<  
>  
Franchise

Franchisetaker i McDonald's - McDonalds Norge

Bli en del av en moderne og framtidsrettet merkevare

  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om Franchisen

Drømmer du om din egen restaurant, men ønsker å være en del av et McDonald’s nettverket med fagpersoner og støtte i ryggen? 85 prosent av våre restauranter eies av lokale selvstendig næringsdrivende, kalt franchisetakere. Nå har du en unik mulighet til å bli en del av laget.

Vi i McDonald's er stolte over våre kjerneverdier og visjon for rollen som arbeidsgiver. I 2013 ble vi kåret til den niende beste arbeidsplassen av alle store bedrifter i Norge. McDonald’s er også en av servicebedriftene som bruker mest ressurser på opplærings- og lederutviklingsprogram i landet. Dette vil komme deg til gode som restauranteier gjennom hele franchiseperioden.

Når du blir franchisetaker hos oss, drar du nytte av et førsteklasses opplæringsprogram. De første ni månedene vil du bli introdusert til systemet vårt gjennom praktisk opplæring i restauranter og klasseromsundervisning. Deretter vil du få kontinuerlig støtte og råd som hjelper deg og restauranten din gjennom hele franchiseperioden.

Resultatet er opp til deg

En tilværelse som franchisetaker i McDonald’s er givende både økonomisk og personlig. For deg som er proppfull av stå-på-vilje og har lyst til å drive din egen restaurant, venter store muligheter i McDonald’s.

Fakta

Sted Yrker
Restaurantsjef Daglig leder / Administrerende direktør Franchisetaker
Fagområder Bransje
Ikke oppgitt Restaurant / Servering

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Les mer om søknadsprosessen på mcdonalds.no

Flere muligheter
Lærlinger