<  
>  
Franchise

Bli franchisetaker - SAM Headhunting

Franchising – en populær forretningsform

  • Tiltredelse
    Etter avtale

Om Franchisen

Egen virksomhet i veldefinerte rammer

Den europeiske selvstendighetskulturen er i kraftig vekst. Men mange som gjerne vil etablere seg, er usikre på hvordan man skaper et solid forretningsgrunnlag for virksomheten.
Som franchisetaker starter du egen forretning, men du starter innenfor velprøvde og veldokumenterte forretningsmessige rammer. Du driver egen forretning i tett samarbeid med et etablert nettverk av virksomheter.

Du skal drive forretning - ikke utvikle produkter

Har du evnen til å selge og få ting til å skje rundt deg, kan franchisetakeroppgaven være ideell for deg. Produkter og forretningskonsepter utvikles og vedlikeholdes av franchisegiveren.
Som franchisetaker driver du forretning som selvstendig næringsdrivende. Men innenfor rammer som på mange måter svarer til de rammer ansatte som er ansvarlige for et forretningsområde, arbeider under.

Registrer din CV

Når vi hos SAM søker franchisetakere, arbeider vi på samme måte som når vi headhunter medarbeidere til næringslivet. Hvis du plasserer CV-en din i vår database, vil du automatisk komme i betraktning når vi har franchisetilbud som matcher dine ønsker.

Les mer her

Fakta

Sted Yrke
Franchisetaker
Fagområder Bransjer
Ikke oppgitt Ikke oppgitt

Kontaktinformasjon Dette er en generell presentasjon av programmet og ikke en utlysning. Muligheten til å sende søknad kan derfor være frem i tid i noen tilfeller.

Fakta om SAM Headhunting