<  
>  
Malin Hannesdatter Sunde
Videoprodusent Bergen, Norge
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jente fra Trondheim som tidligere har gått media og kommunikasjon på VGS, som nå en bachelor i TV-produksjon på Universitetet i Bergen.

Kan tilby alt av foto og video, redigering også selvfølgelig. Kan også produsere noe lettere grafiske produkter, utforme en invitasjon, meny, takkekort og lignende.

Har hovedsaklig erfaring freelance med dokumentering av arrangementer, som Bergen internasjonale filmfestival, Metusalem festivalen og miljøinitiativet Blått hav. Har jobbet i større produksjoner i skolesammenheng, flerkamera i studio, fiksjonsfilm, dokumentar og reklame. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 12
  • Pris fra NOK 150 / time
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Film
10 tjenester

Nivå

Erfaren

Foto
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Skuespill og scene
1 tjeneste

Nivå

Litt erfaren

Meldingen ble sendt
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Malin Hannesdatter Sunde
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Malin Hannesdatter Sunde, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
2 prosjekter

Mine Prosjekter

En kreativ oppgave hvor man skulle la seg inspirere av en bevegelse innen kunsten. Jeg valgte ekspresjonisme og har tatt bilder med modell i studio + noen sort-hvitt fotografier av andre motiver
Fotografi
Vis prosjekt
Dokumentering av festival for seniorer. Kunde: Trondheim Kommune
Reklamefilm
Vis prosjekt