<  
>  
Franchise

Franchise i Handz On - Handz On

Handz On er en velkjent merkevare og en trendsetter innen Car Care.

  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om Franchisen

Anerkjent merkevare
Handz On er en velkjent merkevare og en trendsetter innen Car Care.

Vi legger stor vekt på at du som franchisetaker skal bli sikker på Handz On konseptet; systemene og merkevaren. Derfor får du 3 måneders opplæring før du får ansvaret for ditt nøkkelferdige bilpleieanlegg, i tillegg til oppfølging og opplæring når du har kommet i gang.

Franchise i Handz On
Franchise er et gjensidig forpliktende samarbeid der to selvstendige parter bringer sine verdier og tjenester inn i et samarbeidsforhold. Vi har et felles mål om å skape høyest mulig fortjeneste. Franchisetaker er selvstendig næringsdrivende av egen virksomhet, men reduserer risikoen ved å være en del av Handz On kjeden i et godt utprøvd driftssystem. Franchisetaker betaler en avgift til franchisegiver for å benytte Handz On som merkenavn og bli del av vårt sterke kjedekonsept med stordriftsfordeler og velfungerende driftssystemer. Har du engasjement, driv, lyst og ikke minst økonomisk interesse i å skape en suksess, ta kontakt med oss.

Franchisetaker i Handz On
Når du blir franchisetaker hos oss, vil Handz On være behjelpelig med kontraktesforhandlinger med gårdeier, etablering, eventuell oppgradering av din stasjon, felles markedsføring, regnskapsførsel, lønnstjenester og driftsoppfølging med mer. Dette gir deg muligheten til å fokusere på den daglige driften.

Les mer om franchise i Handz On her.

Fakta

Sted Yrke
Franchisetaker
Fagområder Bransje
Teknologi og ingeniørfag Økonomi, marked og administrasjon Øvrig

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Ønsker du ytterligere informasjon om franchising, ta gjerne kontakt med oss per e-post på post@handzon.no