliv, med gode jobbmuligheter innenfor rimelig pendleavstand. Mellom regionsentrene Røros og Tynset er det drøyt fem mil, og både tog- og bussforbindelse.

På Røros finner du flere større industri- og reiselivsbedrifter, mens Tynset har mange arbeidsplasser innen økonomi og service. I tillegg er det et bredt offentlig arbeidsmarked med to sykehus og tre videregående skoler.