FMC Technologies

(Olje / Gass / Energi / Kraft)

FMC Technologies er en verdensledende leverandør av systemer og løsninger til olje- og gassproduksjon på havbunnen. Vi produserer, leverer og vedlikeholder blant annet subsea-trær, kontrollsystemer, manifolds og tie-in systemer. I samarbeid med våre kunder utvikler vi teknologi for å realisere oljefeltenes fulle potensiale. Vi har også en egen kundestøtteavdeling som hjelper våre kunder med å utnytte sine oljefelt optimalt.

Visjon

Vi skal være våre kunders mest verdsatte leverandør, gjennom våre enestående produkter, vår service og våre medarbeidere.

Les mer om FMC Technologies
Logg inn for å få full tilgang
Er du interessert i arbeidsgivere som denne? Da bør du opprette din profil slik at arbeidsgivere kan oppdage deg. Vi vil også tipse deg om relevante jobbmuligheter.
Ikke medlem? Registrer deg gratis her!
,,
Ledige stillinger og jobbmuligheter

Jobbmuligheter i FMC Technologies

FMC Technologies tilbyr valg og muligheter innen flere disipliner og yrker.Vil du gjøre karriere i FMC Technologies er det mange muligheter. En karrierevei følger ikke bestemte regler, men utvikles avhenging av personlighet, interesser og evner.

Les mer på våre karrieresider www.careers.fmctechnologies.com

 

 

 

Les mer om jobbmuligheter i FMC Technologies

Interessert i denne arbeidsgiveren?

Bildegalleri

Registrer deg i CV databasen og del din CV!

Opprett en brukerkonto, og del din CV og kandidatprofil slik at aktuelle arbeidsgivere får tilgang til deg dersom du matcher en nåværende eller fremtidig jobbmulighet.

  • Opprett en profesjonell kandidatprofil og CV på få minutter
  • Del profilen med aktuelle arbeidsgivere og rekrutterere
  • Bli oppdaget og kontaktet av arbeidsgivere og hodejegere

Videoer

Fakta om FMC Technologies

Adresse

FMC Technologies AS
Kirkegårdsveien 45
3600 Kongsberg