<  
>  
Franchise

BilXtra ønsker nye Franchisebutikker - BilXtra

Om Franchisen

BilXtra er Norges største kjede for bildeler og bilutstyr. Vi opplever god vekst og ser gode muligheter for dyktige "grundere" til å starte egen BilXtra butikk. BilXtra er Norges største bilutstyrskjede med 75 detaljistforretninger som selger slitedeler, rekvisita, bilstereo, bilnavigasjon og båtutstyr samt utvalgte produkter for hjem og fritid.

BilXtra butikkene har som målsetning å tilby bileiere et bedre bilhold gjennom et stort utvalg kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser. I tillegg skal vi gjennom vår kunnskap om bilhold veilede med gode råd og tips om hvordan kunden selv kan holde sin bil i tipp topp stand.

Ønkser du å starte opp en egen BilXtra butikk?

BilXtra kjeden er basert på franchise-prinsippet og gir butikken en rekke fordeler som kommer forbruker og forhandler til gode. Ønsker du mer informasjon angående mulighetene for å drive egen BilXtra butikk kan du ta kontakt med kjedekontoret ved hoh@sogb.no.

Fakta

Sted Yrker
Butikksjef / Butikkledelse Daglig leder / Administrerende direktør Franchisetaker
Fagområder Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Øvrige/andre fagretninger Varehandel / Dagligvare / Butikk Øvrig

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.