<  
>  

Framtidsfylket

Bankvirksomhet, Bygg / Anlegg / Entreprenør, Energi

Oppdag arbeidsliv i Vestland
Vestland har færre trinn til toppen og kort veg frå tanke til handling. Her skaper vi verdi, her skaper vi framtida. Finn din nye jobb her.

Fakta om Framtidsfylket
Hovedkontor
Sunnfjord - Førde
Antall ansatte
1-10
Etablert år
2009
Se alle fakta
Arbeidsgiverprofil
Les om jobbmuligheter
Vi ser etter
Ledig Stilling
30.04.2023
Sunnfjord

Ledige stillinger hos Framtidsfylket

Dette er arbeidsplassen for deg som ynskjer høg grad av fagleg utvikling og likar varierte oppgåver. Bemanningseininga i Sunnfjord kommune
30.04.2023 Sunnfjord
Jobbmuligheter i Framtidsfylket
Jobbmuligheter i Framtidsfylket

Vi jobbar for å rekruttere og behalde ung arbeidskraft i Vestland.

Vestland har ein variert, innovativ og spennande arbeidsmarknad som vi vil gjere arbeidstakere kjent med. Det gjer vi gjennom:

For å gjennomføre alle aktivitetane trenger vi kompetanse innan kommunikasjon, innhaldsproduksjon, sosiale medier, rådgivning og sal, prosjekt, og generelt potet-arbeid.

Jobbmuligheter for studenter og nyutdannede

Er du nyutdanna eller fersk i arbeidslivet? Har du lyst til å oppleve Vestland? Delta i Framtidsfylket sitt traineeprogram.

Ei traineestilling byr på brei arbeidserfaring, personleg utvikling og nye nettverk. Som trainee er du tilsett i éi bedrift i Vestland i eitt år. Vi tilbyr deg:

 • Ein unik overgang frå studieliv til arbeidsliv
 • Innsyn i næringslivet i Vestland
 • Eigen mentor i bedrifta som følger deg opp
 • Fellessamlingar med fagleg og sosialt program
 • Studietur til utlandet
 • Fagleg og personleg utvikling
 • Mange får tilbod om fast jobb

Traineeåret varer frå august til august. Sjølv om traineekontrakten varer i eitt år, endar mange opp med tilbod om fast jobb. Kva bedrifter som er med i programmet og kva stillingar som blir lyste ut varierer frå år til år.

Sosiale samlingar
På samlingane har vi fokus på erfaringsutveksling frå jobbkvardagen, teambygging og andre nyttige tema for deg som er fersk i arbeidslivet. Eigenutvikling er ein sentral del av det å vere trainee. Samtidig legg vi vekt på at du skal bli kjend med næringslivet i Vestland, slik at du veit kva jobbmoglegheiter du har her. Like viktig er det at du skal trivast her, så vi legg opp til mykje hygge og moro og nye vennskap.

Du som søker:

 • har utdanning på bachelor- eller masternivå
 • har maksimalt tre års arbeidserfaring etter avslutta studiar
 • beherskar norsk som arbeidsspråk
 • vil litt meir i arbeidslivet

Vi lyser ut traineestillingane i januar, men det hender det dukkar opp traineestillingar i løpet av året. Meld deg på nyheitsbrevet vårt og hald deg oppdatert.

 

Framtidsfylket Trainee Trainee

Er du klar for å ta steget? I Vestland kan du sette spor frå dag éin. Her får du fort
Trainee
Ikke spesifisert
Sted
Vestland
Les mer

Bli kjent med oss

Bildegalleri

Kontaktpersoner

Daglig leder
Rådgjevar

Filmer

Jobbmuligheter (17)
logo
Framtidsfylket Trainee
Er du klar for å ta steget? I Vestland kan du sette spor frå dag éin. Her får du fort ansvar i arbeidslivet, og det er kort veg frå tanke til handling. Som trainee i Framtidsfylket får du ikkje berre ein jobb, men også eit solid nettverk, personleg utvikling og mykje gøy! Opplev livets traineeår i Vestland!  Som trainee gjennom Framtidsfylket får du eit unikt innblikk i ei spennande bedrift i Vestland. Traineeåret startar i august, og du får bruke utdanninga di i ei verksemd som set pris på kompetansen du kan by på. Gjennom fire traineesamlingar og ein utanlandstur får du eit tett og godt samhald med resten av traineekullet. Du blir kjent med det mangfaldige næringslivet i fylket og ikkje minst: du får minne for livet. Felles krav til alle som søkjer Framtidsfylket Trainee:  Fullført bachelor- eller mastergrad Maksimalt tre års arbeidserfaring etter endt studie Du må forstå og kunne kommunisere på norsk. Sjå elles arbeidsgjevar sine krav for språkkunnskap Vi gleder oss til starten på 2023 for å publisere neste års traineestillingar 🤩 Lurer du på korleis det er å vere trainee? Her har du svar på ofte stilte spørsmål. Har du spørsmål? Ikkje nøl med å kontakte oss! 

Fakta om Framtidsfylket

Adresse

Postboks 600, 6800 Førde