<  
>  
Anna Burdal
Journalist England
1 likerklikk
For tiden tilgjengelig
Følg Send melding
Jeg er en 23-år-gammel kvinne som nettopp har blitt ferdig med masterstudiene i magasinjournalistikk. Jeg bor for tiden i Leeds, England, og jobber som frilanser derfra. Jeg skriver godt og har mye erfaring med å skrive engelske artikler og features. Er sterk i magasin- og avisdesign, med bruk av programmer som Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator og Lightroom. Les mer
  • Del eller anbefal:
  • Antall tjenester 9
  • Pris fra Etter avtale
  • Arbeidssteder 2
Tilgjengelighet
Svarte datoer er ledige
Aktuelle arbeidssteder
Meldingen ble ikke sendt
Skriv en anbefaling av Anna Burdal
Frilansguiden er basert på porteføljer, profiler og anbefalinger slik at oppdragsgivere får en trygghet basert på andres erfaringer. Dersom du har jobbet med Anna Burdal, har du anledning til å gi en anbefaling. Du kan når som helst oppdatere eller endre anbefalingen.
Gi din anbefaling nå!
2 prosjekter

Mine Prosjekter

Fotografi
Skribent
Vis prosjekt
Klipp / filmredigering
Vis prosjekt
Min CV
ARBEIDSERFARING
jul 2015 Skribent, Jessica Fogarty
Internship, Deltid England
Jobbet på utplassering i et lokalt magasin i Sheffield. Mine arbeidsoppgaver var å sette opp og gjennomføre en rekke intervjuer, skrive artikler, research, ta bilder, redigere bilder og oppdatere deres sosiale medieprofiler. Fikk to av mine artikler publisert i August, disse kan du se i min portefølje.
   
UTDANNING
sep 2014 sep 2015 Magazine Journalism, The University of Sheffield
Mastergrad (annen)  England 
MA Master's of Art. Dette var et 12 mnd studie der vi har blitt trent opp til å jobbe i magasinindustrien. Vi har hatt en rekke skriveoppgaver for både aviser og magasiner av ulike sjangere. I tillegg til dette har jeg fått opplæring i bruk av forskjellige Adobe-programmer, som inDesign, Photoshop, Illustrator or Lightroom. Jeg har også fått opplæring i kamera (både fotografi og filming) og lydopptak, samt redigering av dette med hjelp av Final Cut Pro og Audition. Jeg har laget tre magasiner i løpet av studiene. Et individuelt nettmagasin der jeg produserte alt innhold, kodet og designet en hjemmeside med bruk av HTML og CSS, og skrev en forretningsplan. Jeg deltok også i noe som heter produksjons-uke der hele klassen produserte et magasin på ei uke. Jeg var redaktør for design denne uka. Det siste prosjektet jeg jobbet på var i sommer, der jeg sammen med fire andre studenter produserte et 48-siders magasin, samt en hjemmeside med masse interaktivt innhold. I tillegg til dette gjorde vi research og skrev en 100-siders forretningsplan som inkluderte forskjellige strategier for markedsføring, reklame, sosiale medier osv. Vi fikk veldig god respons fra sponsorer, inkludert LEGO. Vi jobber for tiden med å publisere dette magasinet. Kan sende min portfolio ved forespørsel.
Resultater kommer i november.
   
sep 2011 jun 2014 Journalism Studies, The University of Sheffield
Bachelor  England 
BA Bachelor of Arts. Tre-års studie. Dette studiet var veldig fokusert på nyhetsjournalistikk framfor magasinjournalistikk. Jeg har fått opplæring i å skrive en rekke typer nyhetsartikler, bl.a fra rettsaker og kommunale møter. I tillegg til dette har jeg fått full opplæring i bruk av TV-kameraer, og kan filme og redigere videoreportasjer til høy kvalitet. Jeg har også fått opplæring i radiorapportering og kan spille inn og redigere radioreportasjer. Jeg har også måtte bruke Adobe inDesign mye på dette kurset til avisdesign.
2:1 degree (nest høyeste nivå)
   
aug 2008 jun 2011 Studiespesialiserende, Ringerike Videregående Skole
Annet  Ringerike 
Valgfag: Informasjonsteknologi 1 Markedføring og ledelse 1 og 2 Medie- og innformasjonskunnskap 1 og 2 Entreprenørskap og bedriftsutvikling 1
Snitt på 4,5
   
Annen erfaring
nov 2012 sep 2015 Kreativ direktør, Lazy Dreads
England
En YouTube-kanal med nesten 37 000 abonnenter og over 2.5 millioner visninger. Jeg hjalp til med idémyldring, skrive manuskript, filme og redigere videoene, fotografering og redigering av bilder, samt komme opp med sosiale mediestrategier.
   
jul 2015 Skribent, Chic Lifestyle Magazine
England
Jobbutplassering der jeg jobbet som skribent. Mine oppgaver var å sette opp og utføre intervjuer, skrive features og artikler, korrekturlesing, fotografering og ha ansvar for magasinets sosiale medieprofiler.
   
apr 2007 Kjøkkenassistent, Klækken Hotell
Ringerike
Jobbet som kjøkkenassistent og servitør på Klækken hotell i arbeidsuka.
   
Språk
Engelsk Flytende Flytende Nei
Italiensk Grunnleggende Grunnleggende Nei
Norsk Flytende Flytende Ja
Tysk Middels Middels Nei
       
Ferdigheter og kompetanser
Programmeringsspråk (IT)
CSS (IT)
HTML (IT)
JavaScript (IT)
Sosiale ferdigheter og kompetanser Utadvent og blid. Jobber bra i grupper, har mye erfaring med intervjuing gjennom studiene.
Organisatoriske ferdigheter og kompetanser Etter fire år med studier har jeg blitt flink til å organisere ting for å møte deadlines. I sommer jobbet jeg i en gruppe der jeg måtte passe på at alle leverte inn sitt arbeid i tide. Det var mye som skulle gjøres, og jeg måtte derfor jobbe veldig strukturert.
Tekniske ferdigheter og kompetanser Audition, Final Cut Pro, Reaper, TV-kameraer, speilreflekskameraer, filming, fotografering, lydopptak, redigering
IT-ferdigheter og kompetanser HTML, CSS
Kunstneriske ferdigheter og kompetanser InDesign, Photoshop, Illustrator, Lightroom, magasindesign, avisdesign, webdesign
Andre ferdigheter og kompetanser Skriveferdigheter, korrekturlesing (både engelsk og norsk)
   
Annen info
Førerkort
Nei