<  
>  
Franchise

Drømmer du om eget selskap? - ProNest AS

Start raskt og enkelt med ditt eget selskap rettet mot eiendomssektoren

Om Franchisen

Om ProNest

ProNest er et software selskap som hjelper eiendomsutviklere med digitalisering av salgs- og markedsføringsprosessen av nybygg, med innovative løsninger for morgendagens boligkjøpere. Våre løsninger er utviklet med tanke på å gi en merverdi både for utvikler og boligkjøper, med automatisering og visualisering av prosesser i kundereisen.

Vi har i dag kontor i 4 land, med 24 ansatte. 

Vi tilbyr franchise mulighet for å selge selskapets produkter og tjenester til eiendomssektoren, og du kan med dette bli din egen sjef for et geografisk område. Om du har erfaring eller interesse for eiendom, er dette noe for deg! 

Ved å ha en franchise fra ProNest, vil du ha et fullt team i ryggen som produserer og leverer produktene dine kunder ønsker, slik at du kan fokusere på salg og vedlikehold av din kontaktportefølje. Vi tar hånd om all back-end, også internsystemer for bruk i det daglige arbeidet. 

Ansvarsområde

Ditt ansvarsområde vil være å selge ProNest produktene til eiendomsutviklere eller utvikle partnerskap med kommunikasjonsbyråer, markedsføringsselskaper, eiendomsmeglere og andre som leverer tjenester til eiendomsutviklere, innen ditt geografiske område. 

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har en bakgrunn fra eiendomssektoren, men annen relevant erfaring som gode salgskunnskaper eller markedsføringskunnskaper veier opp mot dette. 

Om dette høres ut som noe som kan passe for deg, ta kontakt med oss for å høre mer om hvordan dette fungerer.

Fakta

Sted Yrker
Key account manager / Account manager Eiendomsforvalter / Eiendomssjef Eiendomsmegler / Statsautorisert eiendomsmegler Markedsfører / Markedskoordinator
Fagområde Bransjer
Økonomi, marked og administrasjon Eiendom / Eiendomsmegling IT: Hardware / Software Salg / Markedsføring

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Ta kontakt med oss for å vite mer om hvordan et franchise program kan fungere for deg

Kontaktperson

Flere muligheter
1 ledig stilling

Filmer

ProNest presentasjon
3D Animasjon