<  
>  
Franchise

Kvik søker franchisetakere - Kvik

Drømmer du om å få din egen butikk og selge moteriktige kjøkken til overraskende lave priser?

Om Franchisen

Drømmer du om å få din egen butikk og selge moteriktige kjøkken til overraskende lave priser? La drømmen bli til virkelighet med Kvik.

Som franchisetaker i Kvik nyter du godt av det beste fra begge verdener. Du er selvstendig, men samtidig står du sterkt med Kvik som samarbeidspartner. Kvik tilbyr et gjennomarbeidet og profesjonelt konsept samt en sterk merkevare som våre franchisetakere skal formidle og være garantist for.

Vi hos Kvik gleder oss til å møte deg og introdusere deg for vårt suksessrike franchisekonsept. Du investerer med begrensede midler i å bli selvstendig og samtidig bli en del av et unikt livsstilsmerke.

Som franchisetaker hos Kvik får du maksimal innflytelse på din egen inntjening, som med riktig innsats ligger på et svært attraktivt nivå. Ved å være franchisetaker, vil du få en utdannelse ved Kvik Business Academy, i tillegg til at Kvik naturligvis også står til rådighet med støtte til driften, opplæring innen salg, markedsføring, IT og design av butikken.

Fakta

Sted Yrke
Franchisetaker
Fagområder Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Øvrige/andre fagretninger Øvrig Varehandel / Dagligvare / Butikk

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.