<  
>  
Franchise

Franchisetaker i Floriss - Floriss

Vi i Floriss er opptatt av at det skal lønne seg og drive blomsterbutikk. Floriss ønsker flere dyktige butikkeiere velkommen inn i et profesjonelt kjedesamarbeid.

Om Franchisen

Vi i Floriss er opptatt av at det skal lønne seg og drive blomsterbutikk. Floriss ønsker flere dyktige butikkeiere velkommen inn i et profesjonelt kjedesamarbeid. Blomster kan måles i kjærlighet, lengsel og skjønnhet. Og i omsetning, bruttofortjeneste, kostnadsprosenterog penger i banken.

Hvis du synes alt sammen er viktig, vil vi gjerne ha deg med i Floriss-kjeden. Da har du nemlig fokus på det vi synes er avgjørende: Kundens opplevelse. Og egen lønnsomhet.

Floriss er Norges største franchisekjede innen blomster. Vi vokser i antall butikker (snart runder vi 100!), samt i totalomsetning, margin og resultat. Ganske enkelt fordi butikkene våre gjør det samme.
Så deler du våre ambisjoner – om mer fornøyde kunder, bedre innkjøpsbetingelser, mer effektiv markedsføring og et enda tydeligere butikkonsept – vil vi veldig gjerne ta en prat med deg.

Fakta

Sted Yrker
Butikksjef / Butikkledelse Daglig leder / Administrerende direktør Franchisetaker
Fagområder Bransje
Estetiske fag og kunst Økonomi, marked og administrasjon Varehandel / Dagligvare / Butikk

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Ring i så fall Kjetil Swensen på 90 97 68 57 eller Thor Egil Grønnern på 90 51 85 13.
Det er selvsagt uten forpliktelser for deg i første omgang. Vi tar rett og slett et uformelt møte og ser om vi finner tonen og hva som skal til for å lykkes sammen. Bama er solid majoritetseier hos oss. Det betyr langsiktig satsing og trygghet for at vi sammen skal utvikle kjeden og din butikk.

Internett : www.floriss.no