<  
>  
Aksel Hellesvik
Musiker, Produsent, Assistent Asker
1 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Hellesvik Musikk og Media er mitt eget selskap. Mediadelen går på at jeg jobber med AV, VJ, Lyd og Film (inkl. før og etterarbeid), eventplanlegging og -gjennomføring. Musikkdelen går på at jeg er freelance bassist, men har vært borti piano og gitar i tillegg. Jeg har blant annet erfaring fra Adobe CS6, Sibelius 7.5, Mainstage, Microsoft Office, Logic Pro X, Final Cut Pro og Motion. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 3
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 3
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Oslo Hele Viken Drammen Vis alle
Musikk - fremføring
2 tjenester

Nivå

Ikke oppgitt

Event og bevertning
1 tjeneste

Nivå

Ikke oppgitt

Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Aksel Hellesvik
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Aksel Hellesvik, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
Min CV
ARBEIDSERFARING
okt 2010 Nåværende Produsent, Musiker, Hellesvik Musikk & Media
Frilans, Deltid Oslo, Drammen, Asker
Dette er mitt eget selskap, Mediadelen går på at jeg jobber med AV, VJ, Lyd og Film (inkl. før og etterarbeid), eventplanlegging og -gjennomføring. Musikkdelen går på at jeg er freelance bassist, men har vært borti piano og gitar i tillegg.
   
apr 2013 aug 2015 Servicemedarbeider, Ahus, Nordbyhagen
Ekstrahjelp, Annet, Deltid Lørenskog
I denne jobben har jeg vært assistent til sykepleierne på akuttmotaket på sykehuset. Jobben min har bestått i å vaske bårer, trille pasienter til CT, MR, ultralyd og rønken, og ellers gjøre en sykepleiers hverdag litt enklere. Dette startet som en jobb hvor jeg var ekstravakt/ringevikar så etterhvert fikk jeg en 14 % stilling som vil si 3.hver helg.
   
UTDANNING
aug 2011 jun 2015 MUSIKK, MENIGHET OG LEDELSE bachelor (Estetiske fag, kunst- og musikk), NLA Høgskolen
Bachelor  Norge 
På dette studiet har fokuset vært utøvende musikk. Jeg har fått fritak fra de fleste kristendomsemner pga. det tidligere studiet (dette spesielt i 1.- og 2. klasse), men det har ikke gått ut over graden Musikk, menighet og ledelse. Innenfor ledelsesbolken har jeg tatt valgemnet personalledelse (15 stp.) Det siste året av 4 er et påbyggingsår i musikk.
Karakternivå: Topp 40%
   
aug 2008 jun 2011 Ungdomsarbeider, Det teologiske Menighetsfakultetet
Bachelor  Norge 
Noen av underkategoriene i denne graden er ungdomsledelse, selvledelse, prosjektarbeid/prosjektledelse, kulturforståelse og teologifag.
Karakternivå: Topp 40%
   
Språk
Engelsk Middels Middels Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
       
Annen info
Førerkort
B