<  
>  
Franchise

Din egen 7-Eleven butikk - 7-Eleven

  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om Franchisen

«Reitan Convenience skal gjennom fremgangsrike kjøpmenn være Europas største, beste og mest lønnsomme servicehandelsselskap».

Det er vår visjon. For deg betyr det at du får arbeide tett med en erfaren, profesjonell og fremtidsrettet partner. Vi assisterer deg på alle relevante områder – så at du kan ta deg av vår øverste sjef: Kunden.

Som kjøpmann i Reitan Convenience blir du en del av et stort nettverk. Du vil nyte godt av våre innkjøpsavtaler, som er fremforhandlet av noen av bransjens beste innkjøpere. Vi sørger også for at du får god og grundig opplæring i butikkdrift, slik at du vil stå støtt på egne ben. Så ja, det er din butikk, du er sjef, men du er heldigvis ikke alene….

I Reitan Convenience pleier vi å si at vi er kollegaer og konkurrenter på samme tid – og det er som gir oss styrken vi må ha for å være suksessfulle. Alle franchisetakere er en del av et team med samme interesser og mål. Vi hviler ikke når vi er på toppen, men skaper rom for nye ideer og innovative tanker – og det er det som gjør oss annerledes.

Hva er franchise?

Hos oss sier vi at franchise er frihet under ansvar – en balansegang mellom frihet og system. Franchisemodellen er lagt opp slik at det skal være mulig å tjene gode penger dersom man har god drift – uavhengig om du driver en liten eller stor butikk, bensinstasjon eller på en stor flyplass. Vi krever ikke direkte innskudd som mange andre gjør. Vi krever en bankgaranti – og den er også liten sammenlignet med andre franchisemodeller. Vi tror at det er et sterkt engasjement og en brennende interesse av å skape resultater som gjør deg til en god kjøpmann, ikke om du har en god startøkonomi!

Har du det som skal til?

Du ser verdien av å vaske gulvet, fylle på varer, tilberede pølser og tilfredsstille kunder. Det er du som skaper god stemning og entusiasme i butikken! Det er du som går foran og viser vei for dine medarbeidere. Det er nettopp det daglige arbeidet i butikken som de fleste kjøpmenn trives med – det er jo her det skjer. Det er kundene vi lever av – og det er kunden som er vår aller øverste sjef. Vi vil ha kjøpmenn som er levende opptatt av å drive god butikk, som er tilstede i butikken – bak disken, på lageret, ved hyllene. Vi vil ikke legge skjul på at det er hardt arbeid, men innsatsen blir belønnet!

Fakta

Sted Yrke
Franchisetaker
Fagområde Bransje
Øvrige/andre fagretninger Varehandel / Dagligvare / Butikk

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.